"Çok beyaz tene açık renk çorap önerisi

AylakMadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
240
0
46
İstanbul
ızlar başlıktanda belli oldugu gibi ten rengi çorap arıyorum ama parlamıcak mat durucak çok beyaz tenliyim çünkü....pentinin 57 numarasıı aldım olmadı malesef oda koyu kaldı napıcam bilmiorum bi önerisi olan varsa lütfen söylesin şimdiden teşşekürler ...

aynı markanın sahrasını deneyin, ya da kaşmir... bir de naturel var, bej diye geçiyor aynı markada, bunlar daha doğal beyaz tene giden renkler

Eğer tenine uygun olmasını istiyorsan mutlaka 51 kodlu naturel ya da sahra rengini tercih etmelisin. Daha şık görünüm için kemik ya da fildişi de olur. Eğer broonz bir görüntü elde etmek istiyorsan o zaman 38 numara bronz ten çoraplara bakman lazım.

http://kulotlu-corap-tavsiyeleri.blogspot.com adresinde arada sırada baktığım iyi tavsiyeler oluyor. bir bak istersen

Son düzenleme:
sen 57 numara almışsın 57 numara normal ten rengidir bana da koyu gelir o bende beyaz tenliyim
penti sahra fit 15 parlak çorapları dene bir ya da yine pentiden yok gibi ince yazan bir çorabı var çok ince onu bir dene zaten fiyatları çok uydun 5-6 tl bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…