- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.350
- 598
- Konu Sahibi melankolik_24
Konuda cimrilik yok zaten
Ben adama cimri de demedim.
Adam konu sahibine değer vermiyor diyorum
Ben çocuğuma 500₺’lik ayakkabı alırken erkek arkadaşıma 45₺’lik ayakkabı gösterip aaaa bu çok güzel bak sana çok yakışır, ihtiyacım var diyordun vs desem? Bu cimrilik mi? Cimri olsam çocuğuma ayakkabı almam.
Bunun adı hödüklük.
Çocuğuma 500₺’lik ayakkabı alıyorsam erkek arkadaşıma o fiyatın altında ayakkabı göstermem çok çok çoookkk ayıp bir şey. Onu sevmediğim anlamına gelir.
Kitap ayrıca alınır herhangi bir zamanda. Ama insan sevdiğine doğumgününde almamalı bence.
Bir konuda yaniliyorsunuz , benim butcem kisitli ise cocugumdan kismam ama erkek arkadaşımdan/esimden kisarim
Ben de cocuklu bir kadin olarak evlendim , ciktigimiz zamanlarda çocuğuma gidip 500 liralik nike aliyordum ama erkek arkadasima oyle bir butce ayirmam mumkun degildi ona 50 liralik hediye aliyordum
Hicbir erkek cocugumun onune gecemez , su anda evliyiz hala aynisini yapiyoruz
Ayrica esimin de cocugu vardi , ogluna dogum gununde 700 liralik saat aldi , benim ondan hicbir zaman 700 liralik saat beklentim olmadi olamaz da
Deger vermek parayla olculmez , hareketlerle , sozlerle , davranislarla olculir
Konu sahibinin deger gormedigi konusunda size katiliyorum zaten konuya yaptigim ilk yorumda da bunu belirttim , ancak deger vermek maddi olarak gosterilmez
Ve esim bana ikinci senenizde dogumgunumde cok istedigim ama bir turlu paraya kiyip alamadigim ( 50 liraydi bu arada ) bir kitap hediye etti , hala evimin bas kosesinde durur o kitap benim icin cok degeri var cunku aylar önce tesadufen kitapcinin onjnden gecerken , bir gun bu kitabi alacagim demistim unutmamış ve dogumgunumde onu almis bana , havalara ucmustum , deger vermek boyle bir seydir , parayla alakasi yoktur