- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
Gelmesini istemiyorum zaten. Şu an telefonda 14 cevapsız arama, 8 mesaj var. Bakmıyorum, telefonu da uçak moduna aldım.
Aynen katılıyorum size. Gitsin babacığının dizinin dibinde otursun, lades kemiği tutuştursunlar hatta.
Aylar öncesinden planlıydı ya benimki de son dakika işi değil. Ailesinden sevgi görmeden yetişen bir çocuk, 1 yaşında terk edilmiş falan. Şimdi ailesinden en ufak ilgi görünce fabrika ayarlarına dönüyor, ne yapacağım bilmiyorum cidden.
Zaten gelmesin -ki şimdi ben böyle yapıyorum diye ailesini ekmeye çalışacak, "Bak senin için geliyorum" falan. Cidden istemiyorum.
Söyledim. Yok, babası tüm çocuklarıyla bir arada yeni yıla girmek istiyormuş totem motem uğur muğur zırvaladı bir şeyler. Artık suratına kapattım çünkü daha fazla dinleseydim okkalı bir küfür sallardım kendimi tutamayıp.
Babası eserekli, durup durup ortaya yeni gelenekler atan tarzda biri mi? Yoksa böyle bir aile gelenekleri var da son dakikaya kadar erkek arkadaşının aklına gelmedi mi?
Ben yerinde olsam angarya savarcasına bana uğramasını kabul etmem. Ekecekse tam eksin bende ona göre tavrımı koyayım sonra o düşünsün nasıl telafi edeceğini isterim ama bunun çok olgun bir tavır olmadığını kabul ediyorum.