Çok bozuldum

Herkese merhaba, elimden geldiğince kısa özet geçeceğim.

31 Aralık'ta evimde minik bir davet veriyorum, hem yeni seneyi iyi dileklerle karşılamak hem de 1 hafta sonra yurt dışına gittiğim için küçük bir veda kutlaması gibi. (Döneceğim Türkiye'ye ama yine de vedalaşıyoruz ehehe) Birkaç yakın arkadaşım, kız kardeşim, erkek arkadaşım falan olacaktık. Her hazırlığımı yaptım, evi falan ayarladım. Şurada kaldı 2 gün, erkek arkadaşım beni arayıp çok uzun kalamayacağını, babasının hindi falan aldığını, ailecek kutlama yapmaya çok "heveslendiklerini" falan söyledi. Tamam olabilir ama ailesi benim de hazırlık yaptığımı ve gideceğimi biliyor. Erkek arkadaşım "İlk sana gelirim sonra oraya geçerim" diyor. Babası yeni yılı oğluşuyla kutlamak istiyormuş. Ben de 1 hafta sonra ülke dışına çıkıyorum, onun da finalleri falanı filanı derken 1 aya yakın görüşemeyeceğiz eğer yeni yılda görüşemezsek. Bozulmakta haksız mıyım şimdi? Cidden moralim bozuk, cümleleri de tam toparlayamadım. Eksik bıraktığım ya da anlayamadığınız bir yer olursa sorun lütfen. Şimdiden teşekkür ederim cevaplayacaklara.

Not: Son dakika haber verdi ve "Babam hindi almış yieeaa şimdi beni de yanlarında istiyorlar ben gelemeyeceğim" dedi. "E benim yaptığım hazırlık ne olacak" deyince, "Hıı doğru sana uğrarım önce o zaman sonra bizimkilere giderim" dedi. Sırf yeni yıl değil, yurtdışına gidiyorum, ne olur ne olmaz ölüm var kalım var. İnsan bir vedalaşmak istemez mi en azından, bozulduğum bu oldu daha çok. Zaten her sene ailesiyle kutluyor, bir gününü de bana ayırabilir. Neymiş babası çok bozulurmuş, yaşlılarmış onlar bik bik.
Bık bık ne demek ya ailesi onlar onun ve senin icin üzgünüm ama evet senden daha değerli ve kiymetliler bunu kabul et! Sen sevgisisin karısı falan olunca ailesi olursun şuan değilsin yaşlılarmış bık bık diyosun ya sende yaşlanınca evladın olursa sana da onlar öyle der ayrica yaptigin yorumlarda da salak seyler zirvaliyor demissin sevgilin icin sen hayatinda ki adam için böyle konuş saygıyı hice say sonra öncelik bekle bekle bekle empati mempati zoraki sempatiiiiii bık bık bye.

Sevgiliniz evlilik bilinci taşıyabilicek bir yapıda değil.. yaşı 27 ustelik. 4 yıllık ilişki.. artık kendi ailesinden kopup sizle bir dünya kurma adımlarını atmalı.
Yani 4 yılda hiç yılbaşı kutlamamak çok tuhaf. Böyle özel günler gelsin diye fırsat kolluyoruz biz bilemiyorum

Ayy kolaylıklar dilerim, işiniz zor. İşte ben şu an fragmana bakıyorum bakalım filmi beğenirsem sinemaya gireceğim. Ama şu sıralar pek beğenemiyor gibiyim bakalım. Umarım beni yanıltır.
Amin teşekkürler. Aynen fragman film hakkında ipucu verir. Hele ablanın soğukluğu çok iticiymis. Sanki kardeşini yiyecekler. Erkekler neyse de, kadının kadına yaptığını kimse yapmaz

Kesinlikle haklisiniz. Bu sadece yilbasi kutlamasi degil veda. Bunu dusunerek sizin yaninizda olmasi gerekiyodu. Ailesiyle vedalasmiyo sonucta. Ve onceden yaptogon hazirligi herkes biliyosa erkek arkadasin oncem ailesinin gonlunu yapip sonra sizin yaniniza gelmeli

kuzum kizma ama konunu okurken gozumde oglum canlandi

boyle bir durumda bizi tercih eder miydi acaba diye dusundum ( hic sanmiyorum )
bi an ayyy ne guzel olurdu diye gecirdim icimden ( sanirim bende de fesat kv geni var) sonra da olur mu oyle sey yaw genc o gitsin sevgilisiyle arkadasiyla eglensin , sen hic mi genc olmadin milana dedim :KK70:
yani ozetle haklisin bozulmakta , bayram degil seyran degil alti ustu bir yilbasi , ailesiyle yemek yiyip ucarak sana gelmesi gerekir , yapmiyorsa sen gelecek dusunme bununla fazla

azıcık hayal gücünü kullan film falanda mı seyretmiyon :))
yıldırım aşkı diye birşey var.
inşallah italyaya gidiyorsundur:)
ahhaaa noop cok guldum bu yorumuna
benim italyada gercekten yildirim askina tutulmuslugum var :deli:
ah anilar ah genclik
astoria ablalarini dinle , tatilin keyfini cikar

Bık bık ne demek ya ailesi onlar onun ve senin icin üzgünüm ama evet senden daha değerli ve kiymetliler bunu kabul et! Sen sevgisisin karısı falan olunca ailesi olursun şuan değilsin yaşlılarmış bık bık diyosun ya sende yaşlanınca evladın olursa sana da onlar öyle der ayrica yaptigin yorumlarda da salak seyler zirvaliyor demissin sevgilin icin sen hayatinda ki adam için böyle konuş saygıyı hice say sonra öncelik bekle bekle bekle empati mempati zoraki sempatiiiiii bık bık bye.

kusura bakmayın karışıyorum ama yanlış anladınız baya siz. çok gereksiz duyar kastınız. konu sahibi ailesiyle olmasına laf etmiyor, son dk haber vermesine ve lutuf gibi hadi geleyim demesine bozulmuş haklı olarak. ne alaka ailesi senden kıymeklı bıkbık. eee kız da sevgilisi imzayı atınca mı değere binecek ufff:işsiz:

Herkese merhaba, elimden geldiğince kısa özet geçeceğim.

31 Aralık'ta evimde minik bir davet veriyorum, hem yeni seneyi iyi dileklerle karşılamak hem de 1 hafta sonra yurt dışına gittiğim için küçük bir veda kutlaması gibi. (Döneceğim Türkiye'ye ama yine de vedalaşıyoruz ehehe) Birkaç yakın arkadaşım, kız kardeşim, erkek arkadaşım falan olacaktık. Her hazırlığımı yaptım, evi falan ayarladım. Şurada kaldı 2 gün, erkek arkadaşım beni arayıp çok uzun kalamayacağını, babasının hindi falan aldığını, ailecek kutlama yapmaya çok "heveslendiklerini" falan söyledi. Tamam olabilir ama ailesi benim de hazırlık yaptığımı ve gideceğimi biliyor. Erkek arkadaşım "İlk sana gelirim sonra oraya geçerim" diyor. Babası yeni yılı oğluşuyla kutlamak istiyormuş. Ben de 1 hafta sonra ülke dışına çıkıyorum, onun da finalleri falanı filanı derken 1 aya yakın görüşemeyeceğiz eğer yeni yılda görüşemezsek. Bozulmakta haksız mıyım şimdi? Cidden moralim bozuk, cümleleri de tam toparlayamadım. Eksik bıraktığım ya da anlayamadığınız bir yer olursa sorun lütfen. Şimdiden teşekkür ederim cevaplayacaklara.

Not: Son dakika haber verdi ve "Babam hindi almış yieeaa şimdi beni de yanlarında istiyorlar ben gelemeyeceğim" dedi. "E benim yaptığım hazırlık ne olacak" deyince, "Hıı doğru sana uğrarım önce o zaman sonra bizimkilere giderim" dedi. Sırf yeni yıl değil, yurtdışına gidiyorum, ne olur ne olmaz ölüm var kalım var. İnsan bir vedalaşmak istemez mi en azından, bozulduğum bu oldu daha çok. Zaten her sene ailesiyle kutluyor, bir gününü de bana ayırabilir. Neymiş babası çok bozulurmuş, yaşlılarmış onlar bik bik.
Canını sıkacak bir durum yok, ne güzel her iki tarafında gönlünü etme derdinde. Senin yanına gelmemezlik yapmayacaksın, sizde üzülmeyin o günün tadını çıkarın. Heranınız her dk önemli olarak düşünün.

9 sayfayı okuyamadım da ailesi ilk defa mı hindi alıyormuş

Bir de ailesi denilen geniş katılımlı mı yoksa üçü mü

Yani evli kardeşler kuzenler vs falan da var mı

Sevgilisiyle dememek için baskı yapmışlardır buraya gel diye eğer kalabalık ise

Senin planın aşamasında var ise yani önceden biliyorsa ayıp olmuş evet hatta onun da senin partinin bir ucundan tutması ne bileyim içecek çerez vs bir şey benden demesi hatta hatta eve gelip yardım etmesi lazımdı

Bu aşamada sıkma canını olmuş artık

Hayır sonra da adı "Ben uğradım sana" oluyor ama lütuf minnet yapılacak bir şey değil ki bu. Ailen de bu seferlik ikinci planda olsa ölmezler sanırım, 40 yılda bir. Benimle aynı evde kalsa yemin ederim git ailenle geçir hatta birlikte gidelim orada geçirelim falan derdim. Yani yine de haksız bulunuyorum bilemedim.

Kız az ayıplı yorum olacak kusura bakma

Bu ailecik oğlanı özellikle gece göndermiyor olmasın

Yani git gel vakitlice evine, gece 12 de geri sayım yapacağız vs ile gece seninle kalıp bir şeyler yapmasını mı engelliyor acaba

9 sayfayı okuyamadım da ailesi ilk defa mı hindi alıyormuş

Bir de ailesi denilen geniş katılımlı mı yoksa üçü mü

Yani evli kardeşler kuzenler vs falan da var mı

Sevgilisiyle dememek için baskı yapmışlardır buraya gel diye eğer kalabalık ise

Senin planın aşamasında var ise yani önceden biliyorsa ayıp olmuş evet hatta onun da senin partinin bir ucundan tutması ne bileyim içecek çerez vs bir şey benden demesi hatta hatta eve gelip yardım etmesi lazımdı

Bu aşamada sıkma canını olmuş artık
damdan sadece anne baba ve ablasi varmis , babasi oglan hindi sevmiyo diye ona kirmizi et almis , oglan da babam benim icin hazirlik yapti gitmemezlik yapamam demis

Kız az ayıplı yorum olacak kusura bakma

Bu ailecik oğlanı özellikle gece göndermiyor olmasın

Yani git gel vakitlice evine, gece 12 de geri sayım yapacağız vs ile gece seninle kalıp bir şeyler yapmasını mı engelliyor acaba
ahhaa damdan ya :KK70:
ayol kiz zaten yanliz yasiyor , ailesi biliyodur cocugun ona gidip geldigini , illa yilbasi gecesi mi olur o isler:KK30:

Ayrıl gitsin. Ana baba kuzusundan bi cacık olmaz. Yurt dışına bekar git kafayı yesin. Sana değer vermiyor bu adam belli. Evlenince tatil planı yaparsın ama ben tatili annemlerle geçirmek istiyorum der benden demesi.

Ya herkes demis ,sana da gelmiyor degil ya ne bozuluyosun diye de... Adam onemsememis ama resmen unutmus. Kiz hatirlatinca aa dogru yiiaa falan olmus. Ben olsam ben de bozulurdum git istemyorum gelme derdim..

ben de çok bozulurdum. Bu şahısın sizi ciddiye aldığını da hiç sanmıyorum.beraber bizimkilere biraz uğrayalım sonra siz de devam edelim demesini beklerdim ben

ahhaa damdan ya :KK70:
ayol kiz zaten yanliz yasiyor , ailesi biliyodur cocugun ona gidip geldigini , illa yilbasi gecesi mi olur o isler:KK30:

Ne bileyim bence olağan da ailelerin var böyle cinslikleri

Biz eşimle birlikte yaşıyoruz bir sene kurban Bayram'ı ve yeni yıl aynı güne geldi

Bayram diye gittik hatta kv'ler kurban da kesmişlerdi yardım falan ettik

Neyse akşama doğru Kp viskiyi aldı ikram ediyor yok içmesinler bu gece moduna girdi Kv

Her zaman içki içeriz evlerinde de var ikram ediyor

Yılbaşında içmeyin tüm yıl içersiniz gibi garip bir gerekçe

10 yıl sonra geçen sene de onlarda yiyip içtik gidelim dedik görümcem eşi vs ile birlikte yine başladı içki içmeyin bu gece diye

Acaba onlar da bu gece diye birşeylere mi takıyor dedim

Ne bileyim bence olağan da ailelerin var böyle cinslikleri

Biz eşimle birlikte yaşıyoruz bir sene kurban Bayram'ı ve yeni yıl aynı güne geldi

Bayram diye gittik hatta kv'ler kurban da kesmişlerdi yardım falan ettik

Neyse akşama doğru Kp viskiyi aldı ikram ediyor yok içmesinler bu gece moduna girdi Kv

Her zaman içki içeriz evlerinde de var ikram ediyor

Yılbaşında içmeyin tüm yıl içersiniz gibi garip bir gerekçe

10 yıl sonra geçen sene de onlarda yiyip içtik gidelim dedik görümcem eşi vs ile birlikte yine başladı içki içmeyin bu gece diye

Acaba onlar da bu gece diye birşeylere mi takıyor dedim
alla alla cok enteresanmis senin esin ailesi de :)
bilemedim valla hic aklima gelmedi boyle bi olasilik

Back
X