Çok bozuldum

O size böyle şeyler yapıyor mu? Bir arkadasim aklıma geldi, kıza sevgilisi yemek fotoğrafı gönderiyormuş bunu yap diye. Toplum kadınların erkeğe yemek yapması fikrini aşılıyor erkeklere zaten. Siz de koşa koşa bir şeyler yapınca yapmanız gereken şeyi yaptığınızı düşünmüştür, keşke yapmasaydınız.
Merak etmeyin alakasi bile yok, çok uzun zamandır birlikteyiz ilk kez yaptim bir şey. Kolay kolay mutfağa girmedigimi biliyor

Normalde bana karşı çok dusuncelidir. Ama böyle teşekkür etme gibi nezaket içeren huyları yoktur. Diğer insanlara karşı da öyle bazen eder bazen etmez

Peki hiç konuştunmu söyledinmi?
Belki farkında değildir.
Bende mesela insanlar önemli birşeyler anlattığında çok soğuk cevap veriyormuşum. Halbuki hiç farkında değilim. belki oda gerçekten farkında değildir.
Normalde sana değerli hissetiriyosa tek buysa problem otur bi konuş bi sor derim.

Peki hiç konuştunmu söyledinmi?
Belki farkında değildir.
Bende mesela insanlar önemli birşeyler anlattığında çok soğuk cevap veriyormuşum. Halbuki hiç farkında değilim. belki oda gerçekten farkında değildir.
Normalde sana değerli hissetiriyosa tek buysa problem otur bi konuş bi sor derim.
Hiç konusmadim bu konuyu ama konusmayi düşünüyorum kesinlikle. Ben biraz susup karsidan bekleyen bir tipim. Ama haklısınız konuşmazsak insanlar nasıl bilecek ve kendini o yönde iyilestirecek

Hiç konusmadim bu konuyu ama konusmayi düşünüyorum kesinlikle. Ben biraz susup karsidan bekleyen bir tipim. Ama haklısınız konuşmazsak insanlar nasıl bilecek ve kendini o yönde iyilestirecek

Evet bencede konuşmayı dene.
Suçlamadan sevecen bi şekilde.
Hayatım geçen yaptığım yemek nasıdı, beğendinmii. Hiç teşekkür öpücüğü alamadım felan de. Öyle tatlı bi girişten sonra sorabilirsin.
Gerçekten bazen insanlar farkında olmuyor 💜

Mesela benim kaynim var yemek yedikten sonra çok lezzetli olmuş. Vs diyer. Eşimse sormazsam boyle kendinden bilerek demez. Herkesin kišiligi farklidir

Benim eşimde çok unuturdu nadiren söylerdi, bende hep tatlı tatlı beğenmedin mi, hoşuna mı gitmedi teşekkür niye etmiyosun bakalım falan derdim tatlı tatlı sonra alıştı. Evlenince de yemek konusunda yapardı o zaman da söyledim bak ben senin her yaptığına teşekkür ediyorum hoşuna gidiyordur muhtemelen sen de et vs diye kötü konuşmadan söyledim o da haklısın benim hatam aklıma gelmeyince bana hatırlat demeye başladı bana edilmese bende üzülürüm falan diyordu, ama tamamen aileden gelen bir alışkanlık... eğer seni seviyorsa ve başka kötü davranışları yoksa bu konuda uyardığında darılmayacaktır.

Selam kızlar. Bugün erkek arkadasima çok sevdiği katmer poğaçadan yaptim. Normalde öyle bir şeyler yapıp verme huyum yoktur. İş yerinde zorlu bir gün geçirdiği için mutlu olsun dedim içimden geldi. Neyse iş çıkışı verdim teşekkür bile etmedi. Hadi o anlik havada kalmış oldugunu varsayiyorum çünkü anında pogacayla ilgili bir şeyden bahsetmeye basladik. Neyse ayrildik o eve geçince yiyecekti. Ama sonrasında da ne bir eline sağlık ne bir yedim güzel olmuş/kotu olmuş vs hiçbir tepki yok. Çok bozuldum. Abartıyor muyum?
Poğaçalar boğazında dizilsin diye msj atabilirsin bence. Teşekkür etmek zor olmamalı ya. Biz olsak daha yemeden bin tane teşekkür sıralarız. Hadi o an atladı, yerken yada yedikten sonra insan birşeyler der.
Nezaketsiz biri anlaşılan, hediye alınca da dememiş ya🫢

Benimde böyle bi huyym var sanırım yanı teşekkür edememe. Mesela aynı durum olsa yerdim cok begenırdım evdekilere arkadaslarıma herkese anlatır güzel olmus der foto atardım. Ama sevgilime hiç bişi demezdim. Yanı baska olaylarda bu şekilde davranıyorum bende sonradan fark ettim ama istemsiz oluyo

Back
X