M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
anne babalar yaslandıkca daha hassas oluyorlar canım..
sureklı nette vakıt gecırınce tepkı vermelerı dogal..
onların degısmesı zor..artık sen ıdare edeceksın..
cok sukur saglık proplemlerı yok..Evde yatalak kımse yok....bunları dusun....
kedicim annen ve babanla olan yaş farkı fazla mı şimdi
yapma yahu
gayet normal bir yaş farkı var
27 yada 28 yaşında evlenip 30 unda çocuk doğuruyorlar
sen ilk çocuk değilsin belki ama şimdilerde ilk çocuklar bu yaşlarda dünyaya gelir oldu
bencede normal olan böylesi zaten
yaşlandıkça biraz sinirli ve geçimi zor insanlar haline geliyorlar malesef bu dediğinde çok haklısın
bende bazen anlaşmazlığa düşüyorum zaman zaman sıkılıyorum ama yapacak bir şey yok
onlarla aynı düşünmen aynı şeyleri hissedip aynı şeylerden zevk alman mümkün değil zaten
annen baban için geçerli değil bu aranda 30 yaş fark olan herkes için geçerli
aranızda bir jenerasyon farkı var çünkü...
annemdir babamdır deyip bağrına basacaksın canım yapabileceğin başka bir şey yok
Canım benimde annemle 33 yaş var aramda şuan bende hamileyim ve çocuğumlada bu yaş farkı olacak..Ama kendi evini kurduğunda olaylar çok farklı oluyor..Sizler aynı evin içinde belirli bir dönemi yaşadığınız için böyle..
Ama inan bir süre sonra hem sen onları daha iyi alayacaksın hem onlar seni daha iyi anlayacaklar..Cloudy çok haklı şimdi tamamen bu yaşta çocuk yapılıyor sen henüz kaçındasın bilmiyorum geçecek hepsi emin ol..
Kendi adına daha yararlı şeyler bulup vaktini üreticilik adına değerlendirmeni tavsiye ederim.Daha fazla vakit geçer hem yanlarında oyalanmış olursun..Ne sana kızarlar yanımızda değilsin diyee nede sen sıkılırsın yanlarında:)
Sende büyüyorsun unutma tek değişen onlar değil...Çok öperim cnm a.s. a.s.
Şuan 32 yaşındayı 1-2 yıl daha bebek düşünmüyorum, ve demektirki çocuğumla aramda en az 34-35 yaş fark olmuş olacak eşimin de 38-39 yaş....
Umarım benim çocuğum da benim için böyle şeyler söylemez...
Ne bekliyorsunuz annenizin sizinle oturup kanka muhabbeti yapmasını mı? Annemle aramda 19 yaş fark var, ben sevgilim olduğunu bile 3 yıl sonra söyledim...
Bence anne annedir baba, baba...
Annelerin kızlarıyla babaların oğullarıyla arkadaş gibi olmaya çalışmaları saçma ve komik geliyor bana, çünkü arkadaş olmayı asla başaramazlar, ama hedefleri arkadaş olmaya çalışmak olduğu için anne baba olmayı da beceremiyorlar, e arkadaş da olamıyorlar...
Anne babanızla aranızda sınırlı paylaşım olması kadar doğal birşey olamaz, sonuçta aranızda bir kuşak farkı var...
Ayrıca bu aralar kriz falan derken sadece menapoz ve andropoz dışında başka sıkıntıları da olabilir....
Anneni babanı mümkün olduğunca hoş tutmaya çalış, evet belki tüm zamanını onlarla geçiremezsin ama en azından 1 saat yanlarında oturup onlarla sohbet et, daha sonra da odana geç, böylece onları da üzmemiş olursun kendin de sıkılmamış olursun....
Allah başka dert vermesin, tek derdin bu olsun...
çok üzüldüm şimdi, 35 yaşındayım 10 aylık bir kızım var, inşallah büyüyünce sizin gibi dertlenmez benden :gitme:
ben kanka olalım demiyorum ama annem hiç anlamıyor
ben grip oldum kafamı yastıktan kaldırmak istemiyorum az önce geldi kalk hadi banyoya gir duş al şunu yap bunu yap demeye başladı anne dedim hastayım ve başımı yastıktan kaldıramıyorum ne yapsamda grip öyle hemen geçmiyo istirahat gerekiyo
ateşin var banyoya gir kalk açıl kendine gel biraz diye devam etti babam yeter artık kızı rahat bırak söylenip durma 21yaşındaki kıza çocuk gibi davranıyorsun dedi
inanın şuan öyle kötüyümki kafamı kaldıramadan yazıyorum ama sırf annem mutlu olsun beni yatakta görmesin diye bilgisayar başındayım az sonra tv izlicem
ama neden ben bu hasta halimde yatıp dinlencekken burdayım?
annem denize girmemi istiyo diye antalyada denize girdim oysa ben gezmek istiyordum ama annem denize girmemi istiyordu sürekli aradı denize gir diye
bende girmek zorunda kaldımyani kendi neyden mutlu oluyorsa onu bana yaptırmaya çalışıyor
sabahları 9oldumu saat hasta sağlıklı dinlemez zorla yataktan kaldırır
tamam ben annemi babamı çok seviyorum onlarrdan arkadaşlarımdan beklediimi asla beklemiyorum ama birazcık anlayış çokmu zor evimde huzurlu değilim diyorum
bu tek taraflı bişey olabilirmi hep ben mi suçluyum şimdi???????
bende suç yok diyemem vardır belki bilmesemde ama dayanamıyorum artık ya
Sürekli hayatıma müdahale ediliyo,yatacağım saati yemek yiyeceğim saati bile kendim belirleyemiyorum kiAyrıca maddi sıkıntımız falan yok babam zaten emekli aynı maaşı alıyo kiralar geliyo derken Allah'a şükür yetiyo yani hiçbi zaman para yetmiyo dediklerini duymadım ben
inşallah menopoz dönemini rahat atlatırsınız ,inşallah kızınız benim yaşadıklarımı yaşamaz.
ben kanka olalım demiyorum ama annem hiç anlamıyor
ben grip oldum kafamı yastıktan kaldırmak istemiyorum az önce geldi kalk hadi banyoya gir duş al şunu yap bunu yap demeye başladı anne dedim hastayım ve başımı yastıktan kaldıramıyorum ne yapsamda grip öyle hemen geçmiyo istirahat gerekiyo
ateşin var banyoya gir kalk açıl kendine gel biraz diye devam etti babam yeter artık kızı rahat bırak söylenip durma 21yaşındaki kıza çocuk gibi davranıyorsun dedi
inanın şuan öyle kötüyümki kafamı kaldıramadan yazıyorum ama sırf annem mutlu olsun beni yatakta görmesin diye bilgisayar başındayım az sonra tv izlicem
ama neden ben bu hasta halimde yatıp dinlencekken burdayım?
annem denize girmemi istiyo diye antalyada denize girdim oysa ben gezmek istiyordum ama annem denize girmemi istiyordu sürekli aradı denize gir diye
bende girmek zorunda kaldım
yani kendi neyden mutlu oluyorsa onu bana yaptırmaya çalışıyor
sabahları 9oldumu saat hasta sağlıklı dinlemez zorla yataktan kaldırır
tamam ben annemi babamı çok seviyorum onlarrdan arkadaşlarımdan beklediimi asla beklemiyorum ama birazcık anlayış çokmu zor evimde huzurlu değilim diyorum
bu tek taraflı bişey olabilirmi hep ben mi suçluyum şimdi???????
bende suç yok diyemem vardır belki bilmesemde ama dayanamıyorum artık ya
Sürekli hayatıma müdahale ediliyo,yatacağım saati yemek yiyeceğim saati bile kendim belirleyemiyorum ki
Ayrıca maddi sıkıntımız falan yok babam zaten emekli aynı maaşı alıyo kiralar geliyo derken Allah'a şükür yetiyo yani hiçbi zaman para yetmiyo dediklerini duymadım ben
inşallah menopoz dönemini rahat atlatırsınız ,inşallah kızınız benim yaşadıklarımı yaşamaz.
Canım sen bana kızacaksın gene belki ama hastayken ateşin varsa ılık duş almak çok iyi gelir annen doğru söylüyor...
Sırf annen mtlu olsun diye bilgisayar başında durmana gerek yok.. Hastayım yatıcam deyip yatabilirsin... Aslında gripin ilacı yatmak değildir dinlenmek ve bol bol c vitamini almaktır... Dinlenmek illaki yatmak demek değil ki...
Antalyada annen denize girmeni istedi diye denize mi girdin?? Aradı söyledi diyorsun demekki yanında değilmiş, girdim deyip geçiştirseydin..
Ama antalyaya gidip denize girmeden sıcakta gezmek de bana pek iyi bir seçim gibi gelmedi....
Annen sabah erken kalkmaya alışmış, evi topluyor silip süpürüyor doğal olarak da bir an önce kahvaltı faslı bitsin istiyor... Hastayım yatıcam demen ve bunda ısrarcı olman yeterli, itiraz ederse de anne hastayım, lütfen izin ver dinlenmek uyumak istiyorum de olsun bitsin...
Yemek yiyeceğin saati kendin belirleyemiyorsun, kim belirleyebilir ki, ailenle yaşıyorsun ve onlar ne zaman yiyorsa sen de o zaman yiyeceksin, bence bu talebin mantık dışı, ne istiyorsun onlar yesin bitirsin ama sen ne zaman istiyorsan o zaman ye... O zaman aile kavramı ne olacak...
Neyse canım ama sen fazla abartıyorsun gibi geldi bana....
Tek sorunun menapoz olduğunu düşünüyorsan anneni bir uzmana götürüp menapozu daha rahat geçirmesini sağlayabilirsin, bunun için kullanılan ilaçlar var... Annem yeni girdi menapoza 5-6 ay önce ve menapoza girmeden 3 yıl önce yani ilk işaretler geldiğinde doktora gitti ve ilaç kullanmaya başladı ne fiziksel ne de psikolojk hiçbir sıkıntı çekmiyor diyemem ama gayet iyi gidiyor....
Kedi'm yanlis anlama ama ben bu yazdiklarindan anlayissiz anne-baba profili cikaramadim:1no2:
Daha cok ilgili gorunuyorlar, hastaligina gelince anne ben yatarak dinleniyorum lutfen israr etme yada kendimi iyi hissedince alirim dusumu sen rahat ol diyebilirsin (ki grip iken ilik dus iyi geliryerimseniben)
Deniz konusunda ise Antalya'ya gidip denize girmemek olur mu bence seni dusunerekten yonlendirme yapmis, kizim ferah ferah denize girsin rahatlasin diye ohh mis gibiopuyorumnanaktan
Boyle dusunme olur mu kedicigim kendi haline biraksalar, ilgilenmeseler, dusunmeseler seni daha mi iyi ku$um:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?