Çok bunaldım artık tahammül edemiyorum

Kocamla iyiyiz diyorsunuz ama cocuklar olmasa bir saniye durmam bunaldim diyorsunuz. Kocaniz size karşı iyi bir eş ise ona da haksizlik ediyosunuz böyle. Kayinvalide icin bosanilir mi? Nedne bu kadar umrunuzda ki? Onunla mi evlisiniz?
Kocam 2.çocuktan sonra iyi bir eş olmaya başladı hata zaten ondaydi en başında hatasını fark edip değişti ama benim çektiğimde bana yetti bütün bunlarn sebebi en başta eşim zaten onlara bu fırsatı veren oydu o yüzden ondanda soğumuş durumdayım

Boşan o zaman

kayinvalidenizle olan probleminiz icin esinizle tartisirsaniz hata yaparsınız. Lafi hak edene soylemek gerekir. Ayrica kimsenin haklisin, haksizsin soylemlerine kulak asmayin. Kendi kalbinizde hakliysaniz bitmistir, desteğe gerek yok.
Hakkinizi yedirmeyin

Vicdanım o kadar rahat ki çok şükür

Milletin kaynanaları neler yapıyor özellikle geline laf edip canını sıkmıyor diyiverin sizde

dahasina gerek var mi, olay bitmis iste. Hatta esine hic caktirmadan ver laflarini agizlarina sonra da şuh bir kahkaha patlat..
Eşim diyoki zaten sana haksızlık yaptım zamanında ama artık arkandayım canını sıkarsa altta kalma bende o an çok sinir olsamda söyleyemiyorum yapı meselesi ama artık karşılık vermem gerekiyor yoksa bunlara devam edecek bitmiycek

Çok yakın oturunca görüşülüyor ne yazık ki ama açık açık konuşmanın zamanı geldi anlamayacak biliyorum ama

Mesele onun anlayip anlamamasi degil. Sizin kendinizi korumaniz. Sahsen agzina ceki düzen vermese evine gitmem, sofrasina oturmam, evime de davet etmem canimi sıkan insanı cünkü ic huzur önemli. Simdiye kadar sustuysaniz oda bildigi gibi konusuyor tabi. Uyarin. Ikinci kez uyarin. Baktiniz anlamamazliktan geliyor ciddi mesafe koyun. Kayinvalide ic huzurunuzdan önemli degil

O kadar doğru ki söylediğiniz artık bunu yapmak zorundayım zaten gerçekten çok bunaldım çünkü en çok ağrıma giden haksız oldukları halde üste çıkıp sürekli laf vurması

O kadar doğru ki söylediğiniz artık bunu yapmak zorundayım zaten gerçekten çok bunaldım çünkü en çok ağrıma giden haksız oldukları halde üste çıkıp sürekli laf vurması

Sahsen insanlarin beni sevip sevmemesinden vazgectim coktan. Ama saygi duyacaklar. Bir insan sürekli sizi kirip duruyorsa ve bunu tek size karsi yapiyorsa hic kivirmasin, yaptginin arkasinda dursun bari. Hem laf sokup, sonra kiviranlara gicik oluyorum zaten. Ne gerek var huzur icinde yasamak varken. Kalp kirmayi sevmem, ama gerektigi yerde mesafemi de koyarim. Aile büyükleri de kendine ceki düzen verebilir isterlerse. Nasil disardan insanlara karsi kibar ve nazik olabiliyorlarsa asil aile icinde öyle olmalari gerekir

Böyle tipler değişmez.Yok say yada hastalıklı olarak kabul et yoksa kendine zarar verirsin

Kesinlikle öyle kendine bişey söylenmesine tahammülü yok kendini kusursuz görüyor ne yazık ki hiç öyle değil

Sende milletin kaynanasını anlat.
Bi kaynana varmışşş öyle iyiymişşş kii öyle iyiş gelinine ağırlığınca altın takmış de sürekli söyle bunu sana her birini anlattığında.
20 yıldır evliyim bu taktiği nedense hiç denemedim. Deneyeceğim valla, merak ettim tepkisini Gerçi benim nazlı prensesim bana laf sokuşturmak için başka gelinleri övmeyi çoktan bıraktı ama hasbelkader denerse bende hayali birkaç kaynana yaratıp, onların ne kadar mükemmel kaynanalar olduklarını anlatayım bakalım tepkisi ne olacak

Ay o konuşsun konuşsun dursun. Siz kapınızı kapattığınızda eşinizle mutlu musunuz? Buna göre karar verin.

Kesinlikle öyle kendine bişey söylenmesine tahammülü yok kendini kusursuz görüyor ne yazık ki hiç öyle değil

Birakin kendini kusursuz görsün. Hatta kendini begenmisin teki olsun. O onun kisilik sorunu. Sizin bakis acinizdan tek önemli olan kendi cizgilerinizi koruyabilmeniz. Biz geliniz diye kendimizi kimseye begendirmek veya kabul ettirmek zorunda degiliz. Bizim toplumda hala gelinlere bir citi piti al pence divan duran rölü empoze edilir bazen. Ben onu bastan kabul etmedim. Bence kimse kabul etmek zorunda degil. Büyük büyüklügünü yapsa biz "kücükler" zaten üstümüze düseni yapariz.

Tam dayaklık yani Allah sabır versin cidden aileden biriyle sınanmak çok zor ki her zaman gördüğün biri. Eşinle konuştun mu bu durumu diyeceğim ama biraz ana kuzusu sanırım kusura bakma bu arada böyle söylüyorum ama sen onlarla yaşadığın müddetçe ya duymazdan gelip alışacaksın ya da boşanacaksın ortası cehennem azabı olur bir de çocuklar için katlanma bu çok yanlış bir düşünce. Ben anneme eğer beni bahane edip evliliğe devam etseydin sana kızardım önce dedim çünkü sürekli kavganın ve stresin olduğu bir yerde çocuk çok daha kötü bir hayat yaşıyor inan bana ilkte üzülürler ama elbet alışacaklar. Umarım yanlış yönlendirme olmaz senin için ve hayırlı bir çıkış yolu bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…