Onu ciddiye almayıp dalga geçer şekilde ama gülümsüyerek verirsen cevabını sen de etki etmediğini görür ve sıkılır belki.Bence bir deneMerhabalar 8 yıllık evliyim kaynvldmn sürekli birilerini bana örnek göstermesinden bana alttan alttan laf vurmasından çok yoruldum evliliğin ilk yıllarında çok tartışıyodk eşimle şimdi iyiz ama onun bana laf vurması bir türlü bitmedi eşim hatasını kabul ettiği halde sen hatalı değilsindir diyormuş adam kabul ediyor ama o etmiyor toz kondurmuyor iyide olsam hep hor gördü kendimi çeksem yine bir şekilde laf vuruyor çocuklar olmasa bir saniye durmuycam çok yoruldum artık
Allah yardimcin olsun kardesim. Aaah aahh bu kayinvalideler. Keske elden bi sey gelse. Umarim en kisa zamanda kayinvalidne iliskinizin en asgaride cekirdek ailenle muhabbetin en azamide oldugu bir yola girersiniz. AminMerhabalar 8 yıllık evliyim kaynvldmn sürekli birilerini bana örnek göstermesinden bana alttan alttan laf vurmasından çok yoruldum evliliğin ilk yıllarında çok tartışıyodk eşimle şimdi iyiz ama onun bana laf vurması bir türlü bitmedi eşim hatasını kabul ettiği halde sen hatalı değilsindir diyormuş adam kabul ediyor ama o etmiyor toz kondurmuyor iyide olsam hep hor gördü kendimi çeksem yine bir şekilde laf vuruyor çocuklar olmasa bir saniye durmuycam çok yoruldum artık
Amin amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Allah yardimcin olsun kardesim. Aaah aahh bu kayinvalideler. Keske elden bi sey gelse. Umarim en kisa zamanda kayinvalidne iliskinizin en asgaride cekirdek ailenle muhabbetin en azamide oldugu bir yola girersiniz. Amin
Kaynananız cıddıye alınacak burı deıl ?Sende ona sole mıllette ne kaynanalar var dıye deMerhabalar 8 yıllık evliyim kaynvldmn sürekli birilerini bana örnek göstermesinden bana alttan alttan laf vurmasından çok yoruldum evliliğin ilk yıllarında çok tartışıyodk eşimle şimdi iyiz ama onun bana laf vurması bir türlü bitmedi eşim hatasını kabul ettiği halde sen hatalı değilsindir diyormuş adam kabul ediyor ama o etmiyor toz kondurmuyor iyide olsam hep hor gördü kendimi çeksem yine bir şekilde laf vuruyor çocuklar olmasa bir saniye durmuycam çok yoruldum artık
Yokmuş gibi davranın, eşinizle aranız iyiyse hee diyin geçin.Merhabalar 8 yıllık evliyim kaynvldmn sürekli birilerini bana örnek göstermesinden bana alttan alttan laf vurmasından çok yoruldum evliliğin ilk yıllarında çok tartışıyodk eşimle şimdi iyiz ama onun bana laf vurması bir türlü bitmedi eşim hatasını kabul ettiği halde sen hatalı değilsindir diyormuş adam kabul ediyor ama o etmiyor toz kondurmuyor iyide olsam hep hor gördü kendimi çeksem yine bir şekilde laf vuruyor çocuklar olmasa bir saniye durmuycam çok yoruldum artık
İnanın sürekli olunca görmezden gelinmiyor ama kararlıyım bir daha tek bişey söylesin ki söyleyecek anında cevabı yapıştırıcam artık tahammül edemiyorum çünküYokmuş gibi davranın, eşinizle aranız iyiyse hee diyin geçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?