Varsa da istisna. Bizim gibi şansı kötülere denk gelmez.Etrafta örnek gösterilecek kaynana yok mu
Ayşenur kaynanası olsun mesela çok iyi gelişini çok sevsin kimseyi onla kiyaslamasin falan meselaVarsa da istisna. Bizim gibi şansı kötülere denk gelmez.
Çok var bana överek anlattığı kızın kaynvaldsi o kadar iyi bir insanki kıza karşı hoşgörülü anlayışlı sevecen kızda hâliyle onlara karşı iyi ben geldiğimden beri çok sıkıntı çektim gurbetteyim hep yalnız kaldım psikolojim çok bozuldu artık altta kalmak istemiyorum açık açık konuşucam işe yaramasada bende yara olmasın artıkEtrafta örnek gösterilecek kaynana yok mu
Çok doğru artık öyle yapıcam açık açık konuşucam zatenSende milletin kaynanasını anlat.
Bi kaynana varmışşş öyle iyiymişşş kii öyle iyiş gelinine ağırlığınca altın takmış desürekli söyle bunu sana her birini anlattığında.
Siz de ona aynisini yapin.Merhabalar 8 yıllık evliyim kaynvldmn sürekli birilerini bana örnek göstermesinden bana alttan alttan laf vurmasından çok yoruldum evliliğin ilk yıllarında çok tartışıyodk eşimle şimdi iyiz ama onun bana laf vurması bir türlü bitmedi eşim hatasını kabul ettiği halde sen hatalı değilsindir diyormuş adam kabul ediyor ama o etmiyor toz kondurmuyor iyide olsam hep hor gördü kendimi çeksem yine bir şekilde laf vuruyor çocuklar olmasa bir saniye durmuycam çok yoruldum artık
Çok doğru ama sinir bozucu haksız olduğu halde bunu hiç görmemesi ve vicdan yoksunluğuGercekten bu kadar önemli mi sizin icin? Hayatinizin merkezine almissiniz resmen. Ona birseyleri kabul ettirmek ya da kendinizi beğendirmek zorunda degilsiniz. Konussun dursun. Umursamayin.
Teşekkürler sağolunEki Görüntüle 2956718
Böyle bir kitap var genel olarak insanlara sınır koymakla ilgili.Tavsiye ederim okuyun.
Asla gormeyecek. Bosuna uğraşmayın. Oyle kabul edip kendi hayatınıza odaklanin.Çok doğru ama sinir bozucu haksız olduğu halde bunu hiç görmemesi ve vicdan yoksunluğu
Ne yapsan boş..onu degiştiremezsin ben de yaşadim 19 yillik kv.Bir sevemedi beni.Ben artik takmiyorum gerektiginde cevabini veriyorum ama şu var onun yüzünden binlerce km uzağa taşındım son birkac yildir ve uzaktan da ugraşiyor ama bir yere kadar.Dönüp bakiyorum geçmise aslinda ne gereksiz üzmüsüm kendimi.Olan bana oldu onun kafasi asla degismedi.
Çok yakın oturunca görüşülüyor ne yazık ki ama açık açık konuşmanın zamanı geldi anlamayacak biliyorum amaNiye görüsüyorsunuz?
Zaten yıllardır psikolojimi bitirdilerNe yapsan boş..onu degiştiremezsin ben de yaşadim 19 yillik kv.Bir sevemedi beni.Ben artik takmiyorum gerektiginde cevabini veriyorum ama şu var onun yüzünden binlerce km uzağa taşındım son birkac yildir ve uzaktan da ugraşiyor ama bir yere kadar.Dönüp bakiyorum geçmise aslinda ne gereksiz üzmüsüm kendimi.Olan bana oldu onun kafasi asla degismedi.
Üç maymunu oyna. Duyma onu. Gitme yanına. Muabbeti tamamen kes hatta. Madem senden memnun degil, görüşmenin anlamı yok.Merhabalar 8 yıllık evliyim kaynvldmn sürekli birilerini bana örnek göstermesinden bana alttan alttan laf vurmasından çok yoruldum evliliğin ilk yıllarında çok tartışıyodk eşimle şimdi iyiz ama onun bana laf vurması bir türlü bitmedi eşim hatasını kabul ettiği halde sen hatalı değilsindir diyormuş adam kabul ediyor ama o etmiyor toz kondurmuyor iyide olsam hep hor gördü kendimi çeksem yine bir şekilde laf vuruyor çocuklar olmasa bir saniye durmuycam çok yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?