• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK BUNALDIM.. BİR FİKİR LÜTFEN

PapatyaBuketleri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
21
24
3
40
Merhaba arkadaslar
Sırf sizlere danışmak için üye oldum. Yardımlarını rica ediyorum fikir olarak..
Eşimin yeğeni (ablasının kızı) dayısına yani eşime aşırı düskün.. Öyle ki bir dönem aşık oldugunu bile bütün akrabalarından duyuyorum.. Tek sorun eşimin de (tabii yegeni oldugu) için onu çok seviyor ve kayırıyor olması. (Bu arada kız 27 eşim 37 yaşında ve öz be öz dayı yegenler.. )
Sorunum şu:
Biz evlenmeden önce (3 yıllık evlıyız) o kadar iyü anlaşırlarmıs ki aşırı şımarık olan kızımız beni duydugunda kıskançlık krızleri geçirmiş ve beni dayısına yakıstırmadıgına dair veryansın eden yazışmalarını ben nişanlı iken tesadüfen gördüm.. (kız da evli şuan) O kadar sımarık ve özgüeni yuksek bir kızmış ki bizim nişanlı oldugumuz dönemlerde "sizi ayırayım mı? ayırırım bak" tarzında şakalasmaları dahi oluyormus.. Bunu da kızın annesi (görümcem) gülerek bana anlatıyor.. Hali ile bu kızı artık sevmem mümkün değil.. Ama o kadar sırnaşıp evliliğimizin içine girmeye çalışıyor ki.. Sürekli kızının fotoğraflarını filan gönderiyor.. Bana ve eşime.. şstemşyorum rahatsız oluyorum ama eşim kıskandığımı düşünüyor.. O kadar bunaldım kı yani kızın kötü haberini alsam sevineceğim yani o derece.. Eşimle bu mevzu yüzünden şuan aramız bozuk. Nasıl davranmalıyım sizce? Lütfen yardım..

esine yansıtma olayı kıskandogınıda belli etme . ayrı okarak o kızı boz ve esine sikayet et ama etmemiş gibi ol.
görümcene söyle isi gcü yok mu de

27 yaşında, kocamanda kadınmış. Gençken yapmışsa da şimdi geri çekilmedi mi biraz. Belki eskiden bilenmiş olduğunuz için şimdi her hareketi batıyor olabilir mi. Eşinizle konusun bence, kıskançlık yapmadan sakince. Rahatsız olduğunuz noktaları mantıklı sebepler sunarak eşinize anlatın

esine yansıtma olayı kıskandogınıda belli etme . ayrı okarak o kızı boz ve esine sikayet et ama etmemiş gibi ol.
görümcene söyle isi gcü yok mu de

İnanın kı kıskanmıyorum.. Benim de yegenlerım var ve cok severim ama hıcbırı ıle afedersınız sapık gıbı bır bag kurmam.. Bu kız evlenmeden öncesınde kabullenemeyıp resmen krızlere gırmıs (cıdden gırmış) evlendıkten sonra da sürekli bir irtibat halinde olma çabasına giriyor.. Bir ara hergün ama hergün onlarca fotograf gönderiyordu hem bana hem de eşime.. Durup dururken.. Yani saglıksız ve samimiyetsiz geliyor. İstemiyorum hayatımızın içinde.. Bunu da eşime anlatmak cok güç..

dayı-yeğen arasında aşk dedikodusu üreten akrabalar :confused:
valla gerçek sevgili olsalar bile kimsenin aklına gelmez yeğenin dayıya aşık olabileceği, ne fantastik fantazik aileymiş :bicak:

Cok haklısınız akla mantığa sıgmıyor evet ama durum gercek anlamda bu.. Kızımız kendısı soylüyürmus zaten tapıyorum benim aşkım o.. Ayırırım diye.. Ağlama krızlerine giriyormuş.. Hiç duymadım ama başıma geldi.

27 yaşında, kocamanda kadınmış. Gençken yapmışsa da şimdi geri çekilmedi mi biraz. Belki eskiden bilenmiş olduğunuz için şimdi her hareketi batıyor olabilir mi. Eşinizle konusun bence, kıskançlık yapmadan sakince. Rahatsız olduğunuz noktaları mantıklı sebepler sunarak eşinize anlatın

Evet şuan o tip konuşmalar kesinlikle yok aksine bizimle ve özellikle de benimle çok yakın olma çabası var.. Daha 1 defa bile karşılaşmadık. Baska şehirlerde yaşıyoruz.. Düğünümüze de hastayım bahanesi ile gelmedi ama şimdi bana sürekli fotoğraf atıp arkadaş olmak istiyor. Hergün konuşmak istiyor.. mantıksız samımıyetsız geliyor..

Bu nasıl ensest bir muhabbettir? Ben "Ay bizim kız da dayısına aşık" deyip çekirdek çitkeyen akrabalar hayal edemedim, hayal gücümü aştı, üzgünüm.
Ya manyakça anormal bir ailenin içine düşmüşsünüz, ya da siz dönen birkaç geyiği çok yanlış anlamışsınız.

img.png

Cok haklısınız akla mantığa sıgmıyor evet ama durum gercek anlamda bu.. Kızımız kendısı soylüyürmus zaten tapıyorum benim aşkım o.. Ayırırım diye.. Ağlama krızlerine giriyormuş.. Hiç duymadım ama başıma geldi.

bana biri dayım benim aşkım, tapıyorum dese, ay ne güzel dayısını seviyor derim,
ovvv ensest, dayısına aşık, vay canına demem yani,
akrabaların fantazi dünyası epey genişmiş, maaşallah :KK53:

Görmezden gelin attığı resimlere mesajlara cevap vermeyin zaten sizi sevmiyormuş bir sebebi daha olur sevmemesi için:) eşiniz madem kızıyor ona da birşey söylemeyin umursamiyo gibi davranın hatta gerçekten umursamayin. Zaten ayrı şehirlerde Diniz çok sık görüşme şansınız da yoktur kendinize dert etmeyin boşuna.

İşte bütün mesele bu.. :) Hele de daha hiç görmediğiniz biri ise çok gereksiz değil mi
Bana fazla gereksiz ve sıkıcı.
Ayırma tehditleri de hiç komik değil bence.
Yine diyorum kız tamamen dayı sevgisi/hayranlığı besliyor da olsa muhabbet sıkıcı.
Tüm bunlar şakaysa komik değil,bana göre.
İnsanların böyle sulu esprileri çok bayar beni.

Bu nasıl ensest bir muhabbettir? Ben "Ay bizim kız da dayısına aşık" deyip çekirdek çitkeyen akrabalar hayal edemedim, hayal gücümü aştı, üzgünüm.
Tabii o sekilde değil ancak ziyaretine gittiğimiz akrabalarından " ...... nasıl ? çok düşkündü sana nasıl tepki verdi? Hala eskisi gibi davranışları var mı?" sorularına maruz kaldı eşim.. Ben de ilk kez duyuyorum böyle birşeyi :(

aynısı benim başımda. eşimin yeğeni, yani abisinin kızı. arada çok yaş farkı yok. eşim kızı görünce aşırı heyecanlanıyor. bi ara bi aradayken önce sen beni aldattın, hayır sen beni diye muhabbet geçti aralarında (kendi nişanlı) bişey var demiyorum ama eşimin o halleri, kızın da hal hareketleri.. bunu eşime de söyleyemiyorum manyak mısın der bana, çok çirkin bi duruma düşerim.

Back
X