- 28 Aralık 2015
- 409
- 987
- 103
- Konu Sahibi PapatyaBuketleri
kim kime getirmiş?
Arkadaş Ekşi'den diyorum yani, inanmadım kısaca..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kim kime getirmiş?
Bir yaşıma daha girdim. Şu forumda her gün fantastik şeyler öğreniyorum, daha ilerisi olamaz diyorum ama oluyor. Vay canına...Çok güldüm bu karıkature ama galiba manyakça bir aile ki gercekten ınanılmaz bir akrba evliliği sözkonusu.. Herkes birbiri ile akraba.. kayınpederim de onay vermemişti uzun süre akraba olmadığım için
Aranıza mı yattı naptıBizimki de balayında bile rahat bırakmadı :)
Öyle ki bir dönem aşık oldugunu bile bütün akrabalarından duyuyorum..
Bence siz ne yazdiginizin farkinda degilsiniz.İnanın kı kıskanmıyorum.. Benim de yegenlerım var ve cok severim ama hıcbırı ıle afedersınız sapık gıbı bır bag kurmam.. Bu kız evlenmeden öncesınde kabullenemeyıp resmen krızlere gırmıs (cıdden gırmış) evlendıkten sonra da sürekli bir irtibat halinde olma çabasına giriyor.. Bir ara hergün ama hergün onlarca fotograf gönderiyordu hem bana hem de eşime.. Durup dururken.. Yani saglıksız ve samimiyetsiz geliyor. İstemiyorum hayatımızın içinde.. Bunu da eşime anlatmak cok güç..
İlk Gece tebrik mesajı atmış ertesi ve diğer günler, hadi foto gonderin hadi diye sürekli yazdı ve kendisi fotoğraf gönderdiAranıza mı yattı naptı
Nasıl anlamadım gerçektenEkşi Sözlükten selam getirmişsin
Benden de selam olsun:))
Anlıyorum. . Asıl hata eşim de değil mi? Bunun çaresine bakmamış ve orta bir iletişim kurma taktiği edinmemiş olmasi.. çok haklisinizBence siz ne yazdiginizin farkinda degilsiniz.
Sapik gibi bir bag kurmam derken dayi yegen arasında boyle bi sapikliktan bahsediyorsunuz. Kiz dayisina asiri duskun sapikca hisler besliyorsa dayi da memnunsa siz nasil esinizin hatasını gormezsiniz?
Umarim anlatabilmisimdir.
Evet kesinlikle zamaninda esiniz bunun önüne gecebilirdiAnlıyorum. . Asıl hata eşim de değil mi? Bunun çaresine bakmamış ve orta bir iletişim kurma taktiği edinmemiş olmasi.. çok haklisiniz