- 26 Ağustos 2015
- 320
- 58
- 28
- Konu Sahibi Kahveli_okur
-
Normal bir okulda okul hayatınıza devam edebilirsiniz sanıyorum ?
benim derdim okul mu sizce ?
boyle bu kadar asagilanmak nasil bir duygu babama cocugunuzu alin demisler benim babam boyle nasil dayansin,canim babam 100 milyar borc varken okul mu tek dert
afalladım suandabenim derdim okul mu sizce ?
boyle bu kadar asagilanmak nasil bir duygu babama cocugunuzu alin demisler benim babam boyle nasil dayansin,canim babam 100 milyar borc varken okul mu tek dert
afalladım suanda
herkezın kendıne gore bır takım gerceklerı var malesef
kaderdır belkıde bilemezsin. bu durumda okulu bırakman babanı daha uzebılır
ksıaca bır yorum yazmıstım sadece
Babanıza tabiki üzüleceksiniz ama böyle çaresizce değil. Herşey ödenir zamanla.
Sizler birlik olun. Sağlığınız , inancınız olsun gerisi boş. Birbirinize dayanın.
Okuldan çocuğunu al demek " aşağılamak değildir. Böyle görürseniz babanız bunu hisseder.
Ne var canım , borç dediğin çalışarak beraberce odenir inşaallah deyin kendi kendinize.
ben 12.sinifa gectim.ozel saglik kolejinde okuyorum derslerim cok iyi oldugu icin okulum bana yariya kadar neredeyse indirim yapti.Allah razi olsun ama bu sene oyle cok bunaldik ki okula kendi yemegimi kendim yapip goturup yedim.
parayi odeyemedigimiz icin babama okulum cocugunuzu alin demis. babam suan icralik eve gelip esyalari almalarini bekliyoruz.oyle zor oyle zor durumdayizki oyle caresizizki
Allah im bu nasil bir acıdır boyle
Herkesin belli dönemlerde dibe vurduğu noktalar olur benim babamda ben üniversiteyi kazandığım sene herşeyimizi kaybetmiştik zamanla herşey toparlandı ve eskisinden dahada güzel bir hayatımız var şimdi sakın kafanı takıpta derslerini ihmal etme buda bir sınav elbet geçecek
Korkma, hayatta böyle iniş çıkışlar olur. Sen başarınla burs kazandığın için gurur duymalısın. Ödeme olmazsa okul kaydını silmek ister, normaldir. Ticari işletme sonuçta bunlar. Bu seneye kadar başarılıysan, bu sene devlet okulunda da gayet başarılı olursun. Dersine çalış ve üniversite kazan. Babana en büyük desteğin bu olur. İleride çalıştık, bunları aştık dersiniz gururla. İcra eskisi gibi evi boşaltabilecekleri bir şey değil. Çok korkmaya gerek yok en azından eve gelirlerse.
Maddi sıkıntı gelip geçer, sen dik dur, ailene destek ol. Moralini hiç bozma.
Bizim de evimizden az esyamiz gitmedi. Hem de defalarca... o zamanlar lisedeydim. Okul kitaplarimiz çok pahaliydi. Müdür sınıfa gelir ödemeyenleri bi güzel azarlardi. Ben de içlerindeydim tabi. O zaman ne diye okul değiştirip düz bi liseye gitmedim bilmem. Gerçi olanlari evdekilere anlatmiyordum belki ondandir. O aralar kendimi hep derslere verdim. Şimdi çalışıyorum aileme yardım da ediyorum. Hepsi geçiyor anlayacağın . Hiç birşey sonsuza kadar iyi ya da kötü kalmıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?