• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok bunaldim,çok çaresizim

Kahveli_okur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
320
58
28
ben 12.sinifa gectim.ozel saglik kolejinde okuyorum derslerim cok iyi oldugu icin okulum bana yariya kadar neredeyse indirim yapti.Allah razi olsun ama bu sene oyle cok bunaldik ki okula kendi yemegimi kendim yapip goturup yedim.
parayi odeyemedigimiz icin babama okulum cocugunuzu alin demis. babam suan icralik eve gelip esyalari almalarini bekliyoruz.oyle zor oyle zor durumdayizki oyle caresizizki
Allah im bu nasil bir acıdır boyle

Normal bir okulda okul hayatınıza devam edebilirsiniz sanıyorum ?

Neden çaresizlik olarak görüyorsunuz. Donem donem herkesin hayatında inişler ve çıkışlar olur. Ve hatta çoğu zaman inişe geçtiğimiz zaman hiç olmadık hayırlarla karşılaşırız. Bazen en diptedir ışık.
Siz özel olmayan okulda da pekala okuyabilirsiniz. Dersleriniz iyiyse başarırsınız.

benim derdim okul mu sizce ?
boyle bu kadar asagilanmak nasil bir duygu babama cocugunuzu alin demisler benim babam boyle nasil dayansin,canim babam 100 milyar borc varken okul mu tek dert

Babanıza tabiki üzüleceksiniz ama böyle çaresizce değil. Herşey ödenir zamanla.
Sizler birlik olun. Sağlığınız , inancınız olsun gerisi boş. Birbirinize dayanın.
Okuldan çocuğunu al demek " aşağılamak değildir. Böyle görürseniz babanız bunu hisseder.
Ne var canım , borç dediğin çalışarak beraberce odenir inşaallah deyin kendi kendinize.

benim derdim okul mu sizce ?
boyle bu kadar asagilanmak nasil bir duygu babama cocugunuzu alin demisler benim babam boyle nasil dayansin,canim babam 100 milyar borc varken okul mu tek dert
afalladım suanda
herkezın kendıne gore bır takım gerceklerı var malesef
kaderdır belkıde bilemezsin. bu durumda okulu bırakman babanı daha uzebılır
ksıaca bır yorum yazmıstım sadece

afalladım suanda
herkezın kendıne gore bır takım gerceklerı var malesef
kaderdır belkıde bilemezsin. bu durumda okulu bırakman babanı daha uzebılır
ksıaca bır yorum yazmıstım sadece

hayir kalbinizi kirdiysam kusura bakmayin
yanlis anlasilma oldu belliki boşverin gitsin

Babanıza tabiki üzüleceksiniz ama böyle çaresizce değil. Herşey ödenir zamanla.
Sizler birlik olun. Sağlığınız , inancınız olsun gerisi boş. Birbirinize dayanın.
Okuldan çocuğunu al demek " aşağılamak değildir. Böyle görürseniz babanız bunu hisseder.
Ne var canım , borç dediğin çalışarak beraberce odenir inşaallah deyin kendi kendinize.

Cok sagolun Allah yardimcimiz olsun insallah Allah razi olsun

Herkesin belli dönemlerde dibe vurduğu noktalar olur benim babamda ben üniversiteyi kazandığım sene herşeyimizi kaybetmiştik zamanla herşey toparlandı ve eskisinden dahada güzel bir hayatımız var şimdi sakın kafanı takıpta derslerini ihmal etme buda bir sınav elbet geçecek

ben 12.sinifa gectim.ozel saglik kolejinde okuyorum derslerim cok iyi oldugu icin okulum bana yariya kadar neredeyse indirim yapti.Allah razi olsun ama bu sene oyle cok bunaldik ki okula kendi yemegimi kendim yapip goturup yedim.
parayi odeyemedigimiz icin babama okulum cocugunuzu alin demis. babam suan icralik eve gelip esyalari almalarini bekliyoruz.oyle zor oyle zor durumdayizki oyle caresizizki

12. sınıfa geçmiş bir genç kıza bu ne yorumlar bayanlar :)
bii sakin...
yavrum boşver ya bunlar hayatın gerçeği. Rabbim daha beterlerinden korusun. Senin tek yapacağın babana sımsıkı sarılıp destek olmak. o zaman gerisi kendiliğinden hallolur

Canım öncelikle geçmiş olsun hepimizin zor zamanları oldu.
Hayat her zaman sana baska alternatifler sunacaktır.
Ayrıca evden eşya alma olayları artık yok.Kimse evinizden bir şey götüremez merak etme.

Bizim de evimizden az esyamiz gitmedi. Hem de defalarca... o zamanlar lisedeydim. Okul kitaplarimiz çok pahaliydi. Müdür sınıfa gelir ödemeyenleri bi güzel azarlardi. Ben de içlerindeydim tabi. O zaman ne diye okul değiştirip düz bi liseye gitmedim bilmem. Gerçi olanlari evdekilere anlatmiyordum belki ondandir. O aralar kendimi hep derslere verdim. Şimdi çalışıyorum aileme yardım da ediyorum. Hepsi geçiyor anlayacağın . Hiç birşey sonsuza kadar iyi ya da kötü kalmıyor....

Korkma, hayatta böyle iniş çıkışlar olur. Sen başarınla burs kazandığın için gurur duymalısın. Ödeme olmazsa okul kaydını silmek ister, normaldir. Ticari işletme sonuçta bunlar. Bu seneye kadar başarılıysan, bu sene devlet okulunda da gayet başarılı olursun. Dersine çalış ve üniversite kazan. Babana en büyük desteğin bu olur. İleride çalıştık, bunları aştık dersiniz gururla. İcra eskisi gibi evi boşaltabilecekleri bir şey değil. Çok korkmaya gerek yok en azından eve gelirlerse.

Maddi sıkıntı gelip geçer, sen dik dur, ailene destek ol. Moralini hiç bozma.

Herkesin belli dönemlerde dibe vurduğu noktalar olur benim babamda ben üniversiteyi kazandığım sene herşeyimizi kaybetmiştik zamanla herşey toparlandı ve eskisinden dahada güzel bir hayatımız var şimdi sakın kafanı takıpta derslerini ihmal etme buda bir sınav elbet geçecek

insallah sagolun

Korkma, hayatta böyle iniş çıkışlar olur. Sen başarınla burs kazandığın için gurur duymalısın. Ödeme olmazsa okul kaydını silmek ister, normaldir. Ticari işletme sonuçta bunlar. Bu seneye kadar başarılıysan, bu sene devlet okulunda da gayet başarılı olursun. Dersine çalış ve üniversite kazan. Babana en büyük desteğin bu olur. İleride çalıştık, bunları aştık dersiniz gururla. İcra eskisi gibi evi boşaltabilecekleri bir şey değil. Çok korkmaya gerek yok en azından eve gelirlerse.

Maddi sıkıntı gelip geçer, sen dik dur, ailene destek ol. Moralini hiç bozma.

insallah atlatilir bu gunler sagolun

Bizim de evimizden az esyamiz gitmedi. Hem de defalarca... o zamanlar lisedeydim. Okul kitaplarimiz çok pahaliydi. Müdür sınıfa gelir ödemeyenleri bi güzel azarlardi. Ben de içlerindeydim tabi. O zaman ne diye okul değiştirip düz bi liseye gitmedim bilmem. Gerçi olanlari evdekilere anlatmiyordum belki ondandir. O aralar kendimi hep derslere verdim. Şimdi çalışıyorum aileme yardım da ediyorum. Hepsi geçiyor anlayacağın . Hiç birşey sonsuza kadar iyi ya da kötü kalmıyor....

Allah huzurunuzu hic bozmasin Rabbim bu zamanlardan kurtarsin kotu gun gostermesin insallah

demişssin ya canım bu ara haberlerı bı ızle derım;
en basıtı bugun,babasının azgın dalgalarda ellerınden kacıp gıden kıyıya vuran multecı mınık beden artık yok..
Sonra yıne 4 şehıt,4 eve ates dustu...
Hergun bıcaklanan,öldurulen kadınlar..Hatta cınayetı gören cocuklar..

Sakın yanlıs anlama ;
Demek ıstedıgım ne buyuk acılar var,yıne de sukretmelıyız daha kötusunu dusunerek..
Okul konusuna gelınce; dondurup sonra devam etme sansın yok mu?
ya da babana yardımcı olabılecek bır yakınınız?
Keşke burda durumu ıyı olan bırı cıkıp sana yardımcı olabılse..:KK43:
Bu sene için bıraz sıkıntı cekeceksın gıbı cnm,devlete aldırın bu senelık;inşallah yakında duzelır hersey.

Güçlü olmaya çalış tamam zor bir dönemden geçiyorsun ama her karanlığın ardından muhakkak aydınlık çıkar. Emin ol çoğu kişi senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadı ya da yaşıyor.....
Küçükken hatirliyorumda babam da iflas etmişti ve biz ekmek parasını zor ayarliyorduk yıllar geçti Allah kat kat verdi yine bu aralar inişte hayat ışte yapacak birşey yok Allah beterinden korusun

Back
X