öncelikle Allah yardımcın olsun. sorularım var, tanışarak mı evlendiniz, evlilik öncesinde nişanlılıkta nasıldı? seni öpmek, sarılmak istemiyor muydu mesela? seni istiyorum demiyor muydu ? kaç yaşında eşin daha önce cinselliği yaşamamış mı ? hee bir de çocuk istediğini yazmışsın, bu sorunlarla sakın yapma ve bekle derim.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Tanışarak evlendik 3 yıl bekledik birbirimizi çok güzel bi aşktı. Evlenmeden önce birlikteliğimiz olmadı ama öpmesi sarılması konuşmaları böyle beni istemesi gayet normaldi. Evlendiğimiz gün her şey değişti birdenEşimin yanında olmadığım zamanlar memlekete gidince beni aradı ve eve gelmemi dört gözle beklediğini falan söyledi beni istiyor ama eve gelince hiç bir şey yok sanki onu hiç konuşmamışız gibi Bilmiyorum ne olacak. psikiyatriye bu sebeple gittik ama malasef bir iki hapla konuşmayla çözülmedi
canım eve gelmeni istiyor da bunu cinsellik olarak da özlediğinden mi diyor ben onda şüpheliyim. yani seni seviyor seninle yaşamayı seviyor belli ki.bunun için de gelmeni bekliyorum diyebilir. yani burada çözüm aradığın için söylüyorum bunu affına sığınarak düğün gecesi kötü bir şey mi geçti aranızda yada erkek olarak gururunu kıracak bir şey mi yaptın acaba farkında olmadan istemeyerek ? aklıma başka bir şey gelmedi açıkçası. psikolojikse de ciddi bir tedavi süreci gerekecektir herhalde.
Cocuk hayali icinde yaziyorsunda, acaba bu esini korkutmus olabilirmi?
Belki baski altina sokmustur? Bilmiyorum, sadece tahmin ediyorum.
İlişkilerde başarısızlık ya da uzun süren zorlanılan bir durummu oldu? Eşinizin içinde çözemediği bir durumda var olabilir karşılıklı sıcak içten bir konuşmayla ama kırmadan sebebini öğrenin.Aile terapistiylede rahat konuşmak lazım olmadı başka terapiste gidin herşey ilaçla çözülmez.Konuşarak tedavi olması lazım.Ya da eşler arasından rahatsız edilecek fiziki bir roblem mesela ter,temizlik vb gibi şeylerde olabilir.Ya da başarısız olma korkusu çocuklukta geçirilen bir travma ne bilim yaa çok zor. ama konuşarak çözülür üzülmeeyin
İlginç Bi Durum;Benim Aklıma Gay Olabileceği Geldi :44: Ama Sizi Seviyodurda Cinsellikten Hoşlanmıyor Olabilirmi? Buda İkinci İhtimal.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?