Çok Bunaldım Kimseye Anlatamadım Size geldim:(

yayos

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
8
0
16
İstanbul
Öncelikle bir çocuk isteme hayalimle yazıyorum. Ve dünyada buradaki anneleri çocuklarıyla huzurlu olmalarını diliyorum her zaman. Ben ümitsizlikte boğulmak üzeriyimBu Konuyla ilgili bir sürü yazılar okudum araştırdım sordum ama yok değişen hiç bir şey yok.. 9 aydır evliyiz ama nasıl bir evlilik hala çözemedim Çok bunaldım eşim benimle ilişkiye girmiyor ve benden etkilenmediğini söylüyor ne denediysem nasıl konuştuysam olmadı. İnanın aklınıza gelebilecek her yolu denedim.. Bir birimizi çok severek evlendik, beni aldatmıyorda evden işe işten eve ama şu dokuz ayda sadece 3 kez benim zorumla bi ilişkimiz oldu.. O kadar kötüyüm ki kimseyle konuşamıyorum, içime ata ata bende kötü olmaya başladım. Üroloğa gitmeye ikna ettim gittik ve bişey yok dedi.. Psikiyatriye gittik konuşmuşlar ama Eşim onun söylediklerini bende biliyorum dedi Bu konu açılmadığı zaman sanki hiç yokmuş gibi davranıyor.Sanki insanlığın cinsellik diye bir özelliği yok, İnanın bu kadar görmezden geliyor. Ben artık konuşmak dahi istemiyorum eşimle bu konuyu.. Allah rızası için dua edin bana YALVARIYORUM DUA EDİN

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun. bu mevzu evlilikte çok önemli ve 9 ayda 3 kez olması ciddi bir problemin belirtisi bence. ürolog gerekli tahlilleri yaptı mı? psikiyatr ile bu konuyu mu konuştu acaba? evlilik terapistine gidin belki o çözer eşindeki bu durumu... dua etmemek elde değil size. Rabbim derdinize derman versin inşallah.

öncelikle Allah yardımcın olsun. sorularım var, tanışarak mı evlendiniz, evlilik öncesinde nişanlılıkta nasıldı? seni öpmek, sarılmak istemiyor muydu mesela? seni istiyorum demiyor muydu ? kaç yaşında eşin daha önce cinselliği yaşamamış mı ? hee bir de çocuk istediğini yazmışsın, bu sorunlarla sakın yapma ve bekle derim.

Son düzenleme:

bende bunları merak ettim. okuyunca direk bunlar geldi aklıma.
sonuçta insan sevdiği insanla birlikte de olmak ister.

bunun seninle alakalı bir durum olmadığını düşündüm yazdıklarından,çünkü özellikle seni istemiyor olsa gözü dışarıda olurdu evden işe işten eve olmazdı yani.belli ki cinsel ilişkiden soğumuş fiziksel bir sorun görünmüyorsa psikiyatri yardımcı olacaktır ama bunu kendisinin de kabul etmesi gerek ve psikiyatrik yardım tek seanslık birşey değildir ilaç yazıp yollamakla olmaz bir süre düzenli takip edilmesi gerekir.geçmiş olsun..

Çok zor bi durum. 9 ay da 3 kez mı çok şaşırtıcı...
Bu forumda bu tür konular hep oldu hatta en ilginçi de sonradan bayanın eşinin gay çıkmasıydı umarım öyle bişe yoktur
Gerçekten çok üzüldüm

Sanırım durum sizinle ilgili değil. Eşinizin aseksüel olma ihtimali var..
Ben de merak ettim evlenmeden önce bir yakınlaşmanız öpüşmeniz olmadı mı? Farketmediniz mi bu durumu yoksa evlendikten sonra mı değişti ?

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Tanışarak evlendik 3 yıl bekledik birbirimizi çok güzel bi aşktı. Evlenmeden önce birlikteliğimiz olmadı ama öpmesi sarılması konuşmaları böyle beni istemesi gayet normaldi. Evlendiğimiz gün her şey değişti birden Eşimin yanında olmadığım zamanlar memlekete gidince beni aradı ve eve gelmemi dört gözle beklediğini falan söyledi beni istiyor ama eve gelince hiç bir şey yok sanki onu hiç konuşmamışız gibi Bilmiyorum ne olacak. psikiyatriye bu sebeple gittik ama malasef bir iki hapla konuşmayla çözülmedi

canım eve gelmeni istiyor da bunu cinsellik olarak da özlediğinden mi diyor ben onda şüpheliyim. yani seni seviyor seninle yaşamayı seviyor belli ki.bunun için de gelmeni bekliyorum diyebilir. yani burada çözüm aradığın için söylüyorum bunu affına sığınarak düğün gecesi kötü bir şey mi geçti aranızda yada erkek olarak gururunu kıracak bir şey mi yaptın acaba farkında olmadan istemeyerek ? aklıma başka bir şey gelmedi açıkçası. psikolojikse de ciddi bir tedavi süreci gerekecektir herhalde.

Tatlım Düğün gecesi bana hiç yaklaşmadı.. ilk ilişkimiz bir hafta sonra oldu.. Düşünüyorum bişey yapmış olabilir miyim diye ama sanmıyorum.. Gayet sabırla bekledim ve olmayınca ben yaklaşıp konuştum hatta. BANA BİRAZ ZAMAN TANI dedi.. Az çok tahminn edeceğin gibi biz kadınlar ilgi isteriz sevildiğimizi belli etsinler isteriz. Bunları bana yaşatmaması için beni sevmemesi gerek ama deli gibi sevdiğini söylüyor. Öyle zamanlarımız olduki bana sarılıp beni bırakma diye yalvardı hatta böylelikle gittik doktora. Ya nasıl oluyor anlamıyorum deli gibi aşık olduğum adam canım herşeyim beni görmüyor farketmiyor. Çıldırmak üzereyim her günüm bir beklenti içinde geçiyor hemen her gecem ağlamaklı... Aile terapistine gidelim diyorm beraber mi diye tepki veriyor zaten bir kere gittim bi daha gidemem diyor şimdide. Bu durum bizi ilerleyen zamanda daha da çok yıpratıcak farkındayım ama çıkış yolu bulamıyorum. Böyle bi durum yalnız savaşmakla olmuyor malasef

Son düzenleme:
Cocuk hayali icinde yaziyorsunda, acaba bu esini korkutmus olabilirmi?
Belki baski altina sokmustur? Bilmiyorum, sadece tahmin ediyorum.

İlişkilerde başarısızlık ya da uzun süren zorlanılan bir durummu oldu? Eşinizin içinde çözemediği bir durumda var olabilir karşılıklı sıcak içten bir konuşmayla ama kırmadan sebebini öğrenin.Aile terapistiylede rahat konuşmak lazım olmadı başka terapiste gidin herşey ilaçla çözülmez.Konuşarak tedavi olması lazım.Ya da eşler arasından rahatsız edilecek fiziki bir roblem mesela ter,temizlik vb gibi şeylerde olabilir.Ya da başarısız olma korkusu çocuklukta geçirilen bir travma ne bilim yaa çok zor. ama konuşarak çözülür üzülmeeyin

Cocuk hayali icinde yaziyorsunda, acaba bu esini korkutmus olabilirmi?
Belki baski altina sokmustur? Bilmiyorum, sadece tahmin ediyorum.

Bu sıkıntılar içinde eşime çocuk diye tutturmadım hiç. Tabi niaşnlılık döneminde beraber hayal kurardık çocuğumuz olur diye.. Öocuk üzerine bir tek onaları konuştuk canım sağol ilgin için

Umarım dediğiniz gibi olur.. Ya çok açık olucak belki ama bu konulara dikkat ederim hep en ufak ağda mevzusu evlenmeden kökten çözüm uyguladım.. Beni düşündüren en önemli şey hiç bana yaklaşmaması. Evlendik o gece sadece sarıldı bana hiç mi istemez hiç mi bir atakta bulunmaz konusu dahi açılmadı. Belki ben etkileyemiyorum dedim yapabileceğimin en fazlasını yaptım. Bana olan sevgisinden şüphe duydum ilk zamanlar hala atlatamıyorum, atlatmayı bırakın her geçen gün biraz daha içimde büyüyor bu sorun. Zaten bu yüzden burdayım derdimi anlatacak birilerine öyle muhtaçtım ki.. İnanın hiç bu kadar rahatlayarak ağlamamıştım. Eşime hep iyi davranıyorum bu konuyu konuşurken onu yıpratmıyorum ama ben hep içime atıyorum o ağlıyo o nalatıyor o dert yanıyor ben hep teselli eden taraf Benim en çok dinlenilmeye ve duaya ihtiyacım var ve iyi bir terapiste

İlginç Bi Durum;Benim Aklıma Gay Olabileceği Geldi :44: Ama Sizi Seviyodurda Cinsellikten Hoşlanmıyor Olabilirmi? Buda İkinci İhtimal.:26:

İlginç Bi Durum;Benim Aklıma Gay Olabileceği Geldi :44: Ama Sizi Seviyodurda Cinsellikten Hoşlanmıyor Olabilirmi? Buda İkinci İhtimal.:26:

Gay olabileceğini hiç düşünmüyorum ozaman hiç olmazdı her halde:/ Cinsellikten hoşalanmama ihtimalinde ne yapıcam peki?

Nadir De Olsa Cinsellikten Hoşlanmayan Erkeklerde Olabiliyor Malesef, Psikolojik Bi Durumdur Bence Cinsellik le İlgili Kötü Bi Anısıda Olmuş Olabilir Sizin Durum Psikolojik Doktora Düşer Bu İş. O Gittiğiniz Doktor Size Demedimi Bişey :44:

belki esiniz eve gelmeden önce farkli hayaller kuruyor hani sizi farkli düsünüyor fantezi kuruyor olabilir..eve gelip sizi farkli bisekilde alakasiz bi sekilde görünce o istegi yok oluyor heralde..
gay olabilecegini sanmiyorum öyle olsaydi bastan belli olurdu bazi hareketlerinden.
allah sabir versin...fazlada bu konu üzerinde durmayin hersey kendiliginden düzelecek sadece zamana ihtiyaciniz var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…