Çok Bunaldım Kimseye Anlatamadım Size geldim:(

Maalesef ayni dertten muzdaribiz. Ben 3 yildir evliyim ve sanki torun torba sahibi insanlar misali durumumuz. Sizin 9 ayda 3 bizim 3 yilda 5, yani suan sinirden gülüyorum ama inanin cogu zaman aglamakla geciyor günlerim. Insan yasamadan bilemiyor, böyle birseyin basima gelecegini kesinlikle düsünemezdim, heleki bunun sonucunda bu kadar üzülecegimi ve yipranacagimi. O herseyimi konustugum dertlestigim sohbetine doyamadigim insan bu konuyu actigimda sanki duvar kesiliyor. Sizin en azindan ürolog ve psikiyatrist girisimleriniz olmus bizde o da yok. Isin daha da kötüsü yaslarimiz kemale ermis durumda ve herkes bizden artik bir cocuk yapmamizi bekliyor ve bu beklentiler bu sorular bu eeee hadi amalar samimi oldugum olmadigim her insanin "bebek düsünmüyor musunuz" ???? deyip yüzüme imali imali bakisi ve bir türlü aldigi cevaptan tatmin olamayip bir ay sonra yine görüp gene ayni soruyu sormasi beni delirtiyor ve artik bu insanlar benden ne istiyorlar özellikle mi yapiyorlar diye düsünmeye basladim ve insanlardan kaciyorum resmen. Bu soruyla karsilasabilecegim hicbir ortama girmemeye calisiyorum ama yine de olmuyor yine bir yerde birisi soruyor bu soruyu ve kendimi köseye kistirilmis hissediyorum. Isin kötüsü insanlar benim ne kadar cocuk sevdigimi ve cocuk istedigimi biliyorlar evlenmeden önce sanki cok lazimmis gibi her sorana hemen doguracagim diyordum. Ne diyeyim büyük konusmamak lazimmis. Ama gercekten caresizim. Esimle aramizda sevgi ve saygi bagi olmasa coktan bitmisti bu evlilik.

anlıyorum canım. eşin de bu durumu istemiyor belli ki. beni bırakma diye yalvarması seni sevdiğini ve herşeyi düzeltmek istediğini de gösteriyor bence. güzel bir konuşma yap bence, yani bizim normal bir cinsel hayatımız yok bunu sende farkettin mi? de onu sorularla konuşturmaya çalış ama sorgular gibi değil gayet şefkatli bir sesle. o da farkında olduğunu söyleyecektir muhtemelen. bunu düzeltmek için ben elimden geleni yapmaya hazırım, ama tek başıma yapamam senin de bana yardım etmen gerekiyor de yani bu tarz konuş suçlar gibi yada bütün sorunun onda olduğunu ima eder şekilde de değil. sonunda da her terapistin farklı olduğunu başka birine gitmeyi teklif et. ama kesin gitmeniz gerek bana kalırsa. biz psikolog değiliz hiç birimiz. sorunun ne olduğunu bir terapist ancak konuşarak anlayabilir. ben psikolojik olduğunu düşünüyorum gay olduğunu düşünmüyorum.

Çok üzüldüm ve seni çok iyi anlıyorum. Eminimsende benim gibi her yolu denemişsindir tatlı taalı konuşmayı eve gelecek diye onu cezbedecek şekilde giyinmeyi.. Ama ne denediysem olmuyor işte. Ortada en değerli şey seninde dediğin gibi sevgi ve saygı bağı tutyor insanı ayakta. Bende yavaş yavaş o bebek yokmu sorularıyla karşılaşmaya başladım eminim bu urum her geçen gün artacak ve bende kabuğuma çekilmeye başladım. Kimseye diyememe ki eşimin böyle bir sıkıntısı var o yüzden böyle diye. Psikiyatri bile sen eşine istediklerini veriyor musun diye ön yargıyla yaklaşırsa böyle bir duruma.. Ama kimse bilmiyor ki eşim evde nasıl mükemmel karşılandı, bir zamanadan sonra bende içime kapanmaya başladım çünkü denediğim bütün yollar göz ucuyla bakılıp ve bir iki öpücükle son buldu. Ve önüme baka baka çalışma odamda ağlamalara çekildim. Sonraları hep destek hep konuşma evde psikiyatri gibi geziyorum. Denemediğim yol kalmadı BEN DİLİ,bEDEN DİLİ.. RABBİM yardım etsin ikimizede ve bizim gibi olanlara

söylediklerini ilk başta yaptım tatlım onun üzülmesine hiç dayanamıyorum. Bu konuşmalarımızın sonu hep benden zaman isteyerek bitiyor bu onun en kolay kaçış yolu. Beraber kürler bile hazırladık düşün ne kadar çok samimiyiz bu konuda ama terapiste ikna edemiyorum onu Gittiğimiz psikiyatri basit davrandı diyor bende biliyorum onların söylediklerini falan diyor birde dün gece iş yerindeyken beni aradı ve bana seni çok fazla saplantılı bir şekilde seviyorum dedi.. Bu saplantı durumu bunu tetikler mi. Ya acaba ben gitsem psikiyatriye ben konuşsam öyle bi çözüm bulamaz mıyım? Korkuyorum oda çok bunalıyor hiç belli etmesede bu sabah onu aynada kendine öylece bakarken gördüm gittim sarıldım her şey düzelicek benim sevgim bu durumu değiştirmez hep yanındayım falan dedim. Sevgim o kadar büyük ki ben onun için herşeyi göze alabilirim.

yayos;
yanlız arkadasım eşin senden etkilenmiyorum demiş.hani senden cinsel anlamda hoslanmıyorsa aseksüel olma ihtimalini düsündüm bende. ama cinsel bi sorun değilse belkide eşinin duygusal bir açlığı vardır.önce onu doldurmaya çalış. hani her evlilik her gün her gün cinsellik olan bişii değil. bazen 10 güne bir olur bazen 3güne bir. mesela benim eşim vardıyalı calısıyor,bazen canım istemiyor bedenen yorgunum diyor.
en azından tedaviye acık bir insan olması güzel bir şey,sabret Allah yardımcın olsun (

Canım ufak caplı bır arastırma yaptım bır erkek esını neden arzulamaz dıye erkege bunu sormak gerekıyormus ne olduda sen esını arzulamaz oldun bunun bır sebebı varmıs erkekler genelde bılmıyorum bır sebep yok deselerde mutlaka bır sebebı varmıs kadın kılo almıssa arzulamazmıs yada asık oldugu baska bır kadaınla cınsellıgı yasayan erkek karısıyla beraber olmak ıstemezmıs cıft olarak terapılere katılmak gerekıyormus cok uzuldum ya neden bole oluyo bu erkekler senden etkılenmıyorum nedemek senı begenmıyorum cınsel olarak benı cekmıyosun demek cok acık yazdım ozur dılerım ama aylardır bu ısın ıcınden cıkamadıgınızı dusunuyorum ve yardımcı olmak ısterım bır arkadasta 3yıldır aynı durumdaymısbır erkek karısını arzulamıyorsa 3 sebebı varmıs bırı baska bırıne asık olması dıgerı pıskolojık etkenler bır dıgerıde karısını fızıken begenmemesı fazla kılolarınız mı var acaba:26:ama adam bunu bıle bıle aldı sızı bılemedım ya yada temızlık olayındanmı kaynaklanıyor hoslanmıyacagı bır koku duyduda tıksındımı acaba?pekı bırlıkte oldugunuzda davranısları nasıl zevk alıyormu tobe tobe yanı ıstemeye ıstemeye mı oluyo seks evlılıkte cok onemlıdır ınsan sevdıgyle beraber olmak ıster allah yardımcınız olsun cok zor ama bır cozum bulunmalı madem esınızde sızı sevıyo ozaman acık acık konusun buna bır cozum yolu bulun

Son düzenleme:
Ben defalarca sordum. Her seferinde her sordugum soruya hayir dedi, yani insan caresiz kalinca aklina öyle seyler geliyor ki, sorulabilecek bütün sorulari sordum, ama cevap yok. Acik acik konusmak icin da ugrastim her defasinda sirinlik yapip konuyu kapatti, daha da fazla üsteleyemedim sonucta her ne olursa olsun onun da bu durumdan rahatsiz oldugunu düsünüyorum, fazla üzerine gitmek bunaltmak istemiyorum. Ayrica ben gayet formda sokaga ciktiginda dikkat ceken oldukca güzel bir kadinim, hem kendimi güzel bulurum begenirim, hem de etraftan iltifat alirim. Esimin beni sevmedigini ya da begenmedigini düsünsem zaten farkli kararlar alirdim simdiye kadar, ama bu adam benim yanimda mutlu gercekten de beni sevdiginden eminim. Ben sorunun hormonel oldugunu düsünmeye basladim acikcasi. Esim sigara iciyor belki bunun da bir etkisi vardir. Ama tabi hormon testleri yaptirmadan da bunu bilmek imkansiz. Sigarayi da birakacagini hic sanmiyorum, doktora gidecegi konusunda da ümitsizim. Kaldim anlayacaginiz öyle.

Nerede oturuyorsanız o bölgede ki sinir hastalıkları hastanelerinden birinin aile terapistlerinden biriyle görüşün derim özel değilde devlete baülı.Netten araştırırsanız aile terapisti ,cinsel tedavi falan diye en güvenli yeri tercih edin.Benim aklıma bir başka arkadaşın dediği gibi bişeyde geliyor olbilirde yani hem evlenip hemde karşı cinse ilgisiz olanlarda vardır.Evlilik sadece gizli bir kılıf olabilir.Eşinize böyle bir durumun imasını dahi yapmayın ama dr a gidin.Sonuca ulaşana kadar eğer mutsuzsanız yıpranmamak için ayrılmayı göze alırım benim için çok önemli diyorsanızda bu evliliği devam ettirmezsiniz.Ama etraftan kimseye anneniz kardeşiniz en samimi kimse onlara bahsetmeyin eşiniz üzülür ya da kendine size zarar verir.Özeliniz sizde kalsın biz zaten sizi tanımıyoruz çok hassas konular bunlar sabır edin ne diyim canım zor yani.

Allah sabır versin. Çok zor bir durum olmalı. Umarım en kısa zamanda tedaviye ikna edebilirsiniz eşinizi..

aranıza bende katıldım....
9.ayıma girdim gebeliğimde 5 yıl sonra olunca bebek aman deyip ilişkiye falanda girmedik yüzeysel rahatlattık birbirimiz ama şu son 2 aydır eşime ne olduysa tık yok ihtiyacım var diyorum benim yok diyor biraz dokunalım birbirimize diyorum uyucam diyor hatta ileri gidersem kendi kendine yap diyor sen ne yapıyorsun diyorum arada bi sağlık içinde olsa boşalman lazım diyorum canım istemiyorki diyor neyse doğum olsun lohusalık bitsin 1 sene geçmiş olcak çok heyecanlı olcak falan diyorum cezbetmek için hiç sanmıyorum ben artık seks yapmak istemiyorum insan bi yerden sonra sıkılıyor olurmu daha 1 bebek daha yapcaz diyorum kalbini kırmamak için böyle şeyler söylüyorum nasip deyip geçiyor konu uzayıncada kaçıyor yada bağırıp çağırıyor ne yapcam ben ya bunun çözümü varmı kızlar yada bekleyimmi düzelirmi bunun için doktora gideceğinide sanmıyorum.

Sen ta ilk gününüzde bile sorun olduğunu söylemişsin oyüzden sana pek bişey diyemicem ama ailene konu hiç açtınmı? bence açmalısın.Diğer arkadaşlarada benim babamla annemde çok uzun yıllar birlikte olmamışlardı babam erkekliğinin gittiğini söylüyordu buarada babam konuşma ve duya engelli annemde doğru söylüyordur safça inanmıştı üzerine gitmiyordu yıllar sonra meğer durumun çok farklı olduğunu babamın kadınlarla hemde rus benim yaşımdan bile daha genç düşünün alt üst gittiğini paraların oralara gittiğini öğrendik.Ben yapmam seni seviyorum vsvs laflara aldanmayın araştıracaksın çok iyi gözlem yapın. Tabikide inkar edicektir .Ben seni aldatıyorum vs vs diyecek hali yok adamların

Hamıle olan arkadın sorunun hamılelık sonlandıkdan sonra bıtecegıne ınanıyorum cunku duydugum kadarı ıle bazen hamılelık surecınde baba adayınında stres altına cok fazla gırdıgı olabılırmus sızın esınızde bu sekılde dısa vuruyor olabılır yada bebege zarar gelmesınden korkuyor olabılır.
Dıger ıkı arkdasım ıcınde sabrınızı kaybetmeyın lutfen, aynı durumu yasamadım bılmıyorum ama kendı aklımca yardımcı olmaya calısacak olursam acık acık soramasanız bıle esınızın mutlaka bır fantezısı vardır onu ogrenmeye calısın normalde ıstemese bıle fantezısını gerceklestırmek ısteyecektır dıye dusunuyorum.
Keske akıl vermek dısında yardımcı olabılecegımız konular olsa ama evlılık 4 duvar arasında ıste

Benim eşimde aynı 2 aylık evliyiz ve benim zorumla birlikte oluyoruz kendimi çirkin hissetmeye başladım ne yapıcam bilmiyorum

Arkadasım Allah yardımcınız olsun ama bizde o sorun yok hatta bazen eşim cok istekli olur ben reddederim yeter diye ama söyle bişey var direk aklıma eşcinsellik gel di cünkü evli iki çocuk babası bi adamı tanıyorum cok genc yasta erkek bi sevgilisi vardı kadın ikisini yatakta yakalamıştı ve oda cinsellik kadının zoruyla oluyomuş suan adamın o genc erkek sevgilisinde evli eminim kadın bunu bilmiyor ve cinsel hayatları cok seyrek oluyordur yani demem oki illa evlendi ve dış görünüşünde sorun yok diye eşcinsel olmadığı anlamına gelmez. Ha sizinki öyledir demiyorum illa ama bi erkek karısını nasıl istemez ozaman benimki adetin bitmedimi daha diye gün sayar düşünün okadar bile dayanamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…