- 9 Ağustos 2009
- 850
- 202
- 133
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötülemiyorum ama içimde birikti artık bunaldım bir değil iki değil.Maddi durumumuz düzeldi çok şükür sıkıntı kalmadı gibi ama kanıma dokunuyor ben o kadar sıkıntıyı çektim o sefa sürüyor asalak gibi yaşıyor.
Bence arabayı satmayı düşünmeyin bebek doğacak kışa gireceğiz tam ihiyacınız olacağı zaman...Evet bak mini_minik in dediği ev alın hem yatırım olur...
Kötülemiyorum ama içimde birikti artık bunaldım bir değil iki değil.Maddi durumumuz düzeldi çok şükür sıkıntı kalmadı gibi ama kanıma dokunuyor ben o kadar sıkıntıyı çektim o sefa sürüyor asalak gibi yaşıyor.
Bence arabayı satmayı düşünmeyin bebek doğacak kışa gireceğiz tam ihiyacınız olacağı zaman...Evet bak mini_minik in dediği ev alın hem yatırım olur...
Evet durumumuz düzeliyor,ama ben hala içimi bu şekilde boşaltmıyorum,bende biliyorum gezmeyi tozmayı,o tatile bile gitti bu şartlar altındayken ben hala hesap kitap yapıyorum,tatile de gidemedim.Para gece eğlencelerine verildiği zaman ki gece çıkılınca içki de içiliyor(Ramazandan önceki dönem ve sonrası olacaktır bu hep böyle oldu.) çocuğumun rızkıdır,onun çocuğunun da rızkı bu dışarda gezme eğlenme durumları bana göre.Ayrıca çocuğu için böyle yaşaması doğru değil bana göre ve bir başkasının parasıyla böyle bir hayat yaşanmamalı.Eğer maddi sıkıntı çekmiyorsanız bu yardımları görmemezlikten gelebilirsiniz. Eşinden ayrılmışsa çocuğuna rağmen belliki zor zamanlar yaşamış.
Bu gezip tozmaları belkide iç boşalımı olarak kullanıyor.
Zamanla işinide kurar hayatınıda.
Az daha sabretmek çok zor olmasa gerek.
Ayrıca para, kumara, harama, israf edilecek şekilde v.s verildiği zaman rızıktan kesilme diye bir ifade kullanılabilir ama böylesinde değil.
Belkide görümcenizin çocuğunun rızkıda bu. Belkide durumunuzun giderek düzelmesinin nedeni bu.
Yani biraz iyi bakmaya çalışın. Geçici dönem olarak görün.
İçtenlikle görümcenize yol göstermeye çalışın.
Evet durumumuz düzeliyor,ama ben hala içimi bu şekilde boşaltmıyorum,bende biliyorum gezmeyi tozmayı,o tatile bile gitti bu şartlar altındayken ben hala hesap kitap yapıyorum,tatile de gidemedim.Para gece eğlencelerine verildiği zaman ki gece çıkılınca içki de içiliyor(Ramazandan önceki dönem ve sonrası olacaktır bu hep böyle oldu.) çocuğumun rızkıdır,onun çocuğunun da rızkı bu dışarda gezme eğlenme durumları bana göre.Ayrıca çocuğu için böyle yaşaması doğru değil bana göre ve bir başkasının parasıyla böyle bir hayat yaşanmamalı.
Zaten 2 yıldır sesimi çıkartmamışım daha ne kadar iyi bakabilirim siz söyleyin,kendinizi benim yerime koyun borcunuz var 1 yıl dişinizi sıktınız herşeyi hesap kitap yaparak satın aldınız yeri geldi cebinizde para olmadı tatil yapmadınız ve o bunların aksine yaşadı dert etmedi hiç birşeyi size güvenerek hak mıdır bu?
Yinede fikrinize saygı duyuyorum,yorumunuz için de teşekkür ederim.
İki yıl uzun bir zaman, daha kısa bir zaman diye düşündüm yazdıklarınızla.
Görümcenizle hiç konuştunuz mu ya da eşiniz ne diyor ?
Başka kardeşi yok mu ?
Çok mu fazla para istiyor ?
..
İşte bundan sonra tatile çıkın. İsraf etmeden kısmayın kendinizden.
Zaten bu kadar kısarak yaşayan insanlar sonunda mutlaka patlar.
Sizinkide böyle olmuş.
eşinle otur güzelce konuş ben olaya hem eşin hem de senni açından baktım senin açından baktığımda olay gerçekten çok sinir bozucu yani elbette görümcen ister verirsin ama bu durum süreklilik arz ediyorsa sıkıntı var demektir. eşine de yazık kardeşi atsa atamaz
ama ona her istediğinde destek çıkarak aslında İYİLİK, YARDIM değil KÖTÜLÜK etmiş oluyorsunuz 2 yaşında çocuğu olan bir anne sorumluluk sahibi olmalı gezecekse de alışveriş yapacaksa da bunu size güvenerek değil kendi imkanlarıyla gerçekleştirmeli. Allah korusun hayat bu her an herkese bir şeyler olabilir yanı başında her zaman ona destek çıkacak bir abi ve yenge bulamayabilir.