Daha sonra yazdıklarınız bile benim için sizi haklı çıkarmadı. 40 yaşında da olsa çocuk bakan kadın, çocuğun annesi işten geldiğinde bi zahmet kalan işi yapsın yani.
Çalışmanızı bile onlara lütuf gibi anlatmışsınız, yok niye çalışıyorum ben araba alınsın, onlar da gezmek için isteyecek falan filan. Çalışma, alma araba, binmesinler o zaman. Yine klasik düğün zamanlarına dönüldü her konuda olduğu gibi, bana bi şey yapmadılar, kaynıma yapıyolar vs. Madem bu size dokundu koy mesafeni, baktırma çocuğuna.
Vallahi bende hamileyim, çalışıyorum. Akıl var mantık var, bu yola girmeden, sabah akşam evde işte çalışmayı, en az 3-4 sene çok yorulmayı göze aldık da girdik bu yola.
Kayınvalidenden önce eşine kız madem, hasta diyosun ama bakımlık değilmiş, o sana yardım etsin o zaman akşamları.
Koca koca insanlar, zorunda olmadıkları halde çocuğunuza bakıyor, en az 1500 tl cebinize para kalıyor, her şeyden önemlisi gözün arkada kalmıyor, allah razı olsun diyeceğinize, salata pilav hazırlıyorum, sofra kuruyorum, bulaşık yıkıyorum diye dert yanıyosunuz, ayıp cidden.