Çok bunaldım

azra_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
1.274
1.808
133
42
Kızlar dert mi bilmiyorum ama çok bunaldım. Ben boşandıktan sonra yaklaşık yedi yıldır annemlerle altlı üstlü oturuyorum. Evimin anahtarı annemde de var. Ve sürekli ben işteyken evde yokken gelip mutfağımı dolabımı yatak odamı filan kontrol ediyor🤦🏻‍♀️ Önceden ortalıkta dağınıklık varsa onu toplardı konuştum kızdım ondan vazgeçti ama kontrolden vazgeçmiyor bir türlü. Hatta geçen kenarları kırılmış tabaklarım vardı onları çöpe koymuştum onu bile kontrol etmiş. Niye tabakları attın bana vermedin diyor. Ben de kızdım biraz ağır konuştum. Bir daha böyle kontrol için geleceksen gelme bana , ben inerim senin yanına dedim. Alındı gitti. Bende şimdi üzüldüm böyle yaptığıma ama artık çok bunalttı sürekli gelip evimi kontrol etmesi.

Canım eğer imkanın varsa biraz uzaklaşman gerek, uzaklaşmadan kastım taşınman..
annenin koruma iç güdüsü ile bunu yapmaktan vazgeçeceğini pek sanmıyorum
Ama 7 sene de sürekli bunları yapması artık tuhaflığa kaçmış biraz..

Keşke en başta açıkça söyleseydin annene .. tam uplar kopmadan .. ne demiş büyükler açık yaradan kimse ölmez..🤔
Yani direk söyleyeceksin son raddeye gelip sinirle daha fazla kırmadan karşındakini.. annenin gönlünü al özür dile ama olması gerekeni şöyle bence senin düzenine karışmasın..

Defalarca konuştum bu seferde bana söylemeden gizli gizli giriyor. Taşınmayı bir kaç sefer düşündüm onlara da söyledim bu seferde buna küstü.

Niye tabakları attın bana vermedin diyor.
Tabak çanak hastalığı (kenarları altı defolu,çatlak bile olsa) benim anneme has bir şey sanardım. :KK64:Huy edindiyse çok zor vazgeçmesi.Benim babannemde öyleydi amcamın üst kattaki evine paldır küldür dalardı destursuz.Taşındılar ordan anca öyle kurtuldular.

Kilidi değiştirin, anahtarı da vermeyin bence.
Aynı evi paylaştığımız halde; annem özelime saygı duyar. Eşyalarımı, odamı falan karıştırmaz, kontrol etmez.

Kızlar dert mi bilmiyorum ama çok bunaldım. Ben boşandıktan sonra yaklaşık yedi yıldır annemlerle altlı üstlü oturuyorum. Evimin anahtarı annemde de var. Ve sürekli ben işteyken evde yokken gelip mutfağımı dolabımı yatak odamı filan kontrol ediyor🤦🏻‍♀️ Önceden ortalıkta dağınıklık varsa onu toplardı konuştum kızdım ondan vazgeçti ama kontrolden vazgeçmiyor bir türlü. Hatta geçen kenarları kırılmış tabaklarım vardı onları çöpe koymuştum onu bile kontrol etmiş. Niye tabakları attın bana vermedin diyor. Ben de kızdım biraz ağır konuştum. Bir daha böyle kontrol için geleceksen gelme bana , ben inerim senin yanına dedim. Alındı gitti. Bende şimdi üzüldüm böyle yaptığıma ama artık çok bunalttı sürekli gelip evimi kontrol etmesi.

İmkanınız varsa (ev kiraysa) yine yakında ama bu kadar dip dibe olmayan bir eve taşınsanız? Annem ablam boşandıktan sonra ona ev alınacak olduğu zaman apartmanda boş bir daire vardı Ablam bu kadar yakın olmayalım demişti. 2 dk mesafede bi üst sokaktan ev alınmıştı. Herkes mutlu. Üstelik annemde ablamın anahtarı yok ama olsa da sıkıntı olmazdı. Annem sürekli ablama gitmediği gibi aksine ablam annemden çıkmıyor 😂

Ev kira değil ve en iyisi de iş yerime yürüme 10 dk mesafede. Yakın civarda tutabileceğim evlerin kirası da bütçeme göre yüksek. O yüzden biraz birikim yapıp eğer yakın zamanda evlilik filan olmazsa kredi ile kendi evimi alıp çıkmak istiyorum. Ama bazen bunaltmıyor değil bu durum beni. Neyse ki konuşup halledebiliyoruz. Küslüğü uzun sürmüyor😊

Back
X