- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
Teşekkür ederim yorumlarınız için sadece insanlardan çok fazla ihanet gördüğüm için çok fazla duyarlı oldum davranışlara takmaya başladım artık umursamaz olmak istiyorum ama olamıyorum. Umarım dediğiniz gibi güzel dostluklara denk gelirim tekrar sağolun :)Canım kardeşim, kardeşim diyorum çünkü henüz 20 yaşında gepegenç kızımızsın ve üniversite hazırlık İçin dershaneye gidiyorsun demek ki henüz istediğin yeri kazanamadığın İçin ailen seni daha iyi ol diye dershaneye gönderiyor.Yanlışsam düzelt.
30 yaşındayım beni lütfen yanlış anlama sadece bir abla olarak gör tavsiyelerimi.
Eski mesajlarına da baktım hep güzel buluyorlar,aldatıldım vs vs diye mesajlarını gördüm şimdi de arkadaşlarınla problemin var neden peki ?
Çoğu aile maddi durumdan dolayı çocuklarını değil dershaneye göndermek okutamıyorken ne güzel mutlu ol şükret sen dershaneye gidiyorsun neden gönderiyorlar seni oku daha iyi yerlere gel iyi bir ünv kazan bir kadın olarak eline mesleğini al diye ama sen arkadaşlarının davranışlarını takıp üzülüyorsun
Emin ol ki yarın iyi bir yerlere geldikten sonra çok güzel arkadaşlıkların, dostlukların seni aldatmayan sevgilin kıymetini değerini bilen eşin olacak ama önce oku istediğin yere gel şimdiki arkadaşlıklar boş bugün olur yarın olmaz sana şu an söylediklerim boş gelebilir ama ilerde anlamlı geldiğinde artık anlamını yitirmiş olacak
20 üniversite için gidiyorumMerhabalar yaşınız kaç ?
Dershaneye ünv için mi kpss için mi gidiyorsunuz
Yok hayır pasif değilim iyimserde değilim biraz karamsarım galiba başında fazla değer verdiğim için şimdi bunu görüyorum başında sınır koymam gerekiyordu ama önemsemedim çok samimi oldum şimdi sonuçlarını görüyorumSiz pasif misiniz bu konularda.Çok mu iyimser güler yüzlümü sünüz acaba?
Bende bana birşeyler katacak birilerini istiyorum çevremdeBende de bu aralar var bu his. Herkesten aşırı sıkıldım. Hatta saçma ama benimle aynı düşünce ve zihniyete sahip olmayan insanlara tahammül edemiyorum artık. Yaşıtlarımdan çok, görmüş geçirmiş, belli bir olgunluğa ulaşmış, sevecen, sakin 40 yaş üstü arkadaşlarım olsun istiyorum o kadar bıktım
Aynı aynı bende de öyle.Bende bana birşeyler katacak birilerini istiyorum çevremde
Sağolun :)Haklı isen yani bunu biliyorsan eminsen kimseden onay bekleme tatlım
Bizde senin geçtiğin yollardan geçtik canım benim ama öncelik derslerin sana güzelsin diyene bakma özelliklere erkeklere asla yolundan etmelerine izin verme oku başar bırak onları haddime değil tabiki kimseyle olma da aldatılma da çünkü şu an yaşadığınız ilişki sana zarar verir derslerine bağlanmanı engeller aklın oraya kayar boşver yapma öncelik derslerin inanki ünv gittiğinde yol arkadaşın da önüne çıkar dostlukların da ama şimdi güzel bir üniversite kazanmaya bak tek amacın bu olsunTeşekkür ederim yorumlarınız için sadece insanlardan çok fazla ihanet gördüğüm için çok fazla duyarlı oldum davranışlara takmaya başladım artık umursamaz olmak istiyorum ama olamıyorum. Umarım dediğiniz gibi güzel dostluklara denk gelirim tekrar sağolun :)
Zaten aldatıldıktan sonra hiç bir erkekle görüşmedim arkadaş flört gibi girişimlerinde olmadı görmezden geliyorum önemsemiyorum güven sorunu oluştu malesef o yüzden o işlerde pek tarağım yok umarım kazanırım güzel bir yeri derslerdende çok yoruldum malesefBizde senin geçtiğin yollardan geçtik canım benim ama öncelik derslerin sana güzelsin diyene bakma özelliklere erkeklere asla yolundan etmelerine izin verme oku başar bırak onları haddime değil tabiki kimseyle olma da aldatılma da çünkü şu an yaşadığınız ilişki sana zarar verir derslerine bağlanmanı engeller aklın oraya kayar boşver yapma öncelik derslerin inanki ünv gittiğinde yol arkadaşın da önüne çıkar dostlukların da ama şimdi güzel bir üniversite kazanmaya bak tek amacın bu olsun
Güzel bir yeri kazandıktan sonra herşey çok güzel olacak kendini o şekilde motive et pes etme pes edersen ömür boyu neden diye sorgular durursun kendini,Zaten aldatıldıktan sonra hiç bir erkekle görüşmedim arkadaş flört gibi girişimlerinde olmadı görmezden geliyorum önemsemiyorum güven sorunu oluştu malesef o yüzden o işlerde pek tarağım yok umarım kazanırım güzel bir yeri derslerdende çok yoruldum malesef
Tekrar teşekkürler güzel yorumlarınız için yani motive edebilirim umarım kendimi güzelce dediğim giyi biraz yaşadıklarımdan dolayı karamsar depresif yorgun biri oldum umarım umursamaz biri olup ders çalışırım olgunca gelmiyor bu şekilde davranmam olgunlaşırım umarım :)Güzel bir yeri kazandıktan sonra herşey çok güzel olacak kendini o şekilde motive et pes etme pes edersen ömür boyu neden diye sorgular durursun kendini,
Yapabilirsin yeter ki kendine İnan çünkü başarmak inanmakla başlar istersen yapamayacağın hiçbirşey yok unutma
Kişiden kişiye değişebiliyor malesef benim durumunda bu bunaldım çalışmaktan soğuk insanlardan artık ruhum kaldırmıyorÜniversiteye hazırlanırken ben duş alacak zamanı zor buluyordum siz nasıl bunalabiliyorsunuz, arkadaşlato dert edebiliyorsunuz anlamıyorum.
Keşke gezebilsem para desen para yok çalışsam neyse de az harçlıkla ne kadar gezip eğlenilebilirinan iş hayatı daha kötü
öğrenciyken ne kadar az gezmişim ne kadar az eğlenmişim bunun pişmanlığı var bende. illa ki kanki bulmak zorunda değilsin ki gez gezzzz durma buralarda gez, eğlen, tanı, yaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?