Cok bunaldim

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
818
289
103
34
Arkadaşlar merhaba dün abimin düğünü oldu çok şükür ve ben de 4 yıllık evliyim kayinpederlerim de düğüne geldi ve düğünde kapalı zarf getirmişler içinde ise 150 milyon para çıkmış yani ben hani annemin dünürü olarak bir çeyrek bekerdim çünkü eşimin babası çok iyi maaşı alıyor evde eşimin halası da yaşıyor o da çift maaş alıyor öndücü yok kayınpederin hani zarf taktı diye abime değer vermediğini düşündüm hani birde babamız 2010 yılımda vefat etti ve yetim bir çocuk bilmiyorum ya canım çok sıkkın sizce bu normal mi? Birde arkadaşlar eşimin ailesi bahçeli evde oturuyor gelirken bir kova kayısı vs bisiler getirmişler hani en son düğünden çıktıktan sonra bize verdiler gittiler hani annem de bizim arabada geldi abimlerin gelin arabasına binmedi onlar balayına gittikleri için ve annem de hani "Ne zaman gelseler hep size getiriyorlar hani nikaha kadar geliyor ve insan biraz da bize getirir ikram eder" dedi hani haklı da yol yordam bilmiyorlar hani böyle yaptıkları icin onlardan soğumak istemiyorum kafam karışı maalesef 4 yıldır iyi insanlar ama bu konuda hep böyleler hani sizden düşünce almak istedim

Arkadaşlar merhaba dün abimin düğünü oldu çok şükür ve ben de 4 yıllık evliyim katinpederlerim de düğüne geldi ve düğünde kapalı zarf getirmişler içinde ise 150 milyon para çıkmış yani ben hani annemin dünürü olarak bir çeyrek bekelrim çünkü eşimin babası çok iyi maaşı alıyor hani zarf taktı diye abime değer vermediğini düşündüm hani birde babamız 2010 yılımda vefat etti ve yetim bir çocuk bilmiyorum ya canım çok sıkkın sizce bu normal mi? Birde arkadaşlar eşimin ailesi bahçeli evde oturuyor gelirken bir kova kayısı vs bisiler getirmişler hani en son düğünden çıktıktan sonra bize verdiler gittiler hani annem de bizim arabada geldi abimlerin gelin arabasına binmedi onlar balayına gittikleri için ve annem de hani "Ne zaman gelseler hep size getiriyorlar hani nikaha kadar geliyor ve insan biraz da bize getirir ikram eder" dedi hani haklı da yol yordam bilmiyorlar maalesef 4 yıldır iyi insanlar ama bu konuda hep böyleler hani sizden düşünce almak istedim
Burada sorun hani?
İnsanlar gönlünden kopanı getirmiş.
Siz karı koca ne taktınız abinizle geline?
Merak ettim hani.

Ben annenizi haklı bulmadım,kusura bakmayın. Evet getirse hoş olurdu, ama bu beklentide bulunmak da hoş değil. Madem böyle bir beklentisi var çıtlatsın karşı tarafa. Yapabilirse tabii.

bir de ailenin ekonomik durumu size göre iyi olabilir ama bu çeyrek takmaları gerektiği anlamına gelmez. Çok zengin olsalar da takmak zorunda değiller. İçlerinden geleni takmışlar. Çok üzüldüyseniz siz de ona göre muamele edersiniz olur biter. Bu kadar dert etmeyin.

Ay çok komik buna mı bu kadar canınız sıkkın. Hediye bu adı üstünde herkes gönlünden kopanı getirir. Oturup ciddi ciddi evlerine giren parayı falan mı hesaplıyorsunuz? Bir de babamız yok, anamız yok insan düşünür kafasını anlamıyorum. Benim babam da çok küçükken öldü ama annem hep şey derdi "baban olmayabilir ama ben varım kimseden bir şey bekleme". Koskoca adam evlenip barklanmış yetimliği mi kalmış artık. Çok seviyorsunuz mağdur edebiyatını

Back
X