Çok bunaldım

Ben transfer gününü de saydım transfer günüyle 6. Gün benim on yumurtadan sadece üç tanesi döllenme oldu geriye embriyolarım kalmadı yapsam sil baştan yine tekrar yapmam gerekiyor
Ooo ozaman sen daha 5.günü yapmışsın gerçekten çok erken. 4-5 gün daha bekle bence. Yine 10 yumurtadan 3 döllenmiş benim 24 yumurtadan bazıları boş çıktı bazıları döllendi ilerlemedi filan geriye 6 yumurtam kaldı.

Ooo ozaman sen daha 5.günü yapmışsın gerçekten çok erken. 4-5 gün daha bekle bence. Yine 10 yumurtadan 3 döllenmiş benim 24 yumurtadan bazıları boş çıktı bazıları döllendi ilerlemedi filan geriye 6 yumurtam kaldı.
Peki transferden sonra çok dikkat ettiniz mi ben şu an ayaklandım yani ikinci günden sonra temizlik yapmamak şartıyla dolaştım dışarı da çıktım

Peki transferden sonra çok dikkat ettiniz mi ben şu an ayaklandım yani ikinci günden sonra temizlik yapmamak şartıyla dolaştım dışarı da çıktım
Yok ben full istirahat halindeydim gezmedim pek açıkçası. Doktorlar aksini söylüyor bi sorun olmaz diyorlar ama ben istirahat etmeyi tercih ettim

Merhabalar transferimin 6.günü 3. Gün embriyosu 2 tane transfer oldum bugün kan tahlili vermeye gittim sonuç 1.2 di tabi ben şu an çok kötüyüm çıksaydı en ufak bir şey bile olabilirdi diye düşünüyorum çok ağlıyorum çok emek verdim benim durumumu yaşayan arkadaşlara sesleniyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
Canımüzülme daha çok erken sitres çok etkiliyor rahat ol canım ben çok sitres yaptım kimyasal oldu

Merhabalar transferimin 6.günü 3. Gün embriyosu 2 tane transfer oldum bugün kan tahlili vermeye gittim sonuç 1.2 di tabi ben şu an çok kötüyüm çıksaydı en ufak bir şey bile olabilirdi diye düşünüyorum çok ağlıyorum çok emek verdim benim durumumu yaşayan arkadaşlara sesleniyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
Canım üç gün embriyosu ile beş günle aynı değil geç kana karışıyor mutlu olmaya bak üzüme inan çok etkiliyor

Benim 8.gün 18 di. Aynı dönem transfer olan arkadaşımın 10.gün 13 tü. İkimizde doğum yaptık ikimizinde 3.gün embriyosuydu. Bazen öyle şak diye yüksek değerlerle pozitif sonuç alanlar gibi olamıyoruz maalesef muallakta kalarak ilerliyoruz.
Belki değeriniz anca yükselecektir. İlaçları kesmeyin kullanmaya devam edin 4 gün sonra bidaha kan verin. Müjdeli haberleriniz olsun
Canım benim, o diğer arkadaş benim, unutmamış değerimide, rabbim inşallah isteyen herkesin yüzünü güldürür,

Stres yapmamalisin benim doktorum kendime beni oyle bir getirdi ki stresi hayatimdna cikardigim an hamile kaldim o yuzden kendini uzme. Transferin 6.gunu bisey cikmaz daha bekle bakalim

Canım ne taptınız bende sizle aynı durumdayım

Back
X