- 14 Ekim 2025
- 117
- 176
- 18
- 22
yaklaşık 10 gündür annemin ayağı kırık, merdivenden düşerken de ayağını sürttüğü için ayağı yara oldu ve iltihap falan kaptı hiçbir şekilde yerinden kalkamıyor. Ayağı hafta sonu kırılmıştı ablam ve ben evdeydik ve anneme bakabiliyorduk pazartesi iş vakti gelince de pazar gecesi ablamın bir anda beli tutuldu ve işten 2 günlük izin aldı pzt ve salı anneme o baktı. Ablam belediyede çalışıyor o yüzden kafasına göre izin kullanamazmış ve işten izin alıp anneme benim bakmam lazım diye konuştular. İş yerinde daha yılım dolmadığı için yıllık izin alamadım ücretsiz izine ayrıldım çrş,prş,cuma ben baktım hafta sonu yine ablamla birlikte baktık ben düşünüyorum ki bu hafta da işe ben giderim ablam izin alır ablam da dedi ki ben yazın tatile gidicem şu an iznimi kullanamam sen bak işte dedi bu hafta da anneme ben baktım ama o kadar yoruldum ki evin anne rolüne ben geçtim ablam işten gelince bile herhangi bir şeye yardımcı olmuyor yemek,çamaşır, bulaşık bana kaldı bir de akrabalar annemi görmeye geliyorlar ayrı onlarla da uğraşıyorum o kadar bunaldım ki çıldırmak üzereyim. Akrabalar gelince de annem yüz kıvırarak sanki evde bir şey yapmıyormuşum gibi “Sarein de uğraşıyor işte bir şeyler yapıyor yine günü öyle kapatıyoruz” yaptığım işi beğenmiyor da işte yine de yapıyor yani gibi konuşuyor aşırı sinirimi bozdu bende “sanki hiçbir şey yapmıyormuşum gibi niye millete öyle konuşuyorsun”dedim diye bana küstü zaten hastaymış ben niye ona kızıyormuşum diye. Hayır bir de teyzemler falan da nasihat veriyo bana “işi yap kızım annen böyle oldu bak evin yükü sende” niye sadece bende ? ablam napıyo sanki onun işi var da benim işim yok mu?Ablam zaten kaç gündür iş çıkışı arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor eve 9-10 da anca geliyor ben de bekliyorum ki ablam gelir en azından yine yardımcı olur diye onun umrunda bile değil, ya sevgilimle bile iki kere görüştüm onda da mahalleye geldi de parkta oturduk ya bir kere bile dışarı çıkamadım günlerdir evdeyim ama yine de ne yapsam beğendiremiyorum memnun olmuyorlar geceleri artık bunaltıdan ağlayarak uyuya kalıyorum ya ev artık üstüme üstüme geliyor