Çok bunaldım

algida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
953
3
96
Nevşehir
Kızlar eşimlşe bugün yine tartıştık.Zaten haftanın 5 günü tartışarak geçiyor artık dayanamıyorum.ilk başta evliliğe alışamadı dedim düzelecek dedim ama yok ... çok sinirli yani hep alttan alması gereken ben oluyorum.Her konudan tartışma çıkıyor aramızda...Dışarı gezmeye çıkarız tartışırız,evde her allahın günü tartışırz.Tartıştığımız konularda o kadar basit şeyler ki ama uzadıkça uzuyor.Evde bana hiç yardımcı olmadığı yetmiyormuş gibi bir de köstek oluyor.Temizlik yapmama yardım etti ya çıta pıta sinirlendi...bi de bana demez mi ben geçimsizmişim...milletin karısını bana örnek gösteriyor kendisine bakmıyor da...Doktoruun verdiği ilaçları da kullanmıyor sinir küpü gibi dolanıyor etrafta...devamlı ağlıyorum gelip bi gönlümü aldığı bile yok..bide hamileyim...ama hiç stres olmasın diye düşündüğü yok...o kadar moralim bozukki yarın olacak diye içim huzursuz günlerimden hiç zevk almıyorum.onunla olmaktan mutlu olamıyorum bi türlü çünkü gönlümü almak yerine tartışmalarına bi yenilerini ekliyor sonumuz nereye gidecek bilinmez ama bu gidiş gidiş değil

ilişkinin en başından beri mutsuz sinirli adamdann neden hamile kaldınız?
ilişkiniz daha yoluna girmeden bebeğe neden karar verdinizz merak ettim doğrusu.

o sinirliyse bunu bir şekilde törpüleyebilrdiniz. eşimde çok sinirli biriydi.. daha flört döneminde düzeldi.. konuşarak ne istedğini anlayarak ve anlatarak herşey düzelebilir.
devam etmek istiyorsanız biraz sabır. biraz da özveri gerekir. o sinirrlendiği an konuyu değiştirin. eşim deli gibi sayıp söverken bir sn. sıra bende diyip.. bekletirdim. sonrada seni çok seviyorum deyip konuya devam ederdim. ve hiçbirşeyin bizim mutluluğumuzdan öte olmadığını defalarca söyledim. o da anladı artık. sizde deneyin.opuyorumnanaktan

ay canim yaaa üzüldüm valla! ailede gecimsizlik zor be güzelim! canim birde insan hamile olunca cok alingan oluyor , iyi birseyde olsa kesin bi kulp buluyor insan hersey zoruna gidiyor, aglamak icin binbir türlü sebebpler ariyor insan bu hamilelik döneminde acaba ondan olabilir mi bilmiyorumkismile

Canım biz evleneli 5 yıl oldu ve ha düzeldi ha düzelecek derken bu zamana kadar devam etti.Ve ne kadar mutsuz olsam da seviyorum eşimi bi türlü karar veremiyordum ayrılığa.Ve bebek düşünmüyordum kazara olan bişey canım yani hap kullanırken hapın azizliğine uğradım ama en son duyunca ne yalan söyleyim içim kıpır kıpır etti demekki istiyormuşum diyorum şimdi.Canım ne güzel sen seni çok seviyorum diye devam edebilmişsin konuşmala ..ama ben yapamıyorum o sinirli ben sinirli bakalım nereye kadar gidecek..

Canım bizim ailede geçimsizlik hep vardı yani hamişlik öncesinde de.Ama şimdi de artarak devam ediyor işte.Belki ben alınganlık yapıyorum diyorum bazen ama düşününce ...yok işte kalbimm savunsa da beynim suçsuz olduğumu söylüyor

şüpheleniyordun en son kesin mi hamilesin :/

evet canım ...ağlayım mı güleyim mi

bence gülün sevinin. ve hamileliğin tadını çıkarın...

hayata yeni bir birey kazandıracaksınız. hamileliğiniz ne kadar mutlu ve pozitif geçerse bebeğiniz de o kadar mutlu rahat bir bebek olur.

her gün geçmeye mahkum. şu saatler bugünler bir şekilde geçecek neden mutlu geçmesin?
o kadar lafı o kadar sıkıntıyı ne diye birbirinize yaşatıyorsunuz ki değmez.
boşanmayacaksanız eşeleyip sıkmayın canınızı. sevin birbirinizi sıkıca sarılın... defalarca tekrarlayın bunu.

benden size abla nasihati kendi kendinizi mutlu olmaya şartlayın.çünkü bebişi çok etkiliyor,hamileliği sinirli geçen kadının bebeğide sinir küpü olarak doğuyor.tecrübeyle sabittir.kızımın hamileliğimde çok sorunlar yaşadım kızım sinir küpü doğdu hala öyle ama oğlumun hamileliğindede bi o kadar rahattım ve oğlumda o kadar sakindir,hamilelikte olan her şey bebeğe yansıyor.

cnm melegini okşa hergün osana güç kuvvet ve mutluluk vercektir eşinde inş en kısa zamanda silkelenip karşısında sevgiye muhtaç bir bayan oldugunu anlıcaktır

eşine bebeğin kötü etkileneceğini uygun bir dille söyle. zıtlaşarak olmaz böyle, tatlı tatlı konuşursan hallolur.

herhalde ikinizde çok zıtlaşıyorsunuz.altta kalmak istemiyorsunuz.biraz sizde kendi sinirinize hakim olabilirseniz iyi olur.eşiniz söylenmeye başladığında siz başka odaya geçin,yada mutfağa geçin kendinizi oyalamaya çalışın,o söylensin dursun kendi kendine.lütfen bide bunu denermisiniz biliyorum ilk başlarda zor oluyor.eşim bana yapardı böyle ben bağırır kavga ederdim o hiç sesini çıkarmazdı dahada sinirlenirdim ama cevap alamayınca öyle biterdi kavgamız.daha sonradan ben sinirimi törpüledim,aynısını ben eşime uyguladım ve bi baktıkki evliliğimiz yoluna girdi.

ben bu sitede ilk defa özelimle ilgili bişey söylicem arkadaşım biz ottan çöpten sebeplerle birbirimizi yiyoduk sonra eşimin abisi ev aldı kendine ve oturmakta olduğu kayınpederin evi bize kaldı ve biz taşınma ev tadilatı derken iyice kıyamete kaldık bir evlilik danışmanına gitmeye başladık çok iyi geldi inan arkadaşım. 21 günde bir gidiyoruz çok faydası oldu.eğer çözemiyosanız yardım alın. ama en iyisi karşındaki insandan beklenti içine girmemek... benim kocam bu böyle bir insan böyle kabul ediyorum diyceksin. yapcak bişey yok ayrılıp boşanmayı düşünmiyceksin sevmek sabır ister allah yardımcın olsun

cnm ya ne kadar güzel yazmışsın inan çok etkilendim.Bende hep öyle diyorum kırmayalım birbirimizi diyorum ama tek taraflı olmuyor ki hayatım ya alsanaalsanasmile
inşallah bundan sonra herşey mükemmel olur bebeğimizle birlikte.canım inan senin bu mesajın hep aklıma gelecek en sinirli olduğum anlarda... tekrar saol opuyorumnanaktan

canım bunu bende duymuştum.Ya bebeğim sinirli olmasın nolur ya bi de sinirli bebek çekilmez ,babası bi taraftan , bebişim bi taraftan yer beni eyvahedigeldismile
şaka bi tarafa daha dikkatli olcam teşekkürler ablacım opuyorumnanaktan

cnm melegini okşa hergün osana güç kuvvet ve mutluluk vercektir eşinde inş en kısa zamanda silkelenip karşısında sevgiye muhtaç bir bayan oldugunu anlıcaktır

amin cnm teşekkürler güzel duaların için opuyorumnanaktan bebeğimi okşuyorum seviyorum hatta bazen ağlayarak konuşuyorum ... en iyisi konuşmayım baksana bebek çok kötü etkileniyormuş mutlu şeyler konuşayım bari

eşine bebeğin kötü etkileneceğini uygun bir dille söyle. zıtlaşarak olmaz böyle, tatlı tatlı konuşursan hallolur.

cnm konuşa konuşa dilimde tüy bitti ama dur bakim tekrar deneyim tşk :lepi:

evet maalesef ikimizde zıtlaşıyoruz.Ben önceden hep alttan alıyordum susuyordum baktım değişen bişey yok sonra bende başladım o da diyorki sen önceden böyle değildin melek gibiydin..iyi de içime ata ata patladım en sonunda anlamıyor işte maalesef.başka odaya geçiyorum evi yıkıp döküyor.ama ısrarla başka odaya geçeyim bakalım nereye kadar dayanabilirsem sonuçta siz tecrübeyle sınamışsınız denemekte yarar var teşekkürler opuyorumnanaktan

cnm bende çok düşündüm bunu aslında...ama bulunduğumuz şehirde iyi bir terapist olmadığı için eşimin iznini ayarlamamız lazım.iznini de bi şekilde hastalık mastalık araya girdi kullandık.bi dahaki yaza kaldı sanırım.ben boşanamamki cnm ya eşimi çok seviyorum ve onsuz yapamıyorum ..ama bazen de işte sinirleniyorum tartışıyoruz

neden haplarını kullanmıyor eşiniz...

çünkü kendisini uyuttuğunu düşünüyor unutturuyor içmek istemiyor...sorunca da bi yararı yok ben iyiyim diyor...ama içtiği günler o kadar huzurluyuz ki..içmediği günler muhakkak bişey kırılıyor evde

merhaba canım,11 yıldır eşimle beraberim,6 yıl çıktık,5 yıldır da evliyiz...bana karşı hep iyiydi,sadece ailem geldiğinde sorun çıkartır,sadece ikimiz olalım isterdi(annemlerden bile kıskanırdı beni,hep başbaşa olacakmışız...)am ne zaman hamile kaldım,ki o benden çok istiyordu,problemler başladı,saygısız,felaket biri oldu çıktı...çok sorun yaşadım,çok üzüldüm,hamileliğim problemli geçti zaten,lohusalığımda ölümden döndüm...hep stresten...o günleri düşündükçe fena oluyorum,Allaha çok dua ettim,çok lafını sineye çektim,bir kızımız var sonuçta şimdi ve çok sağlıklı çok şükür.ama çok inat ve sinirli,hep gebeliğimden kalma şeyler bunlar...ben sabrettiçe eşim düzeldi,ben de inat etmeyi bıraktım.ben hiçbir tartışmamızda asla alttan alan taraf olmamışımdır,hatta 1-2 gün barışmam,öpmeye çalışır ittiririm..hala alttan alamıyorum,ama en azından öptüğü zaman gülüveriyorum ve olay tatlıya bağlanıyor...sabret kızın için ve onun etkilenmemesine gayret et.ve kavgalarınız saygısızlık boyutuna yaklaştığı anda ordan uzaklaş,kolay unutulmuyor çünkü söylenen şeyler...ne kadar severdim,hayrandım eşime şimdiyse bizi eskisi gibi yapacak bişey kalmadı...mutluyuz herşeyimiz var çok şükür ama ben o kadar çok severim ki öyle aşıktık ki birbirimize,anlatamam...asla eskisi gibi olamayız,bana saygısızlık yapanı asla affetmem...ama daha iyiyiz,o kavgalar gürültüler kızımız olunca yerini güzel bir telaşa bıraktı,şimdi hep sarılıyoruz birbirimize.biz bi aileyiz sonuçta ve bir kızımız var.

sessz olun bölelikle siz karşılk vermedkçe zamanla o da susar sakinleşr.tepkinizi konuşarak deil de susarak verin

algıdacım ozel msj attım sana bak:)

cnm benim ya çok teşekkürler mesaj alındı öpüldün opuyorumnanaktan

Canım biraz olsun yoluna girdiğine sevindim senin adına..inşallah herşey eskisi gibi olur özlediğin günlere kavuşursun.ben hemen ertesi gün gelince barışıyorum hatta 1 saat sonra gelse yine barışırım mafoldumben ama barışan taraf hep ben oluyorum hep alttan alan ben ...dur bakim dediğin gibi bi de susmayı deneyim o konuşsun kendi kendine bi üsre belki bıkar..bu arada "kızın" demişsin içine mi doğdu kız olacağı daha cinsiyeti bile belli değil ki canım hayırlısı neyse o olsun sağlıklı sıhhatli inşallah Allah kalbimi biliyor opuyorumnanaktan

sessz olun bölelikle siz karşılk vermedkçe zamanla o da susar sakinleşr.tepkinizi konuşarak deil de susarak verin

öyle umut ediyorum teşekkürler öneriler için öpüyorum opuyorumnanaktan

bence onun sevmediği şeyleri yapmaya zorlamayın. Siz onu olmasını istediğiniz gibi taleplerde bulununca o zıtlaşıyordur Mesela temizliğe yardım ettirmişsiniz oda ıvır zıvıra sinirlenmiş bence onu temizliğe ikna edene kadar öncesinde de biraz gerginlik olmuştur. Size göre sizin istekleriniz sözleriniz cok normal gelebilir ama maalesef bu tarz konularda iki tarafta aynı derecede hatalı yada hatasızdır.
Ayrıca cocuk olunca maalesef sinirler dahada gergin olacak daha yorulacaksınız. onun icin doğuma kadar problemlerinizi hallederseniz iyi olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…