bence onun sevmediği şeyleri yapmaya zorlamayın. Siz onu olmasını istediğiniz gibi taleplerde bulununca o zıtlaşıyordur Mesela temizliğe yardım ettirmişsiniz oda ıvır zıvıra sinirlenmiş bence onu temizliğe ikna edene kadar öncesinde de biraz gerginlik olmuştur. Size göre sizin istekleriniz sözleriniz cok normal gelebilir ama maalesef bu tarz konularda iki tarafta aynı derecede hatalı yada hatasızdır.
Ayrıca cocuk olunca maalesef sinirler dahada gergin olacak daha yorulacaksınız. onun icin doğuma kadar problemlerinizi hallederseniz iyi olacaktır
Evlilik farklı bir boyutu ilişkinin ve gerçekten çok önemli.
Sana tavsiyem, eğer o düzelmiyorsa düzelmeye niyeti yoksa bir süre dur ve düşün. Ondan ayrılsan daha mı mutlu olcakasın, ya da onun bir an hayatından çıktığını düşün. Allah gecinden versin ya ölse ya başına bir şey gelse ?
Sakin ol. Ondan herhangi bir talepte bulunma bir süre. Surat asma ve yakınma. Böyle devam et inatla. Bakalım değişecek mi. Ev içinde huzurlu ol ve kendi halinde kendi işlerine bak.
Belki bu sukunet ikinize de iyi gelir.
bebeğin hayırlı olsun,evet bebekler gerçekten altın toptur.ama sende lütfen pozitif ol.ne kadar negatif olursan o kadar kötülük üstüne gelir.nolur şu avatardaki resmi kaldır bide o mutsuzum yazısını, çok rica ediyorum.hayat o kadar uzunki belki daha başka bebeklerinde olacak.kolaymı sanıyorsun oooo çocuklar büyüyecek ergenlik yaşlarında o zamanda içinden ya sabır diye diye dolaşacaksın.demem oki ne kadar pozitif düşünürsen o kadar az sinirlenirsin.
bende sana çok,çok,çok teşekkür ediyorum.buda bir başlangıçtır emin ol.bende seni çok öpüyorum.
Philemon bilio musun 2 gündür tartışmıyoruz :)) sanırım pozitif olma olayı işe yaramaya başladı bile ^^ eşimde dikkat ediyor bende inşallah böyle devam ederiz. opuyorumnanaktan
yaa insan yeterki istesin KADIN İSTERSE gerçektende öyle,boşuna dememiş büyüklerimiz yuvayı dişi kuş kurar diye.böyle devam et güzelim,tabiikide arada bir atışmalarınız olacak.evliliğin tadı tuzu.oooo ilerki yaşlarda çoluğunuz,çocuğunuz büyüyecek onlarıda böyle kendi kendini telkin ederek içinden sabır çekerek yönlendireceksin.allah size inşallah o günleride göstersin.bunları yapmazsan zaten hiç yuva kuramazsın.evlilik demek bu demek emeksiz yemek olmazmış hayatım.
ayrıca bunada çok sevindim.bütün iyilikler üzerinizde olsun.değmesin inşallah. ay çenem düştü hadi hoşçakal allaha emanet ol.
canım benim,kızım 26 yaşında,kızımda bankacı,geçen sene kalp pili takıldı kızıma.çok kötü şeyler yaşadık,kızım mucize yaşatıldı,bunlar belkide benim hamileyken yaşadıklarımdanda olabilirmi diyede düşünüyorum.allahım evlatlarımızı bize bağışlasın.belki o zamanda benimle böyle konuşan olsaydı bende belki biraz rahat olurdum, herşey için ölümüne inat yapmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?