- Konu Sahibi tatlicadi1
evet evet farkında. Gerçi konuşmaya fırsatımız olmuyor bu konuyu pek ama sırf konuşalım diye beni öğle yemeğine çıkardı. "Ne yapayım canım,gidecek yeri olsa git diyeyim ama oda yok dyor. Ben bu durumdaki bir arkadaşımı sokağa atamam ya" diyor.. Yani bende koskoca abisi var bende neden kalıyor bölümüne takılmış durumdayım birazda. Sabır sabırda bende sabır taşı un ufak oldu artık
abisine bidahaki gidisinde sakin aramayin... gelirse kendi gelsin.. geldigindede konusun onunla

İste bende bunu diyorum canım ya..
Esin arkadasına araları bozulmasın diye birsey demiyor zaten.
Sen konustugunda adam bir anda toplanıp giderse anlama ihtimali cok yüksek ki , ben o adamın sana hak verip gücenmeden gidecegini hic sanmıyorum..
Diyelim ki , belli etti esine yada iste esin anladı?? Yanlıs ta olsa esin faturayı sana keser.
Bence sen kararlı ol ve sen yapamıyorsan ben konusurum de en azından haberi olsun bir ortak yol bulun.
ya bide su var... adam hak vermesinde ne yapsin.. tamam ilk basta kirilabilir ama sonucta sürekli o evde.. bence o da bunun farkina varir ve hatta farkinda ve konu sahibesine hak verir... insallah