Çok bunaldım..!

evet evet farkında. Gerçi konuşmaya fırsatımız olmuyor bu konuyu pek ama sırf konuşalım diye beni öğle yemeğine çıkardı. "Ne yapayım canım,gidecek yeri olsa git diyeyim ama oda yok dyor. Ben bu durumdaki bir arkadaşımı sokağa atamam ya" diyor.. Yani bende koskoca abisi var bende neden kalıyor bölümüne takılmış durumdayım birazda. Sabır sabırda bende sabır taşı un ufak oldu artık

abisine bidahaki gidisinde sakin aramayin... gelirse kendi gelsin.. geldigindede konusun onunla:27:

İste bende bunu diyorum canım ya..
Esin arkadasına araları bozulmasın diye birsey demiyor zaten.
Sen konustugunda adam bir anda toplanıp giderse anlama ihtimali cok yüksek ki , ben o adamın sana hak verip gücenmeden gidecegini hic sanmıyorum..
Diyelim ki , belli etti esine yada iste esin anladı?? Yanlıs ta olsa esin faturayı sana keser.
Bence sen kararlı ol ve sen yapamıyorsan ben konusurum de en azından haberi olsun bir ortak yol bulun.

ya bide su var... adam hak vermesinde ne yapsin.. tamam ilk basta kirilabilir ama sonucta sürekli o evde.. bence o da bunun farkina varir ve hatta farkinda ve konu sahibesine hak verir... insallah

Böyle anlayışsız insanları duydukça boğasım geliyor. İnsan hiç mi düşünmez yengem bile evde istemiyor beni, elalemin karısı neden katlansın diye. Yanlız şu nokta dikkatimi çekti; eşin nasıl seni evde yanlız başına başka bir erkekle bırakıp gidiyor? Hiç mi rahatsız olmuyor bu durumdan?

Adam kafasını bilgisayardan kaldırmıyorki... Karısındanda bence bundan boşanmıştır. biblo gibi inanın ama erkek sonuçta. Eşimde dediğim gibi kardeşi göryor. Aralarında güven var. ee banada güvenir zaten . yani bu onu benim evde olmasından rahatsız olduğum kadar rahatsız etmiyor..

Çok bunaldım inanınki. Bunca zaman düşünün sevmediği yemeği bile yapmıyordum ki yemek seçiyor... Ama bende çatladım artık. Artık 1 aydır tahammülüm kalmadı adama. sabrede bilsem çok fazlada kalacağını sanmıyorum zaten ama sabredemiyorum..

Anlıyorum senide ama kırmadan onu üzmeden konuşmayı yap olur mu ? Suratla, tavırla birşeyleri çözemezsin .

Çok bunaldım inanınki. Bunca zaman düşünün sevmediği yemeği bile yapmıyordum ki yemek seçiyor... Ama bende çatladım artık. Artık 1 aydır tahammülüm kalmadı adama. sabrede bilsem çok fazlada kalacağını sanmıyorum zaten ama sabredemiyorum..

Hadi zor sıkıntılı bir dönemden geciyor diyelim ki , o zaman azcık yüzünde mahcubiyetlik duygusu olsun. En basiti yemek secmez ya ne bileyim ben cok rahatsız olurdum ve bu durumu belli ederdim.. :44:

Bir amacı olsa ona göre sabrediceksiniz sizde. Esiniz sabah götürmeye calısıyor ben gelmiycem diyor. Hani bir düzen kurmak icin cabalasaydı en azından! Cıksın is arasın mesela.

inanmiyorum:44:kusura bakmayinda Esiniz nebicim bir insan yahuu...kendi ise gidiyor, o adam evde sizinle butun gunu geciriyor, ayy inanamiyorum hangi erkek razi olur boyle birseye yaaa..nekadar yakin arkadasi olursa olsun cok garip bir durum...:44:

İste bende bunu diyorum canım ya..
Esin arkadasına araları bozulmasın diye birsey demiyor zaten.
Sen konustugunda adam bir anda toplanıp giderse anlama ihtimali cok yüksek ki , ben o adamın sana hak verip gücenmeden gidecegini hic sanmıyorum..
Diyelim ki , belli etti esine yada iste esin anladı?? Yanlıs ta olsa esin faturayı sana keser.
Bence sen kararlı ol ve sen yapamıyorsan ben konusurum de en azından haberi olsun bir ortak yol bulun.

evet bide bu var. içinden çıkamadığım yerde tam burası. ya alınırsa ve bunu eşime belli ederse. yani o zaman kabak bana patlar. hiç yoktan yere suçlu çıkarım

Bence de berbat bi durum bi keresin de benim eşimin arkadaşı da gecenin 3 ünde gelmişti eşiyle kavga edip...
Allah kimseyi o duruma düşürmesin zor gerçekten ama karşı tarafı da düşünmek lazım
herkesin kendine göre bi düzeni var
eşinizin bir an önce konuşması lazım...

abisine bidahaki gidisinde sakin aramayin... gelirse kendi gelsin.. geldigindede konusun onunla:27:

ya bide su var... adam hak vermesinde ne yapsin.. tamam ilk basta kirilabilir ama sonucta sürekli o evde.. bence o da bunun farkina varir ve hatta farkinda ve konu sahibesine hak verir... insallah

İnsallah canım insallah ..

canım bence durum çok anormal eşin buna musade etmemliydi bence. sen eşine yoruldum, sıkıldım demektense farklı acıdan yaklaş. sonucta o bi erkekle eşin yokken aynı evde yaşamak zorunda değilsin. elalemden gir direkt. konu komşu laf edicek korkuyorum falan de o zaman eşin uygun şekilde gönderir bence. sanırım arkadaşına çok güvendigi için sensini cıkarmıyor.

sebeb ne olursa olsun yakınlık güven ne kadar olursa olsun bu durum çok yanlış bence
eşinizin buna müsade etmemesi gerek

evet bide bu var. içinden çıkamadığım yerde tam burası. ya alınırsa ve bunu eşime belli ederse. yani o zaman kabak bana patlar. hiç yoktan yere suçlu çıkarım

yahu patlarsa patlasin ama napalim sonucta seninde diyecegin birseyler var öyle degilmi???

esin ise gidiyor sen onunla bütün gün evdesin..
rahat rahat giyinip oturamiyorsun bile..
wc ye rahat rahat cikamiyorsun banyo yapamiyorsun..
ya iliskide bile rahatsiz oluyorsun..
adam yemek seciyo...

ya bunlari esine teker teker söylersen o da sana hak vericektir kesin..

ahh arkadaşlar sağolun destek için. gerçekten destek görmeye ihtiyacım vardı. yeni üyeyim ondan pek yetişemiyorum hepinize cevap vermeye kusuruma bakmayın.

bir arkadaş bana surat yaparak çözemesin demiş bende farkındayım olayın o şekilde çözülmediğinin ama elimde değilki artık.

Eşim gerçekten güvenir ona. ayrıca çok uzun bir süre yanında götürmek için çaba harcadı ama gitmiyor. Abisine gidincede aramazsak olmuyor. yani ne yaptın demek gerekiyor. Ama göndermem gerek ya. nasıl yapacam tam bilmiyorum ama göndermeliyi.

inanan onada üzülüyorum. eziliyor sonuçta. bizde bu olayların öncesi samimiydik bu arada onu söylememişim. rahatıda buradan geliyor

yahu patlarsa patlasin ama napalim sonucta seninde diyecegin birseyler var öyle degilmi???

esin ise gidiyor sen onunla bütün gün evdesin..
rahat rahat giyinip oturamiyorsun bile..
wc ye rahat rahat cikamiyorsun banyo yapamiyorsun..
ya iliskide bile rahatsiz oluyorsun..
adam yemek seciyo...

ya bunlari esine teker teker söylersen o da sana hak vericektir kesin..

evet aynen öyle. şuan eşim tv karşısında uyuya kaldı mesela o oturuyor. ben uzanamıyorum bile kendi evimde. kimi geceler artık gidip odamdan çıkmıyorum. Sonrada alınmasından korkuyorum falan. dediğim gibi üzülüyorum. kimse istemez bir yerde sığıntı gibi yaşamayı.

ahh arkadaşlar sağolun destek için. gerçekten destek görmeye ihtiyacım vardı. yeni üyeyim ondan pek yetişemiyorum hepinize cevap vermeye kusuruma bakmayın.

bir arkadaş bana surat yaparak çözemesin demiş bende farkındayım olayın o şekilde çözülmediğinin ama elimde değilki artık.

Eşim gerçekten güvenir ona. ayrıca çok uzun bir süre yanında götürmek için çaba harcadı ama gitmiyor. Abisine gidincede aramazsak olmuyor. yani ne yaptın demek gerekiyor. Ama göndermem gerek ya. nasıl yapacam tam bilmiyorum ama göndermeliyi.

inanan onada üzülüyorum. eziliyor sonuçta. bizde bu olayların öncesi samimiydik bu arada onu söylememişim. rahatıda buradan geliyor

Ahh canım ahh ne kadar samimi de olsa bak , sen rahatsız oldun sonucta.
Bilmesi gerekiyor onunda.
Annem annesi' nin evindeyken bile , insan'ın kendi evi gibisi yok diyor.. Kaldı ki o arkadası' nın evinde kalıyor.
Bu kadar rahatlık normal degil .. :50:

gel demek kolay git demek zordur malesef
pekş arkadaşınıza hiç sordunuz mu ;planı neymiş?ev tutmayı düşünüyor muymuş?
yani bu belirsizlik ve rahatlık hali daha ne kadar sürecek acaba?
siz de konuşsanız eşiniz de konuşsa fark etmez alınıp darılacaktır.
sizin anneniz yada eşinizin annesi bir gün oturmaya geldiğinde evladım böyle olmaz gibilerinden bir konuşma yapsa ona sizin ortamda bulunmadığınız bir anda..belki kafasına dank eder
kendi abisi dururken sizde kalması gerçekten saçma

gel demek kolay git demek zordur malesef
pekş arkadaşınıza hiç sordunuz mu ;planı neymiş?ev tutmayı düşünüyor muymuş?
yani bu belirsizlik ve rahatlık hali daha ne kadar sürecek acaba?
siz de konuşsanız eşiniz de konuşsa fark etmez alınıp darılacaktır.
sizin anneniz yada eşinizin annesi bir gün oturmaya geldiğinde evladım böyle olmaz gibilerinden bir konuşma yapsa ona sizin ortamda bulunmadığınız bir anda..belki kafasına dank eder
kendi abisi dururken sizde kalması gerçekten saçma

planı okula geri dönmek. hazırda bir ev arkadaşı bile var aslında. okula dönmek içinde torba yasadan çıkacak kararı bekliyor.
malesef ne benim nede eşimin annesi yakınımda değil. zaten öyle birşey olsa çoktan annemler müdahale ederdi olaya.
gerçektede dediğin gibi gel demek kolay git demek ne zormuş:50:

konuyu idrakten aciz kaldım.

arkadaşın külfetliğinden çok çok öte,
eşiniz arkadaşının tüm gün evde kalmasına nasıl sessiz kalıyor, kalabiliyor,,
cidden esas bunu çok sorun edinirdim.

akraba, hattahatta daha yakın baba ebeveyninin dahi kızını kendinden koruyamıyor olduğu,
dürtülerine engel tanıyamayan süpriz canlılarla aynı havayı teneffüs ediyoruz.

garip..

'' gelinim'' in yazdığı gibi bir sohbet açsanız ; planın ne bundan sonra ? Çalışmayı düşünüyor musun ? v.s şeklinde.

Ayrıca tamam kıyamıyorsunuz yakın v.s ama en azından sabah gitsin akşam gelsin.. Hiç birşey diyemiyorsanız ''kardeşim sabahları eşim gittiğinde sende yanında gitsen akşam geldiğinde gelsen ev tutana kadar , benim gunlu misafirlerim oluyor yahut özel işlerim oluyor .( babam kızıyor , abim kızıyor v.s bunuda ekleyebilirsiniz sonuna)

Kesinlikle konuşmalısınız. Yapılan çok ayıp.. İnsan eşi işsiz oldugunda aksama kadar evde kalmasından bile bunalırken yabancı bir erkek cok tuhaf.

''Eşim çok guvenıyor ona '' bunu yazmışsınız insan kendi aılesıne guvenemıyor bu zamanda nasıl boyle kör gibi güvenir , tamam cok saglam olabılır ama Allah aşkına bu kadar söyleniyorsunuz , surat asıyorsunuz eşinize insan biraz düşünür acaba bana söyleyemediği birşey mi oluyor. En azından bunu düşünüp müdahale eder. Yukarıda kurdugum cumleyı asıl olarak eşiniz söylemesi gerekıyordu. Evde kalmanı ıstemıyorum ben yokken ! '' bu kadar ya bunun ötesi var mı ?

planı okula geri dönmek. hazırda bir ev arkadaşı bile var aslında. okula dönmek içinde torba yasadan çıkacak kararı bekliyor.
malesef ne benim nede eşimin annesi yakınımda değil. zaten öyle birşey olsa çoktan annemler müdahale ederdi olaya.
gerçektede dediğin gibi gel demek kolay git demek ne zormuş:50:

bence sen komsuya kahve icmeye gidicem veya alisverise cikicam bahanesiyle evden cik...
sonra cep telefonundan anneni ara...
annende evi arasin adam cikarsa eger ki insallah cikar... annen seni sorsun o da disari cikti diycek ve o sirada annen onunla konusmaya baslasin ama seninle konustugunu caktirmasin bilmiyomus gibi davransin...
bak oglum bu böyle olmaz falan filan desin:27: belki ne yaparsa büyükler yapar... hem bu arada iki tarafta darilmaz...:65:

annen uzakta ise anneni size davet etsen..
ve ona da annemler kalmaya geliyor desen belki gider..
baktın gitmeye niyeti yok annemler burada kalmanı hoş karşılamaz diyebilirsin yada annen bu konuşmayı yapabilir..
ne yani adam yasa çıkıp okula dönene kadar sizde mi kalacak..ayrıca o yasanın uygulanması 2011-2012 öğretim yılında olur..onun için ise eylüle kadar beklemen gerekebilir..çünkü üni.lerde güz yarıyılı bitti..yasanın ve uygulamasının netleşmesi bahar yarıyılına yetişmez sanıyorum..ee o zamana dekte o adam sizde kalırsa yuh artık..

Back
X