Çok bunaldım..!

Hakketten şaşırdım şimdii..Ben evde yanlızken eve erkek tamirci bile almam..yani işyerimde hep erkeklerle çalışırım arkadaşmda vardır birsürü ama evim benim mahremimdir..
aklıma çeşitli fikirler geliyor
1) eşinizle tartışın diycem ama ,bunu pek iplemediğini üzerine bile alınmadığını söylemişsin
2) konu komşunun yanlış anladığını dedikodu yaptığını sb-öyleyebilirsinki ufak biryerde isen yaparlarda mutlaka
3) eşine geceleri arkadaşın duyar utanırım gibi bahanelerle ambargo koyabilirsin en azından sorunu çözene kadar
4)Açıkça söylersinn
zor bi durum Allah yardımcın olsun canım

e işe girip çalışsa ya bu ne rahatlık gitsin pansiyomda filan kalsın. Öğrenciler nasıl kalıyosa o da gitsin kalsın canım. kendi ayaklarının üstünde durmasını bilmiyo mu ayıp vallaha.

eşin çok çok iyi niyetliymiş canım.
bence bu kadar yaptığı yüzsüzlüğün üstüne oturup da siz düşünmeyin onu kırdık mı diye...
o sizi hiç düşünmüyor belli ki.
koskoca adam gitsin kendine bir meşkale bulsun.
akşama kadar arkadaşın eşiyle evde durulur mu yaa:27:
kesinlikle laf sokmalısın.
kendine bir ev tutsan da 5-6 ay biz de sana geliriz gibisinden...
ben ablamın evinde doğum yaptığında 2ay kalmıştım da kendimi kötü hissetmiştim.
adamda hiç düşünce yokmuş demek ki.
siz de uğraşmayın düşünceli olcaz diye artık bence..

belkide adam gerçekten çaresiz kalmıştır olamazmı??

eşiniz gidince o sizinle kalıyor öyle mi:26: şoktayım şu anda gerçekten elalemin adamının ne işi var benim evimde aylarca yaaa herkes haddini bilsin ne geniş adammış o arkadaşta. Eşinizi de tebrik etmek lazım gerçekten şu zamanda kimseye güvenilmemesi gerektiğini öğrenememiş mi hala:20:

canım tabi ki çaresiz kalmış olabilir ama insan evde durmaz gündüzleri bari.
çık dolaş,iş ara akşam da gel yemeğini evde ye yine cebinde paran yoksa.
tüm gün pc nin başında oturmak, arkadaşı işe beraber gidelim deyince yok ben yatacağım sen git demek yüzsüzlüktür.
insan çaresiz kalınca ezilir büzülür utanır...bu maşallah sermiş postu eve...
abisinin hanımından yüz bulamamış, bakmış ki bunlar çok yumuşak yüzlü, gitmiyor abisine.
gitsin çalışsın ya madem, simit satsın bişey yapsın.
arkadaşın eşiyle evde durulur mu tüm gün başbaşa...

eşine açık açık söyle yeter artık diye yapsın bişeyler koskoca adam ne çekincek yakın arkadaş diye o sizi düşünseydi eve çöreklenmezdi böyle. Açık açık konuşsun erkek erkeğe eşin başka yolu yok. :68:

tahmin edebiliyorum canım.. ama her halukarda ya o kırılacak ya sen sabredeceksin bunun başka bir çaresi yok ..güzelliklede söylesen tartışsanda kırılacak yani.. ya çekeceksin 3 günlük dünya kalp kırmaya değmez deyip yada kendini düşünüp güle güle arkadas diyeceksin bence

işte bir türlü çıkamıyorum işin içinden...

eşin çok çok iyi niyetliymiş canım.
bence bu kadar yaptığı yüzsüzlüğün üstüne oturup da siz düşünmeyin onu kırdık mı diye...
o sizi hiç düşünmüyor belli ki.
koskoca adam gitsin kendine bir meşkale bulsun.
akşama kadar arkadaşın eşiyle evde durulur mu yaa
kesinlikle laf sokmalısın.
kendine bir ev tutsan da 5-6 ay biz de sana geliriz gibisinden...
ben ablamın evinde doğum yaptığında 2ay kalmıştım da kendimi kötü hissetmiştim.
adamda hiç düşünce yokmuş demek ki.
siz de uğraşmayın düşünceli olcaz diye artık bence..

ben şuan annemlere gidince kendimi rahat hissedemiyorum. o nasıl rahat oluyor anlamıyorum. ben çoktan çatlardım onun yerinde olsam. gider düzen kurardım. en kötüsü okula geri döneceksin madem git okulunla ilgili bir yerde çalış (diş hekimliği)

Hakketten şaşırdım şimdii..Ben evde yanlızken eve erkek tamirci bile almam..yani işyerimde hep erkeklerle çalışırım arkadaşmda vardır birsürü ama evim benim mahremimdir..
aklıma çeşitli fikirler geliyor
1) eşinizle tartışın diycem ama ,bunu pek iplemediğini üzerine bile alınmadığını söylemişsin
2) konu komşunun yanlış anladığını dedikodu yaptığını sb-öyleyebilirsinki ufak biryerde isen yaparlarda mutlaka
3) eşine geceleri arkadaşın duyar utanırım gibi bahanelerle ambargo koyabilirsin en azından sorunu çözene kadar
4)Açıkça söylersinn
zor bi durum Allah yardımcın olsun canım

1.yi 1 aydır istemesemde yapıyorum...
2.ye gelince ankaradayım çevremde tanıdığım bir kişi bile yok. oturduğum muhitte komşulukta yok. keşke olaymış en kötüsü komşum gelir giderdi belki rahatsız olurdu oda.
3.ye gelince başta koydum biraz ama bu işin bide benlik durumu var. ona koyuyorumda kendime koymak zor geliyor. sessiz sessiz haraket ediyoruz,bazen yataktan bile çıkıyoruz
4.ye gelincede şuan zaten o durumdayım. artık ya söyleyecem yada söyletecem. ama bu iş yürümüyor böyle

e işe girip çalışsa ya bu ne rahatlık gitsin pansiyomda filan kalsın. Öğrenciler nasıl kalıyosa o da gitsin kalsın canım. kendi ayaklarının üstünde durmasını bilmiyo mu ayıp vallaha.

aynen bende böyle düşünüyorum...

tüm gün pc nin başında oturmak, arkadaşı işe beraber gidelim deyince yok ben yatacağım sen git demek yüzsüzlüktür.
abisinin hanımından yüz bulamamış, bakmış ki bunlar çok yumuşak yüzlü, gitmiyor abisine.
aslında haklısın ama ne bileyim belki adam bunalıma falan girmiştir
demekki oda konu sahibini benimsemiş arkadas eşi gibi değilde yakını olarak görüyor
bilemiyorum akrabada olsa zor bir evde tabide işte şuan kırmadan yapılacak bişey yok

işte bir türlü çıkamıyorum işin içinden...

ben şuan annemlere gidince kendimi rahat hissedemiyorum. o nasıl rahat oluyor anlamıyorum. ben çoktan çatlardım onun yerinde olsam. gider düzen kurardım. en kötüsü okula geri döneceksin madem git okulunla ilgili bir yerde çalış (diş hekimliği)

1.yi 1 aydır istemesemde yapıyorum...
2.ye gelince ankaradayım çevremde tanıdığım bir kişi bile yok. oturduğum muhitte komşulukta yok. keşke olaymış en kötüsü komşum gelir giderdi belki rahatsız olurdu oda.
3.ye gelince başta koydum biraz ama bu işin bide benlik durumu var. ona koyuyorumda kendime koymak zor geliyor. sessiz sessiz haraket ediyoruz,bazen yataktan bile çıkıyoruz
4.ye gelincede şuan zaten o durumdayım. artık ya söyleyecem yada söyletecem. ama bu iş yürümüyor böyle

aynen bende böyle düşünüyorum...

o zaman yapacağın tek şey eşinle beraber karşınıza alıp düzgünce konuşmak..

bunca susmam o yüzden zaten.

eşiniz gidince o sizinle kalıyor öyle mi şoktayım şu anda gerçekten elalemin adamının ne işi var benim evimde aylarca yaaa herkes haddini bilsin ne geniş adammış o arkadaşta. Eşinizi de tebrik etmek lazım gerçekten şu zamanda kimseye güvenilmemesi gerektiğini öğrenememiş mi hala

"benim kardeşim yok,o benim kardeşim" bunlar eşimin lafıdır. güveniyor yapacağım birşey yok.. başına birşey gelmemiş ondan sanırım..

zaten çaresiz kalmasa durmazdı oda eminimki.. bende öyle diyorum yedireyim içireyim ama artık gündüz yanımda kalmasın. en kötüsünden bunun için çabalayacağım.. hepten gönderemesem bile günlük çık git akşam yine gel diyeceğim. benim kendi özel işlerim oluyor falan diyeceğim.. İnşallahhh..!

eşine açık açık söyle yeter artık diye yapsın bişeyler koskoca adam ne çekincek yakın arkadaş diye o sizi düşünseydi eve çöreklenmezdi böyle. Açık açık konuşsun erkek erkeğe eşin başka yolu yok.

malesef söyleyemiyor. fazla düşünceli.. bana karşı değil o ayrııı!!

aslında haklısın ama ne bileyim belki adam bunalıma falan girmiştir
demekki oda konu sahibini benimsemiş arkadas eşi gibi değilde yakını olarak görüyor
bilemiyorum akrabada olsa zor bir evde tabide işte şuan kırmadan yapılacak bişey yok

evt beni kesinlikte yakını görüyor. akraba gibi olduk zaten. eskidende samimiydik evlenmeden önce..

sende peygamber sabrı varmış valla...
ben olsam 2.ayın sonunda arkadaşın eşyalarını paketler kapının önüne koyardım...
çaresizdir anlarız ama gündüz rahat ver bari be adam!
bu kadın banyo eder, üstünü değişmesi gerekir, rahatça uzanmak ister...
kendi evimde ben rahat edemedikten sonra elin adamı hiç rahat etmesin.
neden banyoda üstümü giymek zorunda kalayım?
neden belim ağrıyorken uzanmak yerine oturmak zorunda kalayım?
neden rahatça dekolte giyinemeyim eşimin yanında?

eşine dünyanın binbir türlü halinin olduğu anlatılmalı bence.
bu devirde kızına kötü gözle bakan babalar var!

belli ki çok iyi niyetlisin.ben 5. ayda olayı "ya o, ya ben" kıvamına getirirdim sanırım.
ima etmekten de anlamaz bu. anlasa da anlamamazlıktan gelir.
açıkça eşinin gittiği saat gidip, geldiği saat gelmesi gerektiğini söylemelisin.
başım gözüm üstüne, eşimin kardeşi sayılırsın, gel ye,iç,yat ama gündüzleri rahat edemiyorum seninle ben de.

yüzsüzlüğünde bu kadarı bunun aileside mi bişey demiyo yahu ben ankaradayım geleyim sana atarız belkim ama kusura bakmada canım eşinde çok rahat artık artık müdehale etmesi gerekir senin ailen kızmıyomu elin adamıyla kalmana allah korusunda dedikoduda çıkabilir eşin bunları düşünmüyomu:26:

vallahi şaşırıp kaldım eşimin arkadaşıymış...kim olursa olsun herşeyin bir yordamı vardır misafirlik 3 gndür dinimizde...kaldı ki bu erkek senin yabancın sen düşünmezsin kardeş nazryla bkrsn amaa adam yedi kat ybncı böyle düşüncesizlik olurmu yaa..yüz verme eşine de yüz verme tavrını koy senin için rahat mı de...yaa hergün tv de birsürü tuhaf hbrler dyp izlyrz allah fırsat vermesin ya adm işsiz güçsüz elin evinde ekmek elden su gölden insanın evi mahremidir yaa

bence o kişiyle yalnız kalma evde.... neler duyuoruz ya... nasıl kalıyosun ben korkardım açıkcası eşinin aklı kalmıyomu evde sonuçta ne kadar yakın arkadaşı olursa olsun olmaz ya yanlış bişey bize ters vala..

teşekkür ederim.. gerçekten okudukça kocam bana önem vermiyor mu acaba diye düşünmeye başlamıştım..:59:

bana kalirsa esiniz o adama guvenmekle hata yapiyor.
bu devirde insan anasina babasina bile guvenmemeli, kaldi ki bu adam akraba bile degil arkadas.
kimin ne yapacagi belli olmaz kimseye guvenilmemeli.

Nasıl yani ya, şok oldum resmen. Yeni evli bir bayan, genç bir bayan, arkadaş diye elin adamıyla evde yalnız bırakılır da işe gidilir mi??? Eşine suç buluyorum sadece, o adama hiç suç bulmuyorum, öyle yüz verirse kalır tabii elin adamı. Hadi eşinle gelip gitse de sadece yatsa neyse, gündüz elin adamıyla evde kalmak ne demek ya, valla ben öyle kocayı arkadaşıyla beraber kapının önüne koyarım.

Ya arkadaşım benim de moral şu an 0'ın altında ev işlerinden de bezdim.size gelip kalabilir miyim fazla değil bi 5-6 ay.
Ha hacı?...........:60::60::60:

vallahi aradaki yazıları bile okumaya sabrım yok yazını okuduktan sonra..en büyük kabahat eşinde ya nasıl musade eder buna nasıl güvenir elin adamına da seni onunla bir evde yalnız bırakır..hadi çook güveniyor arkadaşına milletten de mi çekinmez eşin "ne derler" diye..zaten seni düşünmediği belli burda...ya insan wc ye bile gidemez durumda olur !bir kaç gün neyse de ki o bile olmaz bekar bir adamın ne işi var!eşin de aşmış;5/6 ay ya...adamın canına minnet tabi..bedava yer yemek ..önünde de net!!!gider mi...hiç yüz verme konuşma ama dur konuş konuş açıkça: "ne zaman ev tutuyorsun ev bulmana eşim yardımcı olur" de!
iyi sabırlıymışsın sen ya..ben sabredemem!defolsun abisine...koca adam iş aramıyor oturuyor elin evinde ne terbiyesiz miskin yaratıklar var ya!

Back
X