Çok bunaldım..!

Arkadaşımız bir kaç defa aslında eşinin kabul etmediğini yazmış. Bence bu konuda en azından bu yönde artık yorum yapılmamalı yoksa kavgaya neden olacağız. :)

Arkadaşımız bir kaç defa aslında eşinin kabul etmediğini yazmış. Bence bu konuda en azından bu yönde artık yorum yapılmamalı yoksa kavgaya neden olacağız. :)

bencedeee abartıldı ya kocan nasıl kabul ediyor diyip duruyorlar
belki çok iyi tanıyordur belliki karı koca çok iyi niyetliler nifak sokmayalım

Adam kafasını bilgisayardan kaldırmıyorki... Karısındanda bence bundan boşanmıştır. biblo gibi inanın ama erkek sonuçta. Eşimde dediğim gibi kardeşi göryor. Aralarında güven var. ee banada güvenir zaten . yani bu onu benim evde olmasından rahatsız olduğum kadar rahatsız etmiyor..

ya güvenmek ne demek!öyle bir devirdeyiz ki insan kendinden şüphe eder durumda!geçen tv de dinledim şok oldum 69 yaşındaki öz amca 15 yaşındaki yeğenine tecavüz etmiş!!!öz amca ya..baba yarısı derler ya hani...böyle şerefi olmayan insanlar yüzünden kimseye güven yok artık!böyle iğrenç bir zamndayken senin eşin arkadaşına güveniyor!!!!ya bu arkadaşının erkek olmadığını biliyor ya da biliyor başka açıklama bulamıyorum ben buna!bu bile olsa yine de kalması mantıklı değil..kalıyorsun be adam, bari elin ekmek tutsun yemeğe içmeğe katkıda bulun bişiler getir!ya ne insanlar var!!düşman başına..

cok enterean esın dusuncesız ve senı nasıl yalnız bırakıyor aklım almadı bu bır. ikincisi kaynımdan bı gece esım ısteyken merdıven ıstedım getır dıye geldı kapıdan bıraktı gıttı..kı benden kucuk daha askerden ızne gelmıstı gel cay ıcelım dedım yok abla sona gelırım hadı ıyı geceler dedı ve gıttı. üçüncüsü eltım kahvaltıya cagırır bızı esım gelmez abım yok sen gıt der..

cok tutucu bı aılenın gelını degılım ama esımın erkek arkadası falan gelse kı asla bole bı sey yapmazlar hepsıyle cok samımıyım... esım ızın verse bıle kayınpederımın yanında agzımdan kacırsam ortalıgı yıkar... esıme bu dunyayı dar eder...

kesınlıkle bunu esıne guzel bı dılle anlat ortalıgı yakıp yıkmaya gerek yok...

olaylar bizim doğrultumuzda gelişmedi çok fazla. yoksa kimse mahremini evini biri ile (kadın-erkek farketmez) paylaşmak istemez. bu ister evli olunsun ister bekar olunsun değişmeyen birşeydir. Ama şuan bu durumdayız. başta ipin ucunu tutmadık. ben bu kadar kalacağını düşünmedim,düşünsem illaki baştan tavrımı koyardım. ama olay uzadıkça tatsızlaştı. başta evde kalmasına töreras gösterdik,dertlidir kafa dağıtıyor,dinleniyor,morali bozuk vs.. diye ses çıkarmadık sonrada aman abicim sen benim karımla aynı evde baş başa kalamazsın denemedi malesefki. çünkü bu denilse sanki bir asılma yanlış bir davranış varmış gibi göründü.
mesela bu sabah eşimin onu yanında götürme çabalarını duyarak uyandım. ama gitmedi yok dedi. adam tam 1 saat başında kalk gidelim dedi. ne işin var evde yürü gidelim falan dedi ama misafirimiz artık evi benimsediği için pek oralı olmayıp görmedim ama muhtemelen sırtını dönüp yattı.
ama ben ne yaptım. kalktım ve eşim gittikten sonra onu kaldırıp arkadaşım geliyor yalanını söyleyerek yolladım. bu akşamda eşimle bir kavga yapacağa benziyorum. yani muhtemelen bana kızmaz fakat yinede bir daha eve gelmeyecek dediğimde kavga çıkacaktır.
sizde olaya başınıza gelmediği için tam algıyamıyorsunuz malesefki. rahatlık genişlik olarak görüyorsunuz ama gerçekten böyle değil durum. tamamiyle başta bu kadar uzayacak böyle bir hal alacak diye bakmadığımızdan oldu. yoksa ne ben ne kocam onun varlığından rahat değiliz.
gece kuzu kuzu uyumak ikimizinde hoşuna gitmiyor. yada tv karşısında sefa yapamamak... baş başa kalıp birlikte az olan vaktimizi değerlendirememek. ama git kardeşim yeter bu misafirlik çok uzadı da denmiyor maalesef ki.

umarım akşama gelmez.. eğer gelmemesi için artık elimden geleni yapacağım.

bide olayın şu boyutu var ki kendisinin annesi yok babası başka biri ile evli. oraya gidincede istenmiyor muhtemelen. çünkü düzgün bir hayatı yok. sürekli insanları bunaltacak yakınlıkta yaşamını sürdürüyor. ben onu istemeye bilirim. bunu ona söylesem bile bu onu yıkmaz. ama eğer abisi vaya babasından bunu görürse yıkılacaktır. insanın hayatta kimsesinin olmaması çok zor birşey. oda bu pozisyona düşecek diyede korkuyorum. inananın kırılsın istemem ama bende arık kırılıp bükülmekten yoruldum...!

Sizi gercekten cok iyi anliyorum. Rabbim Eyüp Peygamber sabri versin insallah. Sizinkisi kadar olmasada bizimde basimizda böyle bir arkadas var. Olur olmaz zamanlarda geliyor, gece yarisina kadar gitmek bilmiyor. O gün isimiz mi var, gücümüzmü var hic ilgilenmez. Insan maalesef git diyemiyor.

Insallah konusabilirisiniz ve ne siz, ne esiniz, ne de arkadasinizi kirarak bu isi halledebilirsiniz.

kizlar bu kadar konu sahibesinin esi hakkinda yorum yapmayin ya...
adamda bisey yapamiyor kadinda... e arkadasininda gidecek bir yeri yokmus yengeside istemiyor adam napsin mecburen kaliyor....

ama arkadasimiz buna bi cözüm bulucaktir eminim...

iyilikten maraz doğmuş.ne kadar düşüncesiz sorumsuz insanmış eşide bu yüzden ayrılmış demekki.
kendisinin akıl etmesi lazım, gidecek yeri yoksada sizi rahatsız etmemek adına her gün eşinizle
işe giderdi.bunları düşünemiyor mu yoksa düşünmek işine mi gelmiyor.
bence iyiliğinizi suistimal ediyor,ekmek elden su gölden.
gittiği her yerde böyle yapıyorsa tabiiki yengeside istemez.
bence güzel bir dille anlatın artık hayatına çeki düzen vermesi gerektiğini.
kolay gelsin Allah sabır versin.

canım ya tam iyilikten maraz doğar vakası ama öz ailesi nekadar suçlu demekki orda da hazır bakıyolar diyip sabhtan akşama kadar yayılıp yatıyor tabiki insanlar haklı başlarından göndermiş
oda sizi bulmuş tam yüzsüz müş ki herkezin burda düşündüklerini o düşünemiyor tamam ailevi sorunları var ozaman bi ev tutup yeni bi yaşama başlamalı ki bu eşinin veya senin öz kardeşin olsa yine belli bi süre sonra koymaya başlardı düzgün bi aile yaşamı olan bunu zaten kaldıramaz inan öz kardeşi olsa okul için kalsa yine zor ama karşındaki bi yerde hiç bişeyin eşinle konuş artık kardeş kadar seviyorsa da bi eşi ve ailesi var öncelik o olmalı ve buadamın bi nedeni niyeti de yok boş boş yaşamaksa bi otel veya ev tutup bi bakıcı tutsun o yüzsüz se sizin de yüzsüz olma zamanınız gelmiş te geçiyor

size teker teker cevap veremiyorum malesefki ..
özetle yaşananları anlatacağım..

öncelikler dün akşam saatlerinde eşim eve gelirken aradı. akşama k.v.filistine gitmek istediğini ortak evli çift arkadaşlarımız var onların bize geleceğini gece seansıylada sinemaya gideceğimizi bugün içinde piknik yapmamızı güzel olacağını falan söyledi. bende olur dedim. kim kim gideceğiz pikniğe dedim. oda bana çift arkadaşımızın ailesini falan saydı. ve malum kişiyide söyledi. bende o zaman onu gönderdim yalan söyledim arkadaşım geliyor dedim ve oda gitti dedim. gerçektenmi dedi,inanamadı bana.. bende evet,ne işi varmış sen yokken evde. gitmesi gerekiyordu gitti dedim. iyi yapmışsın tamam dedi. sonrada ama oda filme gitmek ister gidim onu abisinden alayım dedi. bende işte tam burda koptum. telefonda bağırıp çağırdım. gelmeyecek diye direttim. hiç sesini çıkarmadan telefonu kapattı. bende söylediklerim iyice anlaşılsın diye mesaj yazdım. "o bu akşam gelmeyecek,eğer beni dinlemez getirirsen olay çirkinleşecek haberin olsun"dedim. Yarım saat kadar sonra eşim geldi. yanında getirmemişti. Ne oldu dedi bana. Bende artık istemediğimi,bir daha getirmemesini,çağırmamasını,artık tahammülümün kalmadığını sert bir şekilde söylerdim.(keşke sakin olabilsem ama malesef olamadım.) Yine sustu eşim. Mutfağa geçti ve piknik için aldığı malzemeleri hazırlamaya koyuldu. Bende yemek hazırlıyorum bu sırada. 10 dk geçti geçmedi,yani artık kesinlikle buraya gelmeyecekmi diyorsun dedi. Bende evet fln dedim. Yine sustu. Ama 10 dk geçmeden yine bana yarın gelmesi gerek falan demeye başladı. Bende gelsen sonra götür abisine bırak dedim. Oda öyle olmaz dedi. Biz yaklaşık 1 saat boyunca 10 arayla biraz tartışarak biraz konuşarak zaman geçirdik. 1 saat geçmiştiki çift olan arkadaşlar eşimi aradı ve yolda olduklarını malum kişiyi nereden alacağını sordu eşime. Oda anlatmaya başladıki ben eşimin başına dikildim. Anlatmasını yarıda kesti ve tlf u birazdan arayacam diyerek kapattı. Bana dönüp sen şimdi gelmesin diyorsun yani dedi. Pardon ama bunca konuştuklarımdan bunu algılayamadın mı dedim bende ve üstüne basarak "İstemiyorum" dedim. Gelen misafirlerimizi aradı ve direk gelin dedi. Bana malum kişiyi ne zaman yolladığımı sordu bende öğlen 12de dedim. Sonra arka odaya giderek telefon açtı malum arkadaşa. Sonrada sorduğum da bana aynen bunları anlattı konuşmalar olarak... - Eşime neredesin demiş.Eşimde yolda olduğunu eve geçtiğini söylemiş. Akşam size gelebilirim belki demiş. Eşimde ses tonunun kötü olduğunu düşünerek ne oldu diye sormuş.Oda yok birşey şeytan diyor bas git memlekete demiş. (babasına gitmekten bahsediyor.) Eşim bunun üzerine birşey dememiş. Ve tlf u kapatmışlar. Tam bunun üzerinede arkadaşlar geldi. Oturduk biz bayanlar film falan baktık internetten,fakat güzel birşey bulamadık ve evde oturmaya karar verdik. biraz zaman geçti,kapı çaldı. Kim o diye aşağı kapıya seslendiğimde malum arkadaşın sesini duydum.Elim ayağım boşaldı resmen. Oturduğumuz odaya döndüm ve eşime bunu sen istedin dedim. Bak ben çağırmadım dedi eşimde bana. Ben lafımı söylemiştim falan dedim.Eşimde birşey söylemeyeceksin falan dedi. Tam bu sırada malum arkadaş geldi,içeri girdi. Selam verdi selamını bile almadım. Mutfağa gittim,arkadaşımı yanıma çağırdım ve ondan özür diledim. Üstlerine alınmamalarını söyledim. Olayı bildiğini söyledi oda bana. Ben tabi sinirden patlıyorum. Arkadaşım bana 1 gece daha sabret falan dedi. Zaten memleketine gidiyormuş yarın dedi.Beni biraz sakinleştirdi.konuştuk epey bi mutfakta onunlar. Bunun üzerine biraz sakinledim ama suratım tabi beş karış. İçeri geçtik biraz birşeyler yenip içildi. Sonra erkekler sinemeya gidip geldiler.Çift olan arkadaşlar evlerine gitti. Bende direk odama geçtim. Eşim bir süre arkadaşıyla oturdu sonrada gelip yattı. Ben ne eşimle konuştum nede ötekiyle. Sabahtanda birer kahvaltı yapıp piknik yapmaya gittik. Şuan yeni geldik sayılır. Daha gitmedi arkadaş,gidecekmide bilmiyorum. Birkaç saat sonra anlaşılacak. Gelir gelmez odama geçtim,pek muhattap olmamaya fakat çokta abartmamaya çalıştım gün boyu. Olay bu şelilde şuan. İnşallah gider ve bir daha dönmez. Ama eğer gitmezse ben çekip gidecem. Eşimde alsın arkadaşını koynuna onunla yatsın , ne halleri varsa görsünler. :63:

Tatlıcadı lütfen ama lütfen bundan dolayı eşinizle aranız bozulmasın. Sizin amacınız huzurunuzun kaçmaması değil mi ? Ama siz bu durumda huzurunuz kaçaçak şekilde sorunu çözüyorsunuz.. Bu aranızda küskülüğe neden olursa bu kırgınlığı zor atlatır eşiniz. İçinde birirktirir olmadık yerde patlar, gönlünüz kırılır.

Eşinizin elinde olmayan bir durum olduğunu düşünüyorum. Oda böyle olmasını istemiyordur anladığım kadarıyla fakat vefakar biri olduğu belli ve bundan dolayı aksini yapamıyor sanırım. Gideceğinden de emin olduğu için belkide son günleri iyi geçsin diye uğraşıyordur.

Dilerim herşey tatlılıkla çözülür. :71:

pessss
ama bu pes canım kusura bakma ama bu pess kocana.

ne demek bi erkekle bi kadın aynı evde.
bi yaşıma girdim hatta 3 yaşıma

Son düzenleme:
Arkadaşlar yorumları okumuyorsunuz sanırım lutfen artık konu sahibini EŞİ HAKKINDA yorum yapmayınız olur mu ?. :71: Eger bir çözümümüz varsa lütfen onları yazalım.. Bu şekilde ancak arkadaşımızı doldurmuş oluruz. Buda aile saadetlerine zarar vurmak demektir.. Zaten fazlasıyla bunalmış.

Birkaç defa yazdı konu sahibi , eşim de istiyor ama elinde değil diye. Oda farkındaymış yani.

pesss tüm sayfaları okumadan yazıyorum.dayanamadım nasıl bir iş bu kardeşim.elin adamının senin evinde senin yanında ne işi var.saatlerce yanlız kalıyormuşsunuz birde aman Allah'ım senin eşinde ve o adamda anormallik var.böyle bir şeye nasıl izin verir ki yok kardeşi gibiymiş başlarım kardeşine de onun gibisinede sen o adamla evde yanlız kalma.bu kadar rahatlık pess pess pesss.inş en yakın zamanda gider.en büyük hata eşinde.Rabbim yardımcın olsun.

ay ne kötü bişey bu. üç gün olur beş gün olur taş çatlasın. bu ne canım. eşiniz dur desin artık olmaz öyle yani. bozulacaksa bozulsun adam

Arkadaşlar yorumları okumuyorsunuz sanırım lutfen artık konu sahibini EŞİ HAKKINDA yorum yapmayınız olur mu ?. :71: Eger bir çözümümüz varsa lütfen onları yazalım.. Bu şekilde ancak arkadaşımızı doldurmuş oluruz. Buda aile saadetlerine zarar vurmak demektir.. Zaten fazlasıyla bunalmış.

Birkaç defa yazdı konu sahibi , eşim de istiyor ama elinde değil diye. Oda farkındaymış yani.

birsen82. sana kesinliklle katılıyorum:81:
sadece bu konu için değil nedense üyeler sorunu olan kişiyi mutlaka dolduruyo yardımcı olmak yerine sağlıksız düşüncelere yönlendiriyo.. belkide aklına hiç gelmeyen yönleride söyleyiveriyolar ama onların yaşadıkları herşeyi bi kenara atarak..

şimdi ise bu konuda açıkca belli olan şeyy eşininde arada kaldıgı. yani adam yüzüz ona diyecek bişey yok eşide buna izin veriyo gibi görünsede iyi niyetinden bişi söyleyemediğinden iki arada kalıyo.. neden öfkelendiriyosunuz bu kadar sadece sabretmesi gerekiyo gerekirse eşi degil kendisi konuşacak rahatsızlıgını belirtecek..:93:

Back
X