Çok bunaldım..!

bencede ikisini birden kov canım.abisinin istemediği eşinin boşadığı adama sen nie tahammül edesin.eşinede pes diyrum yaniii rahatlığın bu kadarıı.sen fazla bile suskun kalmışsın at o sümsükleri dışarı kurtul gitsin.ne can sıkıcı bi durum ya yok yere huzursuzluk yazık valla

ayyy demee:53:
1.5 yıllık evlisin bi de daha...valla tatlım sen bu saatten sonra onları kovsan da haklısın, ikisinin eşyalarını balkonda benzin döküp yaksan da :27:
eşine de üzülüyorum bir yandan ama...
en olmadı artık ya burdan adamın numarasını ver, 2dk da evden kaçıralım:32:
ya da toplanıp senin evde gün düzenleyelim 10-15 kadın:1:

yaa evet insan yeni bunlar genç bunlar der gider demi.. yok ya üzülme o gıcığa. bak ben üzülüyormuyum hiç.. gelsin bura bi gelsin.. korkudan gelemiyorda eminimki.. bu saate 3 kere uyurdu yoksa:47:

1,5 yıllık evliyim. Eşimle güzel bir birlikteliğim var. vardı...
Yaklaşık 5-6 ay önce eşimin arkadaşı boşandı ve bize geldi. Destek görmek,kafa dağıtmak anlamında. Kendisi öğrencilikten atılmış,yeni yasa ile öğrenciliğe tekrardan dönmeyi bekleyen biri ve bu bekleyişini bizim evimizi mesken tutarak yaptı. Çok iyi biridir,çok hoştur ama artık kendisine tahamülüm kalmadı. Yapacak herhangi bir işi olmadığı için günün 16-17 saati bilgisayar başında ve benimle birlikte evde. Eşim işe gidiyor çalışıyor ama onunla gitmiyor. Misafirimizin abiside bulunduğumuz şehirde. Arada ona gidip 2 gün kalıp geliyor. yani haftanın 5 günü bizde,kalanı abisinde gibi birşey. Ne evimi temiz tutabiliyorum,ne banyoya girebiliyorum,nede başka birşey yapamıyorum.Genelde gece çok geç yatıyor böylelikle ilişkiye girerken bile sorun yaşıyoruz. Aman duyacakmı,anlayacakmı diye. Artık elimde olmadan kötü davranmaya başladım. Yüzünü görmek bile istemiyorum. konuşmuyor muhattap olmuyorum. Hatta sinirimi eşimden çıkarıyorum. Ona bağırıp çağırıyorum en ufak şeyde kavga çıkartıyorum. Ama elime geçen birşey olmadı.
Eşimle dayanamayıp konuştum fakat biraz daha sabret diyor.Anladığım kadarıyla abisinin eşi evde bulunmasından memnun olmuyor o yüzdende orada fazla kalamıyor. Ama benimde canıma tak dedi artık. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Benmi fazla tepki veriyorum. Lütfen bana bir akıl verin arkadaşlar. Dertler paylaştıkça azalır demişler. Umarım benimkinede bir çare bulunur,azalır...!

öncelikle kırmızıya boyadığım yerler çok çok hassas konular.eşinizin buna nasıl müsaade ettiğine aklım ermedi doğrusu.çocukluk arkadaşıysa çocukluk arkadaşı.insan kendi ailesine eşinin ailesine katlanamıyorken buna nasıl katlanabilir bilemem.bence siz eşinizle konuşun.o evdeyken asla evde durmam.niye derse :niyesimi var dünya hali neler duyuyoruz neler yaşanıyor insan çiğ süt emmiştir deyin.ben kendimi düşünerek durmam aynı evde deyin.ilişkiye davet edersede kabul etmeyin.sebebi çok basit hadi banyo yaparken uyandı lavaboya gidecek mazallah karşılaştınız hiçmi hiç etik bir durum değil.bunları söyleyince bence eşiniz bir çözüm düşünecektir.

bencede ikisini birden kov canım.abisinin istemediği eşinin boşadığı adama sen nie tahammül edesin.eşinede pes diyrum yaniii rahatlığın bu kadarıı.sen fazla bile suskun kalmışsın at o sümsükleri dışarı kurtul gitsin.ne can sıkıcı bi durum ya yok yere huzursuzluk yazık valla

kovim demi.. evet evet kovim. gitsinler nere giderlerse :47:

yaa evet insan yeni bunlar genç bunlar der gider demi.. yok ya üzülme o gıcığa. bak ben üzülüyormuyum hiç.. gelsin bura bi gelsin.. korkudan gelemiyorda eminimki.. bu saate 3 kere uyurdu yoksa:47:

korksun canım bu saatten sonra artık:27:
senin kalbin kırılacağına, onun kalbi kırılsın.
yoksa mazallah bu adam okula başlayınca da yurt yerine sizin evi kullanacak gibi görünüyor:57:
ama sen çok tatlısın yaa yok kavga ederken bile "misafir" duymasın,üzülmesin diye uğraşırsın bence.

öncelikle kırmızıya boyadığım yerler çok çok hassas konular.eşinizin buna nasıl müsaade ettiğine aklım ermedi doğrusu.çocukluk arkadaşıysa çocukluk arkadaşı.insan kendi ailesine eşinin ailesine katlanamıyorken buna nasıl katlanabilir bilemem.bence siz eşinizle konuşun.o evdeyken asla evde durmam.niye derse :niyesimi var dünya hali neler duyuyoruz neler yaşanıyor insan çiğ süt emmiştir deyin.ben kendimi düşünerek durmam aynı evde deyin.ilişkiye davet edersede kabul etmeyin.sebebi çok basit hadi banyo yaparken uyandı lavaboya gidecek mazallah karşılaştınız hiçmi hiç etik bir durum değil.bunları söyleyince bence eşiniz bir çözüm düşünecektir.

konunun tamamını okudunuzmu bilmiyorum ama bunları konuştum ve herhangi bir çözüm çıkmadı.

şuan olay artık tekinimi yoksa ikisini birdenmi kovayıma kadar gelmiş durumda bende.

eşime hem kızıyorum hem kızamıyorum. kendimle çelişiyorum psikolojimi bozdu bu adam yemin ediyorum ya..

buarada gitmiyor kızlar. az önce odasına geçip üstünü değiştirdi. ayni bu gecede yatıyor. zaten umudum yoktu ya işte yinede heveslendim acaba dedim otobüs hava alanı kelimelerini duyunca:50:

korksun canım bu saatten sonra artık:27:
senin kalbin kırılacağına, onun kalbi kırılsın.
yoksa mazallah bu adam okula başlayınca da yurt yerine sizin evi kullanacak gibi görünüyor:57:
ama sen çok tatlısın yaa yok kavga ederken bile "misafir" duymasın,üzülmesin diye uğraşırsın bence.

yok okul istanbulda. ÇOK ŞÜKÜR

evet muhtemelen öyle olacak. ben yine sesiz sessiz derdimi anlatmaya çalışacağım. Neden böyleyim ben ya :53:

konunun tamamını okudunuzmu bilmiyorum ama bunları konuştum ve herhangi bir çözüm çıkmadı.

şuan olay artık tekinimi yoksa ikisini birdenmi kovayıma kadar gelmiş durumda bende.

eşime hem kızıyorum hem kızamıyorum. kendimle çelişiyorum psikolojimi bozdu bu adam yemin ediyorum ya..

buarada gitmiyor kızlar. az önce odasına geçip üstünü değiştirdi. ayni bu gecede yatıyor. zaten umudum yoktu ya işte yinede heveslendim acaba dedim otobüs hava alanı kelimelerini duyunca:50:

o yatacağına göre eşin gelir birazdan yanına. üzülme canım el birliğiyle defedeceğiz inşallah:29:

Son düzenleme:
o yatacağına göre eşin gelir birazdan yanına. üzülme canım el birliğiyle defedeceğiz inşallah:29:

ne yatması tatlım ya.. rahatına rahat katmaya değişti üstünü. Sabaha kadar bilgisayar başında.
Ay nefret ettim artık. yemin ediyorum çok acayip sinirimi bozuyor. Benki en çok onu severdim eşimin arkadaşlarının içinde. şimdi artık gırtlağını sıkıp atasım geliyor..

Şiddet eğilimli biri oldummm :52:

kov kovvv ikisinide kovvvvvv.ilk teklif kimden geldi bilmiyrum ama bu misafirlik üç beş gün değil eşin başta kabul etmemeliydi ya da teklif etmemeliydii

o malak evliyken senin eşini kaç gün misafir ederdi acaba evinde.haa birde senin eşinde o gibi misafir lurmuydu ki acep........ olurdu ki adama tuhaf gelmiyor bu durum.kardeş misafirden çok kcana uyuz oldum bu durumda yaaaaa

o malak evliyken senin eşini kaç gün misafir ederdi acaba evinde.haa birde senin eşinde o gibi misafir lurmuydu ki acep........ olurdu ki adama tuhaf gelmiyor bu durum.kardeş misafirden çok kcana uyuz oldum bu durumda yaaaaa

oyy bunu demekten dilimde tüy bitti yanlız tüm mesajları okumadınız sanırım. eşimde istemiyor lakin mecbur kalıyor. bir insana git dedinizmi hiç bilmiyorum ama biz diyemiyoruz eşimle. diyebilsek zaten bu pozisyona gelmezdik. ben eşime evet kızıyorum fakat hatta veriyorum ne yazıkki. bende olsam arkadaşıma sırt çevirmezdim.

Yaaa kardess senin elin adamiyla ayni evde isin ne
esin nasil müsade ediyor nasil katlaniyor cocukluk
arkadasiymis akraba bile degil

iyi sabirliymissin
sana yabanci olan bir erkegi nasil evinde kabul etmissin
anlamadim :26:

Esin akil edemiyorsa sen akil et kardes
al ikisinide karsina böyle yürümeyecegini anlat
gitsin baska yere evli barkli insanlarin yaninda
bekar adamin isi ne :18:

Konuyu başından beri takip etmekteyim lakin ilkez cvp yazıyorum. Bence sen adamın yengesiyle konuş ona iyi davranın size gelsin vs. İki yabancı aynı evde olmaz anlayışla karşılar belki yengesi

Konuyu başından beri takip etmekteyim lakin ilkez cvp yazıyorum. Bence sen adamın yengesiyle konuş ona iyi davranın size gelsin vs. İki yabancı aynı evde olmaz anlayışla karşılar belki yengesi

Anladığım kadarıyla dün yengesi tarafından istenmediği için tekrar akşamına bize geri geldi. En kötüsünden gittiğinde 1 gece kalıyordu yoksa.

off valla cok uyuz oldum ben de :41: hemde nekdr zaman olmus ya nasıl dayandn valla ısınız zor ama esınıze soyleyın sızın mutlulugnz soz konusu artık resmen ve bekar adam bencede gıtsn baska yere ya ne o oyle :63::63:
mecbursunuz soyleyn konusun acık acık ama esınızle konusun once yoksa zor durumda kalmayın bırde
ama gıtmelı nekadar dusuncesız ınsanmıs ya :53: :53: allah sabır versınnnn ve yardım etsnn

off valla cok uyuz oldum ben de :41: hemde nekdr zaman olmus ya nasıl dayandn valla ısınız zor ama esınıze soyleyın sızın mutlulugnz soz konusu artık resmen ve bekar adam bencede gıtsn baska yere ya ne o oyle :63::63:
mecbursunuz soyleyn konusun acık acık ama esınızle konusun once yoksa zor durumda kalmayın bırde
ama gıtmelı nekadar dusuncesız ınsanmıs ya :53: :53: allah sabır versınnnn ve yardım etsnn

çok teşekkürler.. bende sabır çekiyorum sürekli.
pek yalnız kalamadığımız için eşimle konuşamıyorum malesefki. mesela şuan...! ama bir şekilde çözeceğim. en kötüsü annemleri çağıracağım ama o adam gidecek. birazda gitsin babası çeksin kahrını

çocukluk arkadaşı bile olsa yabancı hatta dul bir erkekle aylarca aynı evde nasıl yaşarsınız siz hadi mecbur kaldınızda eşiniz buna nasıl müsade eder????
verdiği rahatsızlığı boşverdim eşinizin bu rahatlığını hiç anlayamadım???
bakın adam çok harika bir karekterde dahi olsa çok güvenilir biri bile olsa o dul bir erkek ve sizde evli bile olsa bir bayansınız ve bir gün değil bir hafta değil aylarca bir evde hatta eşiniz işteyken yalnız zaman geçiriyorsunuz... ateşle barut yan yana durmaz derler ya inanın çok klasik bir laf ama cidden öyle yani eşiniz arkadaşıyla arasındaki dostluğu bozmamaya çalışırken farklı şeyler ortaya çıkarak çok daha kötü şeyler olabilir o zamanmı dur denicek? o zamanmı git denicek? çok yanlış hemde çok ama çok...
bakın size bir fikir vereyim eşiniz arkadaşıyla arasındaki dostluğu bozmamak istiyorsa o zaman sizin onu kaybetmeniz bişeyi değiştirmez dimi siz yapın... yani eşinizin bilgisi dahilinde bir planla yollayabilirsiniz...bir tartışma çıkarın aranızda yada laf sokun bişey yapın tartışırken yada bir cvp verincede gitmesini söyleyin onu istemediğini hatta eşim seni çok seviyor ama ben istemiyorum seni falan deyin eşinizden şüphelenmesin gitsin sonra eşinizle görüşmeye devam etsin dışarıda falan ama evinize size kırıldığından dolayı gelmicektir... aylarca yüzsüzce kalan biri bu kadarını hakediyor...

Son düzenleme:
Back
X