Çok bunaldım..!

Çok şaşırdım ya baştan bayan arkadaşınız sandım yorumları görünce bir hışımla konuya döndüm ve dengem bozuldu.Ne demek yaa bu devirde babaya güven yok demişler,eşiniz ne kadar mezhebi genişmiş...Allah korusun...Arkadaşı karısı ile evde kalıyor aman Yarabbim..!!!!!!!! Bence derhal gönderin derhal.Bu ne saçma bişey bu saatte sinirlerimi zıplattınız benim.Ne demek gitmiyor yaa ayyy kusura bakmayın ama harbiden eşiniz genişmiş...

yani yuh diyorum başka birşey diyemiyorum adam abisinin evinde yengesi yuzunden kalamıyor senin evinde rahat oh kusura bakma ama senin kocada baya rahatmış yani konuş bence acıkca

Ya herşeyi bırakında ben en cok yengesiyle abisine kızıyorum. Kaynını evine alsa dünyamı yıkılacak ben böyle pişkin insanlara sinir oluyorum. Olan bu iyi niyetli insanlara olmuş. :19:

çocukluk arkadaşı bile olsa yabancı hatta dul bir erkekle aylarca aynı evde nasıl yaşarsınız siz hadi mecbur kaldınızda eşiniz buna nasıl müsade eder????
verdiği rahatsızlığı boşverdim eşinizin bu rahatlığını hiç anlayamadım???
bakın adam çok harika bir karekterde dahi olsa çok güvenilir biri bile olsa o dul bir erkek ve sizde evli bile olsa bir bayansınız ve bir gün değil bir hafta değil aylarca bir evde hatta eşiniz işteyken yalnız zaman geçiriyorsunuz... ateşle barut yan yana durmaz derler ya inanın çok klasik bir laf ama cidden öyle yani eşiniz arkadaşıyla arasındaki dostluğu bozmamaya çalışırken farklı şeyler ortaya çıkarak çok daha kötü şeyler olabilir o zamanmı dur denicek? o zamanmı git denicek? çok yanlış hemde çok ama çok...
bakın size bir fikir vereyim eşiniz arkadaşıyla arasındaki dostluğu bozmamak istiyorsa o zaman sizin onu kaybetmeniz bişeyi değiştirmez dimi siz yapın... yani eşinizin bilgisi dahilinde bir planla yollayabilirsiniz...bir tartışma çıkarın aranızda yada laf sokun bişey yapın tartışırken yada bir cvp verincede gitmesini söyleyin onu istemediğini hatta eşim seni çok seviyor ama ben istemiyorum seni falan deyin eşinizden şüphelenmesin gitsin sonra eşinizle görüşmeye devam etsin dışarıda falan ama evinize size kırıldığından dolayı gelmicektir... aylarca yüzsüzce kalan biri bu kadarını hakediyor...

Daha öncedende bu konudaki yorumumu belirtmiştim,aynı şekilde zak2009 a da birebir katılıyorum her kelimesine!

Sadece sızın ılk yorumunuza dayalı olarak yazıyorum.

Ben ve esımın arkadası, bır basımıza kalacagız!
Olacak ıs degıl!

Daha bıraz once ıs yerımde kahvaltımı yaptım.
Masa da bır basıma kalmıstım.
Erkek calısanlardan bırı kahvaltıya gelınce, yemek odasının kapısını acık bıraktım.

Kusura bakmayın ama, ben esınızde suc buldugum gıbı sızde de buluyorum.
Cekın gıdın, aılenızın yanına.
Adamın yengesı kendını savunabılıyorken, sız nasıl savunamazsınız?
Aklım almıyor!

çok teşekkürler.. bende sabır çekiyorum sürekli.
pek yalnız kalamadığımız için eşimle konuşamıyorum malesefki. mesela şuan...! ama bir şekilde çözeceğim. en kötüsü annemleri çağıracağım ama o adam gidecek. birazda gitsin babası çeksin kahrını

bencede yaa..çağırın anneniz gelsin kalsın 1-2 ay....anneniz de varken kalmaz heralde :26:

bikaç ay kalsınki anneniz, misafirinizde(!) umudunu kesip biyer bulsun kenine...

hem eşinizi kovmayın sakın ..ciddimi sölediniz bilmiyorum amakovmayın bi uyuz için...hem sonra geri çağırdığınızda eşinizle birlikte arkadaşı da döner bence:44:

yani ben bu saatten sonra ihtiyacı var ..yalnız...garip gibi bahanelere inanamazdım..çok ihtiyacı varsa çıksın gündüzleri iş bulsun evde oturcağına...bu adamın değişeceğini psikolojisinin iyileşeceğini düşünmeyin..o bunların altına sığınmış keyfini bozmuyor..bu böyle gider...:57:

Ya herşeyi bırakında ben en cok yengesiyle abisine kızıyorum. Kaynını evine alsa dünyamı yıkılacak ben böyle pişkin insanlara sinir oluyorum. Olan bu iyi niyetli insanlara olmuş. :19:

adama elini versen kolun kalıyor..baksanıza :D
adam böyle biriyse bence çok iyi yapıyor yengesi almamakla...

işte arkadaş kendisi diyor duşa bile giremiyorum tüm gün evde...kaynım bile olsa böyle birini kabul etmem şahsen...

Son düzenleme:
sevgili tatlı cadı,

itiraf etmeliyim ki, bir yaşıma daha girdim diyebileceğim kadar şaşırtıcı bir durum.

bu kişi ile eşinizin arasında hiçbir kan bağı dahi bulunmazken, eşiniz tüm gün bir evi ikinizin paylaşmasına nasıl müsade ediyor?

hadi eşiniz garip mantıklı bir adam, siz neden 5-6 aydır bu saçmalığa tahammül ediyorsunuz kuzum?

Baştan sona tüm sayfaları okudum.
Bulunduğunuz durumu az çok tahmin edebiliyorum.
Benim de eşimin 20 senelik çok yakın arkadaşı var. Aynen sizinkiler gibi kardeşten öte kardeştirler birbirlerine.
Bizim arkadaş da ilk eşinden boşanmak üzere olduğunda (hatun kişi evi terketmişti) 2 gün bizde kalmıştı. İlk geldiği gün cts idi zaten. Hafta sonu 3ümüzdük evde. Pazartesi ben ve eşim işe gittik, arkadaş evdeydi. Ben eşimden önce geldim eve. Eşim ise herzamankinden daha erken geldi inanırmısın? Kİ her zaman söyler eşim eni * le eleele görsem kendi gözüme inanmam diye. Her ikimize de o kadar güvenir. Ama bir de bunun "elalem ne der" boyutu var ki, inan kimsenin azı torba olmadığı için büzemiyorsun.
Yani demem şu ki; evet tabi ki de arkadaşlar kötü günde birbirine destek olmak için vardır. Ancak sizin iyi niyetiniz artık fazlasıyla suistimal edilmiş durumda.
Eşin muhtemelen arkadaşınızı kendi yerine koyuyor, onun çaresizliğine çare olmak istiyor ancak olayın bu durumlara gelebileceğini, 5-6 ay boyunca evinizde kalacağını bence eşin de düşünmemiştir.
Ben senin yerinde olsam ne yapardım?
Madem daha önceden de samimiyetiniz var, olayı hiç başka yöne çekmeden, açık açık konuşurdum.
Tabii ki de eşimle beraber gelebileceğini, kalabileceğini ancak gündüz eşim evde yokken onunla olmaktan rahatsız olduğumu bir şekilde dile getirirdim.
Eğer insansa anlar, değilse zaten bu kadar iyiliği de haketmiyordur...

Kusura bakmayın ama bu adam resmen asalak gibi yaşamaya alışmış. Siz bence elinizden geleni yaptınız. Bundan sonrası artık sizin için işkence oluyor.

Ben şöyle düşünüyorum: Bir insan zorda kalabilir. yardıma ihityacı olabilir. Eve ihtiyacı olabilir, ilgiye sevgiye ihtiyacı olabilir. Arkadaşlık da zaten zor günlerde yanında olmaktır. Ama sizin durum arkadaşlığı filan geçmiş. hani adam işe gider size maddi destek olur, ev araştırması içindedir, sabah eşinle işe gitmese de evden çıka akşam geç saatte eve döner, hastadır,... filan gibi durumlarda elbetteki iyi niyet görürsün ve seve seve kalmasına izin verirsin. Ancak bu durum iyi niyet sınırlarını da aşıyor. İnsanlar asgari ücretle ev geçindiriyorlar. Çocuk bakıyorlar. Bu adam alışmış rahatlığa. bence açık açık bu durumdan rahatsız olduğunuzu söyleyin. Adam zor durumda ama çözümü olmayacak bir durumda değil. Çözümsüz bir durumda elbetteki katlanırsın. Zaten sizi zorda bırakan bir adam da sizin arkadaşınız olamaz.

1,5 yıllık evliyim. Eşimle güzel bir birlikteliğim var. vardı...
Yaklaşık 5-6 ay önce eşimin arkadaşı boşandı ve bize geldi. Destek görmek,kafa dağıtmak anlamında. Kendisi öğrencilikten atılmış,yeni yasa ile öğrenciliğe tekrardan dönmeyi bekleyen biri ve bu bekleyişini bizim evimizi mesken tutarak yaptı. Çok iyi biridir,çok hoştur ama artık kendisine tahamülüm kalmadı. Yapacak herhangi bir işi olmadığı için günün 16-17 saati bilgisayar başında ve benimle birlikte evde. Eşim işe gidiyor çalışıyor ama onunla gitmiyor. Misafirimizin abiside bulunduğumuz şehirde. Arada ona gidip 2 gün kalıp geliyor. yani haftanın 5 günü bizde,kalanı abisinde gibi birşey. Ne evimi temiz tutabiliyorum,ne banyoya girebiliyorum,nede başka birşey yapamıyorum.Genelde gece çok geç yatıyor böylelikle ilişkiye girerken bile sorun yaşıyoruz. Aman duyacakmı,anlayacakmı diye.
Artık elimde olmadan kötü davranmaya başladım. Yüzünü görmek bile istemiyorum. konuşmuyor muhattap olmuyorum. Hatta sinirimi eşimden çıkarıyorum. Ona bağırıp çağırıyorum en ufak şeyde kavga çıkartıyorum. Ama elime geçen birşey olmadı.

olacak şey değil.sizi başka biriyle nasıl evde bırakır?Allah eşinize akıl versin.çok sinirlendim.
Eşimle dayanamayıp konuştum fakat biraz daha sabret diyor.Anladığım kadarıyla abisinin eşi evde bulunmasından memnun olmuyor o yüzdende orada fazla kalamıyor. Ama benimde canıma tak dedi artık. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Benmi fazla tepki veriyorum. Lütfen bana bir akıl verin arkadaşlar. Dertler paylaştıkça azalır demişler. Umarım benimkinede bir çare bulunur,azalır...!
olacak şey değil.sizi başka biriyle nasıl evde bırakır?Allah eşinize akıl versin.çok sinirlendim.

selam arkadaşlar...şu anda birileriyle konuşmaya öylesine ihtiyacım varki...3 yıllık eliyim.bir oğlum var hayat standartlarımda fena sayılmaz ama buna rağmen çok yalnız ve çok mutsuzum...dün akşam bişeyi fark ettim ben başta kendim ardındanda kimseyi sewmiyormuşum...hayatımdaki belli insanlar dışında...bunu ilkkez dün kendime itiraf ettim...ve galiba canımı ykan gerçekle yüzleşmek iii gelmedi bana...birileriyle dertleşmek istiyorum...

Bu adam ne kadar yakın arkadaş da olsa yabancı bir erkek ve eşiniz sizi evde onunla nasıl yalnız bırakabiliyor ? Arkadaşına ben yokken eşimle aynı evde kalman doğru olmaz diyemiyor mu?

Bence siz tepkinizi koyun, adamla da gerekirse siz konuşun. Açık açık konuşmanın zamanı çoktan gelmiş, çünkü adam resmen göçü eve atmış. :19:

Selam canlar..Yorumlarını okudum herkeze tek tek cevap veremiyorum.
Özetle yaşananları anlatayım.

Dün gece eşime ne zaman gidiyor diye sordum oda sabah dedi.
Sabah kalkınca yine bilgisayarın başında buldum arkadaşı. Çıkmadım odadan. Eşimde işe gitmedi. Saat 3 gibi ikisi bir evden çıktılar. Çıkmadan önce eşime sabah gidiyor demiştin hani. Çocukmu kandırıyorsun sen diye çıkıştığımda şimdi gidiyor dedi. Ama eşimin suratı beş karış. Sanırım çok zor bir durumda bıraktım suratsızlığımla onu. :26:Ama yapacağımda birşey yok..!
Herneyse,bunlar çıktıktan sonra bende odamsan çıktım ve etrafı kolacan ettim. Hiçbir eşyası kalmamış.
Yani sanırım sonunda gitti. :21:Akşam yine karşımda görürsem düşüp bayılırım sanırım :53: Ama bu kez sanırım kurtuldum.:21:

Ama şöylede bir durum varki arkadaş giderken bana hiç seslenmedi. İnsan bir teşekkür eder,Allah razı olsun der,hakkını helal et der dimi..!? Ama hiç biri yok. Yazıklar olsun valla.Ne denirki başka.. Yazıklar olsunnn..!

Sabah kalkınca yine bilgisayarın başında buldum arkadaşı. Çıkmadım odadan. Eşimde işe gitmedi. Saat 3 gibi ikisi bir evden çıktılar. Çıkmadan önce eşime sabah gidiyor demiştin hani. Çocukmu kandırıyorsun sen diye çıkıştığımda şimdi gidiyor dedi. Ama eşimin suratı beş karış. Sanırım çok zor bir durumda bıraktım suratsızlığımla onu. :26:Ama yapacağımda birşey yok..!
Herneyse,bunlar çıktıktan sonra bende odamsan çıktım ve etrafı kolacan ettim. Hiçbir eşyası kalmamış.
Yani sanırım sonunda gitti. :21:Akşam yine karşımda görürsem düşüp bayılırım sanırım :53: Ama bu kez sanırım kurtuldum.:21:

Ama şöylede bir durum varki arkadaş giderken bana hiç seslenmedi. İnsan bir teşekkür eder,Allah razı olsun der,hakkını helal et der dimi..!? Ama hiç biri yok. Yazıklar olsun valla.Ne denirki başka.. Yazıklar olsunnn..!

inanmıyorum yaa sen aylarca bu adama yemek pişirdin, evinde yatırdın, dağınıklığını topladın, onun yüzünden rahat hiçbir şey yapamadın. ve giderken sana seslenmedi bile öyle mi:47:

sen bir de hala o duymasın eşinle sessiz sessiz tartışıyordun.

burdan anlıyoruz ki; bir insan aylarca kendinden fedakarlık da etse insanoğlu nankördür işte nankör.
madem böyle bir insanmış keşke yaka paça kovsaydın demek geliyor içimden :57::57:

neyse tatlım sonunda gitmiş seninki. ohh evinin, evliliğinin tadını çıkar artık.
eşin surat assa da sen sonuna kadar haklısın.
akşam da gelirse tekrar gidemedim diye bence kapıyı kim o demeden açma.
eğer ikisi beraber gelmişse kilitle kapıları otur :36::36:

:65:

neee bide teşekkür mü istiyosun :20: olmadııııııı buu .. okadar düşünebilsedii zaten okadar sizde kalıp rahatsız etmezdi... çok şey beklenmemeli haydi ona byby :79: :81:

ksra bakmayın ama ben eşinizin genişliğine şaşırdım kaldım ..
babamın oğlu olsa ! eşimle aynı evde kalmasına musade etmem ben yokken ..
bu guvensızlık falan değildir.. farklı bıseydır.. bu ne genişliktir yahu .. agzım acık kaldı ..

son yazılandan anladıgım kadarıyla gıttıgınden tam emın olamamıssınız , esınız geldımı ? tamam mı kabusunuz bıtmıs mı acaba ? geçmiş olsun size ..

evet evet farkında. Gerçi konuşmaya fırsatımız olmuyor bu konuyu pek ama sırf konuşalım diye beni öğle yemeğine çıkardı. "Ne yapayım canım,gidecek yeri olsa git diyeyim ama oda yok dyor. Ben bu durumdaki bir arkadaşımı sokağa atamam ya" diyor.. Yani bende koskoca abisi var bende neden kalıyor bölümüne takılmış durumdayım birazda. Sabır sabırda bende sabır taşı un ufak oldu artık

eşiniz nasıl bir insan ya arkadaşın getirileceği yer mahremi evi değildir.tiksindim valla.

töbe töbee.O kadar çok seviyorsa arkadaşını gitsin bir ev tutsun arkadaşına.Hatta sende bende çalışıyımda arkadaşına bir ev tutalım kirasını yemeğinide biz verelim de.Yuuh yani.Böyle bir şeyin acımasımı olur ya.Aynen bu teklifi yap eşine bence.İnsanız sonuçta kimseye güven olmazki.Nasıl bir rahatlık bu.Eşini çağırda yorumlaı bir okusun .:52::52::52:

Back
X