1,5 yıllık evliyim. Eşimle güzel bir birlikteliğim var. vardı...
Yaklaşık 5-6 ay önce eşimin arkadaşı boşandı ve bize geldi. Destek görmek,kafa dağıtmak anlamında. Kendisi öğrencilikten atılmış,yeni yasa ile öğrenciliğe tekrardan dönmeyi bekleyen biri ve bu bekleyişini bizim evimizi mesken tutarak yaptı. Çok iyi biridir,çok hoştur ama artık kendisine tahamülüm kalmadı. Yapacak herhangi bir işi olmadığı için günün 16-17 saati bilgisayar başında ve benimle birlikte evde. Eşim işe gidiyor çalışıyor ama onunla gitmiyor. Misafirimizin abiside bulunduğumuz şehirde. Arada ona gidip 2 gün kalıp geliyor. yani haftanın 5 günü bizde,kalanı abisinde gibi birşey. Ne evimi temiz tutabiliyorum,ne banyoya girebiliyorum,nede başka birşey yapamıyorum.Genelde gece çok geç yatıyor böylelikle ilişkiye girerken bile sorun yaşıyoruz. Aman duyacakmı,anlayacakmı diye.
Artık elimde olmadan kötü davranmaya başladım. Yüzünü görmek bile istemiyorum. konuşmuyor muhattap olmuyorum. Hatta sinirimi eşimden çıkarıyorum. Ona bağırıp çağırıyorum en ufak şeyde kavga çıkartıyorum. Ama elime geçen birşey olmadı.
olacak şey değil.sizi başka biriyle nasıl evde bırakır?Allah eşinize akıl versin.çok sinirlendim.
Eşimle dayanamayıp konuştum fakat biraz daha sabret diyor.Anladığım kadarıyla abisinin eşi evde bulunmasından memnun olmuyor o yüzdende orada fazla kalamıyor. Ama benimde canıma tak dedi artık. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Benmi fazla tepki veriyorum. Lütfen bana bir akıl verin arkadaşlar. Dertler paylaştıkça azalır demişler. Umarım benimkinede bir çare bulunur,azalır...!