Merhaba,
Tam yorum yapmadan once bilmek istedigim biseyler var
Nasil cikmaya basladiginizi merak ettim? Yani sevgili olmadan once arkadas mi oluyorsunuz? Ne kadar surede sevgili oluyorsunuz? Yaslariniz kac? Ve siz daha once onlarin baskalarini sevdigini biliyor muydunuz?
En son sevgilim telimi bir arkadaşımızdan alıp armıştı.Çay içelim bereber demişti.Çay içtik,konuştuk..Sonra beni hergün aradı.
Böyle başladı.25 yaşındayım. Hayır bilmiyorum tabi kii..en çokda ona üzülüyorum ya..
Bundan önceki kurstaki hocamıza aşıktı..bakışlarından şüphelenip üstüne gitmiştim.Kadınlar gününde bana onu seviyorum demişti.
Şimdi ki bugün dedi
Allah Allah cok ilginc.. Sanirim sadece vakit gecirmek icin "takilma" niyetinde olan insanlari hayatiniza almissiniz. Duygularinden ve ilgisinden emin olmadan ve bi sure gercekten pesinizden kosmasina izin vermeden kimseyle ciddi bi iliskiye baslamayin derim..
sanırım dışardan göründüğünüz gibi çıkmıyosunuz
Ayrılmak için en kısa ,en kesin yöntem olarak görüyorlar.Çünkü böyle denirse karşıdakine söylenecek söz bırakmamış oluyorlar,kopuş çabuk oluyor.Gerçek sebebini söyleseler sakız gibi uzatılacağından ,uzun uzun konuşmalar ,açıklamalar olmasından ,uzatmalardan korkuyor olabilirler.
olabilir bel ki de ama bir şekilde ben onların başkalarına olan ilgilerini fark ediyorum zaten
asıl anlamadığım 3kişide aynı şeyi yaşamam canımı sıkıyor.
Allah Allah:44:
Anlamadığım sizinle berbaerken o kızları nerden buluyorlar ?
Onları seviyorlarsa sizinle niye beraberler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?