Aaa takvimi görmemiş gözümGaliba bebeğim doğunca ilgi alanım o olacak sadece, ama insan içini dökebileceği ,canı sıkılınca komşuya gidip kahve içmeyi laklak etmeyi istiyor ama bulamıyorum öyle birini ne yazık ki . Aslında o kahve ve not fikri güzelmiş :)
Aaa takvimi görmemiş gözümçocuk yap diyorum
Hayırlısıyla al kucağına inşallah zaten başını zor kaşırsın
O zaman da tam tersi bi konu açman muhtemel :)
Benim kızım 9 aylık hala çektiriyo cadı : )Ne diyeyim inşallah zamanı gelince o konuyu da açarım
Galiba bebeğim doğunca ilgi alanım o olacak sadece, ama insan içini dökebileceği ,canı sıkılınca komşuya gidip kahve içmeyi laklak etmeyi istiyor ama bulamıyorum öyle birini ne yazık ki . Aslında o kahve ve not fikri güzelmiş :)
Dizi gibiBencede güzel, her ne kadar başta kapıma bomba bırakılmış gibi bir hisse kapılmış olsam da
Üstündeki notu okuyunca bi rahatlamıştım
*Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır derler, hatırlı komşuluklar ümidiyle* yazmıştı. kendi adı-eşinin adı- birde cocugunun adı yazıyordu. en altta ta daire numarası.
Bende hemen olmasa da bir süre sonra kahveyi yapıp kapısını çalıp davet etmiştim. o gün bugundür yuvarlanıp gidiyoruz
Dizi gibikomşunun da romantiği varmış demek
Bebek şekeri de yapabilirsinen iyisi ben bi halk eğitime bakınayım hangi kurslar var diye
Profil resmi öylesine mi anime severlemi karşılaşıyorumanime izle rahatla bunalımınız geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?