cok bunaldım:(

Sorununuz birden fazla bence, çocuğu şu an için düşünmeyin. Ne aceleniz var, 22 yaşındasınız henüz. Ben 30umda zor karar verdim bebeğe, üstelik evliliğimde sorun yokken.

Sevgisinden emin olmadığınız biriyle evlenmişsiniz, eşinizle bunu adamakıllı konuşun bence. Eğer hayır, ben seni seviyorum falan derse, bu tavırlarının sebebini sorun, rahatsız olduğunuzu anlatın.

Dogru soyluyosunuz ama eltim kuzenim benim onu cok begenir hatta ikimizin arasını acmaya calisr bnm yanimda ona daha iyi davranir o daha guzel der kaynimla beni begenmez ama
Senin kv psikolojik sorunlar yaşıyo.. onu ciddiye alıp seni üzmesine izin verme.. sen kendini bilmiyo musun?? Hem Allah huy güzelliği versin nedir bu fiziksel görüntüye takıntı bilmiyorum.. çocuk doğdu doğalı topuklu ayakkabı çok nadir giyer oldum.. spor giyiniyorum dşye eşim çıtı pıtı duruyosun bekar kuz gibisin diye daha çok kıskanır oldu.. sen kendini 180 cm gösterip de nikahtan sonra 150 cm mi oldun sanki.. göre isteye almışlar işte

yazık adam sevdiğinden ayrılmış. başkasını seven bir erkekle neden evli kalınırki
Ama bu onlarin hatasi gelip istediler beni kendileri magdem svmeye devam etcekti neden kapima oturdun herkesin bi gecmisi vardir benimde vardi sevdigim ama noldu evlendim bitti hersey demekki nasip degilmis o bana helal olan kaderim buymus diye dusundum

Evet dengesz hareketleri var aninda degisebiliyor aynen oyle bn onlarin bes yildr gozlerinin onundeydim bu laflar insanin canini acitiyor sizin cocugunuz kac yasinda Allah bagislasin

Sen eşinle konuş aranızdaki sorun çözülcek gibiyse sabret derim.. kvyi de asla takma.. şu an ilk odak noktan eşinle sıkıntını çözmek olsun.. bu ortalık durulup evliliğin düzene girene kadar bebek fikrini ertele derim.. bu sıkıntıyla bi de bebek olursa iyice tıkanırsın sinirlerin yıpranır.. çünkü ilgisiz alakasız bi eşin patavatsız bi kv var.. doğumdaki sıkıntıları az çok canlandırıyorum gözümde.. hem baktın olmuyo ayrılmaya karar verdin diyelim o bebek öyle bi elini kolunu bağlıyo ki anlatamam..

Kac defa sordum beni seviyormsn die seviyorum sevmesem bu evde bulunmazsin diyor ama hareketleri bana bakislari baska sey soyluyor sanki icimde kuskular var

yalnız senin koca hala onu seviyor. ailesi kızı istemediyse o da mecburi başkasıyla evlenmiş işte

Evet dogru

Anne olmk icin belki hersey yoluna girer diyede istedim

Kac defa sordum beni seviyormsn die seviyorum sevmesem bu evde bulunmazsin diyor ama hareketleri bana bakislari baska sey soyluyor sanki icimde kuskular var

Gerçekten seven insan sevmesem bu evde bulunmazsın gibi kaba bir laf etmez bence. Anlattıklarına bakılırsa eşin duygusuz biri gibi. Seven insan çok başka cevaplar verir hatta sevgimden nasıl şüphe edersin diye üzülür...

Bir de lütfen şu algıdan vazgeçelim. Kötü giden evliliği bebek kurtarmaz arkadaşım. Hatta daha da kötüye götürebilir sorunlu evlilikleri. Bu dünyaya bir can getirmeyi bu kadar basit görmeyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…