cok bunaldım:(

Evet aynen kaybetme korkusu var biraz o kadar karsik bi insanki ne oldugunu cozemiyorum bunu nasil yapablrm acaba vazgclmz oldugunu hissettrblmk icin

Oncelikle cok ustune gitmeyi birakin. Durmadan beni sevmiyor musun benimle neden ilgilenmiyorsun gibi laflar etmeyin bir sure. Sonra normal rutin konusmalarda firsat buldukca araya laf sikistirin. " Bazen olmayinca olmuyor cokta ustelememek lazim onceden bazi seyler dunyanin sonu gibi geliyordu artik dusunuyorumda aslinda dunyanin sonu degil" gibi cumleler kurun.

Isiniz kolay degil tabi Allah yardimciniz olsun.

çocuk için doktora gidiyorum demişsiniz hamilesiniz sanırım . Bbeğinizin selameti için oturun herşeyi uzaktan izleyip mantıklı düşünün aileniz arkanızda ise o zaman sizlik hiç bir sorun yok . Gerekirse eşinize rest çekin baba evine döün hiçbirşey sizin ve bebeğinizin sağlığından mutluluğundan önemli değil. Önce kendinize değer verin ki size ve bebeğinize değer versinler.

kimse vazgeçilmez değildir önce bunu kabullenin ha illa diretirseniz bana değer versin önce ben diye önce siz kendinizden vazgeçmeyin. gerekiyorsa pat pat lafını verin kvnizin. Size yanlış gelen ne varsa içinizde tutmak yerine yüzlerine söyleyin . siz sustukça kv.niz alınmıyor gücenmiyor diye düşünebilir tabi eşinizde.

Çocuk olması için gidiyor konu sahibi ortada hamilelik yok daha olmasında bence aranızdaki sorunları çözmelisiniz ilkönce.

Yok canim cocuk yok tedavi icin gdiyordum sadece ama vazgeçtim ztn masm bebegin sucu yok hayirli degil blki ondan nasip etmiyor rabbim

önce eşinle düzene sokmayı denemelisin hayatını zaten çok erken şuan şu karışıklıkta bir de bebek ..

eşinizin ailesi ile aynı şehir de misiniz aynı şehir de iseniz çok mu yakınsınız biraz mesafe iki tarafa da iyi gelebilir belki

eşinizin ailesi ile aynı şehir de misiniz aynı şehir de iseniz çok mu yakınsınız biraz mesafe iki tarafa da iyi gelebilir belki
Evet ayni sehirdeyiz evlrmzde yakin sayilir bn araya mesafeye koymaya calisiyorum sık gtmiyrm ama onlar her hafta gitmemi istiyorlar gitnwyince kv arar hmn laf sokmk icin nie glmiysn die

bahaneler üretin en kolay çözümdür ütüm var midem ağrıyor vs vs bayram geliyor temizlik yapmam lazım gibi. Bunu aradıkça yapın inanın bir süre sonra direkt mesafe girecek araya zaten hemde kalp kırmadan

Esime cok dedim hic birsey yapmiyor evliligmzi kurtarmk icin mutsuzsan cek git dedi insan kndini o kdar degersz bombos hissediyorki

Evet benim canim saol goren gozler guzel cek git ozmn dedi yani hic yok brakmm etmem faln demiyor bi kere kus gittim ztn babamin evine geri kndi alip aldi bbam gondermmsti simdi napicam onu hic bilmiyorum

Anlıyorum zor bir durum ama bu şekilde hayat geçer mi? Daha gençsin, bir ömür mutsuz olmak niye?

Bak baban da arkandaymış, ne güzel. Ama bu sefer kesin vermelisin kararını çünkü baban birdaha geri dönmene ikna olmaz, anlattıklarına göre. Ya böyle yaşayacaksın ya da babaevine dönüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…