Evet sanırım tatlı baharatlı dokunuyor bana. Çirkin bir gelin olmam umarım en mutlu günümde.
Kendimi övmem ama beğenirim aslında kendimi güzelimdir. Alt bölgem hariç her yerim iskelet gibi incecik bel yok mesela incecik ama basenler var. Şu sivilceler de olmasa işte bazen kuruyo gidiyo hepsi bide makyaj yaptım mı suratım gerçekten güzel duruyor. Ama şu sıralar aynaya bile bakmıyorum açıkçası.Çirkin olacağını sanmıyorum ama
kendini iyi hisseden bir gelin olmanı diliyorum.
Onun için önünde yaza kadar uzun bir süre var.
Abur cuburla vedalaş hemen.
Yediklerini düzenle, gözden geçir.
Yanında şu 1,5 litrelik su şişeleri var ya
her gün ondan bulundur, gördükçe içersin.
Çalışmıyorsun bol vaktin de var.
İlle sabahın köründe kalkıp spor yapmana gerek yok.
Gün içinde 45 dakika yürüsen epey yol alırsın.
Bu yaz benimde eşimin kardeşinin düğünü var
ben şimdiden kampa girdim ahahaha
Azıcık heyecan, hayat belirtisi göster
Var canim vereyim tabikide.:)
Ben 2 ay kadar yaptım 5 sene önce falan yapmıştım zaten burda bi arkadastan almıştım hala etkisini görüyorum suan bile çok sağlıklı saclarim hem gür hem belimde
1 tutam sinameki
1 bemiks ampul
1 yemeki kasigi badem yağı
1 tutam (yaklaşık 7-8 yaprak gibi) sinamekiyi yarım çay bardağı suda bir kaç taşım ( bir kaç saniye fokurdasın) kaynat yani ılıyınca süzüp içine tatlı badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyip. Saç diplerinize sürün. Ven fis fisli şişe kullandim yaklaşık 3 saat bekletip yikiyosun.:)
Haftada 1 yapman yeterli
Benim bir tanıdığımda öyle eskiden saçları belini geçermiş sonra bir başlamış kes kes kes şimdi o kadar bakıma omuzuna zor gliyor umarım uzarÇok çok teşekkür ederim
Hayatım da belimde olmadı saçlarım yıllarca kestirmesemde yok arkadaş uzamiyor 1 tutam saçım var
Rica ederim canim.:)Çok çok teşekkür ederim
Hayatım da belimde olmadı saçlarım yıllarca kestirmesemde yok arkadaş uzamiyor 1 tutam saçım var
Nedemek yapamıyorum ya,daha 21 yaşındasın.. hiçbir işin gücün yok.. ancak ye iç,yat( başka şey derdimde ban yerim ) . Sabaha kadar uyumadığım geceleri bi saysam sana.. ona rağmen her sabah duşumu alır saçımı,makyajımı yapar öyle çıkarım evden. Az yersen kilonda olmaz,doğum yapalı 1 yıl olmadı ama ben yine 36 bedenim.Temizim fakat bakımlı olucak kadar kendime bakamıyorum gerekenleri yapıyorum fazladan olan hiçbir bakım vs yapmıyorum
psikolojik destek alKızlar merhaba.. aman aman bir dert değil belki ama ben içinde bulunduğum durumdan çok bunaldım artık. Tüm gün yatıp ağlıyorum herşeyi kafama öyle takıyorum ki.. 21yaşındayım. Şuana kadar herkes bir güzel kelime söylemiştir bana. Saçların ne güzel ellerin ne güzel fakat ben kendimi şu sıralar iğrenç hissediyorum! Kilo aldım eski halimden eser yok bide iki bacağımda da ödem var. Çalışıyordum işe ara vermem gerekti. Tüm gün yatıyorum. Yaza düğünüm var onun stresi ayrı üzerimde.
Saçlarım uzun kırıklarım var ombre yaptırayım dedim ama düğününde saçımı topuz istiyorum topuzda farklı renk olsun istemiyorum o yüzden ombre yapmak şuan uygun değil bunun başka bir yolu var mı? Bu yaşıma geldim hala sivilcelerle uğraşıyorum. Sırtım dolu gelinliğimi straplez istiyorum ama sivilcelerim iğrenç gözüküyor. Dövmele kapattırsam mı dedim ama bilemedim. Makyajla gelinliğimde kirlenicek. Kendime bakamıyorum hep bi üşengeçlik hiç şöyle kalkayım bakım yapayım kahvemi içeyim yok. Tüm gün yat kalk yat kalk.
Saçları yüzü çok güzel kızlar görüyorum Zayıflar.. tamam bende ağır kilolu değilim. 67 falan ama ödem olduğu için çok kilolu duruyor alt bölgem. Geçen gün nişanlımın yanına iş için bir tanıdğım kız gitmiş söyledi bana kızı bayadır görmüyordum baktım interntten o an yemek yicektim attım tabağı ağladım kendime baktım bide ona neden yapamıyorum? Neden hep yorgunluk var üzerimde? Ha tabi işten çıktım. Elimde kalan para belli makyaj malzemesi mi alıcan kuaföre mi gidicen. Ben kendimden çok sıkıldım. Üşengeçliğimden, bakımsızlığımdan, değişimden korkmamdan.. sizde ne yapmalıyım? Lütfen akıl verin..
İstemezse almaz o zamanNedemek yapamıyorum ya,daha 21 yaşındasın.. hiçbir işin gücün yok.. ancak ye iç,yat( başka şey derdimde ban yerim ) . Sabaha kadar uyumadığım geceleri bi saysam sana.. ona rağmen her sabah duşumu alır saçımı,makyajımı yapar öyle çıkarım evden. Az yersen kilonda olmaz,doğum yapalı 1 yıl olmadı ama ben yine 36 bedenim.
Spor yap,diyet yap,doktora git bişeyler yap.. yata yata ancak şişersin. Ayrıca hiçbir erkek böyle birini istemez..
Ben straplez düşündüm hep öyle de istiyorum. Çok teşekkür ederim yorumun için uygulamaya çalışıcam mecburum neticede :)Sırtı ince dantelli, çok güzel gelinlik modelleri var.
Spor ve diyetle incelebildiğin kadar incelip, ödemlerin için detoks kürleri uygulayabilirsin.
Kusursuz bir gelin olmak istiyorsan da anladığım kadarıyla, armut tipi vücudun var, A kesim ya da prenses kesim kabarık bir gelinlikle kusursuz görünebilirsin.
Kendini kötü hissetmenin sebebi de acı ama gerçek bütün gün yatıyor olman.
Spor olsun, iş olsun bir meşguliyetin olduğunda zihnin dolacak bütün dertlerin bitecek.
İnsan beyni, boş kaldığında arıza çıkarmaya meyilli bir organ.
Aynen öyle düğün günümüz erkene alındı bazı şeylerden dolayı. Uğraşıyoruz haliyle. Stres kimde yok ki. Hayatın her yerinde çıkıyor insanın karşısına teşekkürler yorumunuz için :)
Üşenmeyip herşeyi yapsam gerek kalmıcakpsikolojik destek al
Alır sıkıntı yok. Sonrası önemli,burdaki konuların yoğunluğuna bak anlarsın.. bünye farkını anlarım ama salmışlık başka bişey..İstemezse almaz o zamanherkesin yapısı farklıdır ne mutlu size. Teşekkürler yorum için.
Canınız sıkılıyor heralde :) alakasız yerde değilim,böyle devam ederse hikayenin devamından bahsediyorum. Öyle olmasa bile size mi kaldı kim ne demişi cevaplamak ?
Bende zaten bu kendimi salmışlığı nasıl yok edebilirim diye konuyu açtım. Spor yapıyorum ama kilo veremiyorum demiyorum. Üşengecim diyorum. :)Alır sıkıntı yok. Sonrası önemli,burdaki konuların yoğunluğuna bak anlarsın.. bünye farkını anlarım ama salmışlık başka bişey..
Tam olarak bende bundan bahsediyorum :) silkelen daha 21 yaşındasın diyorum. Fıstık gibi dolan gençsin.. 20de salarsan snrası harap.. güzel giyin,saçını yap,makyaj yap.. iyi hissedeceksin,iyi hissetmek iyi gelecek hep isteyeceksinBende zaten bu kendimi salmışlığı nasıl yok edebilirim diye konuyu açtım. Spor yapıyorum ama kilo veremiyorum demiyorum. Üşengecim diyorum. :)
Umarım böyle olur. Hep hayal ediyorum şöyle bakımlı bir kız olayım kremleneyim saçlarımı düzleştireyim ama o kadar zor geliyor ki sanki elimi taşın altına sokmam gerek hadi diyelim heveslendim o zamanda elimde avucumda param olmuyor olsa da daha önemli şeylere vermem gerekiyorTam olarak bende bundan bahsediyorum :) silkelen daha 21 yaşındasın diyorum. Fıstık gibi dolan gençsin.. 20de salarsan snrası harap.. güzel giyin,saçını yap,makyaj yap.. iyi hissedeceksin,iyi hissetmek iyi gelecek hep isteyeceksin
Hihı bana kaldı. Oyle bi genelleme yaptınız ki konu sahibinin ve butun kadınların eslerini taniyormuscasina. Neyse.Canınız sıkılıyor heralde :) alakasız yerde değilim,böyle devam ederse hikayenin devamından bahsediyorum. Öyle olmasa bile size mi kaldı kim ne demişi cevaplamak ?
Ben zaten kendim için açtım canım bu konuyu :) beni, bizi seven böyle sevsin.. ki o bana bu halimle aşık olmuş ben kendimi değiştirdikçe daha da beğenir o yüzden bu şey yararıma olur yani.. güzellik elbette önemli evlilik vs kendine gerçekten bakmak gerek ama sırf onun için değil kendi ruh halim için istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?