• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım

dimdin11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
30
5
1
Kızlar merhaba.. aman aman bir dert değil belki ama ben içinde bulunduğum durumdan çok bunaldım artık. Tüm gün yatıp ağlıyorum herşeyi kafama öyle takıyorum ki.. 21yaşındayım. Şuana kadar herkes bir güzel kelime söylemiştir bana. Saçların ne güzel ellerin ne güzel fakat ben kendimi şu sıralar iğrenç hissediyorum! Kilo aldım eski halimden eser yok bide iki bacağımda da ödem var. Çalışıyordum işe ara vermem gerekti. Tüm gün yatıyorum. Yaza düğünüm var onun stresi ayrı üzerimde.

Saçlarım uzun kırıklarım var ombre yaptırayım dedim ama düğününde saçımı topuz istiyorum topuzda farklı renk olsun istemiyorum o yüzden ombre yapmak şuan uygun değil bunun başka bir yolu var mı? Bu yaşıma geldim hala sivilcelerle uğraşıyorum. Sırtım dolu gelinliğimi straplez istiyorum ama sivilcelerim iğrenç gözüküyor. Dövmele kapattırsam mı dedim ama bilemedim. Makyajla gelinliğimde kirlenicek. Kendime bakamıyorum hep bi üşengeçlik hiç şöyle kalkayım bakım yapayım kahvemi içeyim yok. Tüm gün yat kalk yat kalk.

Saçları yüzü çok güzel kızlar görüyorum Zayıflar.. tamam bende ağır kilolu değilim. 67 falan ama ödem olduğu için çok kilolu duruyor alt bölgem. Geçen gün nişanlımın yanına iş için bir tanıdğım kız gitmiş söyledi bana kızı bayadır görmüyordum baktım interntten o an yemek yicektim attım tabağı ağladım kendime baktım bide ona neden yapamıyorum? Neden hep yorgunluk var üzerimde? Ha tabi işten çıktım. Elimde kalan para belli makyaj malzemesi mi alıcan kuaföre mi gidicen. Ben kendimden çok sıkıldım. Üşengeçliğimden, bakımsızlığımdan, değişimden korkmamdan.. sizde ne yapmalıyım? Lütfen akıl verin.. :( :(

Bence ağlayıp kendi kendine enerjini:düşüreceğine biran evvel spora başla yada diyete

Kiriklarini evde kendinde alabilirsin zaten kuafore kırık diyosun saçın yarısı gidiyo
Spor daha mantıklı diyetle bi göbek gidiyor :( aynen öyle düğün için uzatmıştım kestirmedim baya uzadı umarım artık yaza başka bir ben olarak girebilirim. Teşekkür ederim

Kızlar merhaba.. aman aman bir dert değil belki ama ben içinde bulunduğum durumdan çok bunaldım artık. Tüm gün yatıp ağlıyorum herşeyi kafama öyle takıyorum ki.. 21yaşındayım. Şuana kadar herkes bir güzel kelime söylemiştir bana. Saçların ne güzel ellerin ne güzel fakat ben kendimi şu sıralar iğrenç hissediyorum! Kilo aldım eski halimden eser yok bide iki bacağımda da ödem var. Çalışıyordum işe ara vermem gerekti. Tüm gün yatıyorum. Yaza düğünüm var onun stresi ayrı üzerimde.

Saçlarım uzun kırıklarım var ombre yaptırayım dedim ama düğününde saçımı topuz istiyorum topuzda farklı renk olsun istemiyorum o yüzden ombre yapmak şuan uygun değil bunun başka bir yolu var mı? Bu yaşıma geldim hala sivilcelerle uğraşıyorum. Sırtım dolu gelinliğimi straplez istiyorum ama sivilcelerim iğrenç gözüküyor. Dövmele kapattırsam mı dedim ama bilemedim. Makyajla gelinliğimde kirlenicek. Kendime bakamıyorum hep bi üşengeçlik hiç şöyle kalkayım bakım yapayım kahvemi içeyim yok. Tüm gün yat kalk yat kalk.

Saçları yüzü çok güzel kızlar görüyorum Zayıflar.. tamam bende ağır kilolu değilim. 67 falan ama ödem olduğu için çok kilolu duruyor alt bölgem. Geçen gün nişanlımın yanına iş için bir tanıdğım kız gitmiş söyledi bana kızı bayadır görmüyordum baktım interntten o an yemek yicektim attım tabağı ağladım kendime baktım bide ona neden yapamıyorum? Neden hep yorgunluk var üzerimde? Ha tabi işten çıktım. Elimde kalan para belli makyaj malzemesi mi alıcan kuaföre mi gidicen. Ben kendimden çok sıkıldım. Üşengeçliğimden, bakımsızlığımdan, değişimden korkmamdan.. sizde ne yapmalıyım? Lütfen akıl verin.. :KK43: :KK43:

Sende eski halimi gördüm. Hemen iş ara iş bulunca kendini daha iyi hissedeceksin. Sonra spor diyet kilo vermeye başlarsın. Maddi gücünde olacağından kendine güvenin yerine gelir.

Hepsinin çözümü var.
Spor yap
Doktora git sivilcelerin için.
Temiz ve bakımlı olursan o kadar takıntı yapmazsın.
Temizim fakat bakımlı olucak kadar kendime bakamıyorum gerekenleri yapıyorum fazladan olan hiçbir bakım vs yapmıyorum :(

Şekeri ve unlu gıdaları hayatınızdan çıkarırsanız hem cildiniz güzelleşir hem de kilo verirsiniz.

Bu arada hiç dr kontrolünden geçdiniz mi? Belki hormonel bir sorunda olabilir.

Canim beslenme seklini gozden gecir. Problem var gibi. Sirtindaki sivilceler de bu yanlis beslenmenin veya hormon bozuklugunun gostergesi.

Sende eski halimi gördüm. Hemen iş ara iş bulunca kendini daha iyi hissedeceksin. Sonra spor diyet kilo vermeye başlarsın. Maddi gücünde olacağından kendine güvenin yerine gelir.
İşten yeni çıktım sayılır bırakmam gerekti bir sürelik şuan hemen bulamam fakat işteykende ofiste çalışıyordum. Ofise rağmen sürekli birşeyler yeniyor. Kurabiye vs vs hiç irademe sahip çıkamıyorum hep yarın yarın

Spor daha mantıklı diyetle bi göbek gidiyor :KK43: aynen öyle düğün için uzatmıştım kestirmedim baya uzadı umarım artık yaza başka bir ben olarak girebilirim. Teşekkür ederim
Canim düğününe ne kadar var ki
Saç uzatma kurleri denersin bakti çok kisaldi
Bence spor diyet ikilisi yaparsan daha etkili çözüm bulursun

Canim beslenme seklini gozden gecir. Problem var gibi. Sirtindaki sivilceler de bu yanlis beslenmenin veya hormon bozuklugunun gostergesi.
Sivilce ki me sivilce yumruk şeklinde kocaman çıkıyor. Sırt, omuz. İnsanın özgüvenini yok ediyor gerçekten. Ne askılı ne elbise giyemiyorum

Yaza kadar daha kaç ay var. Yatarak ne kilo verebilirsin ne de moralini düzeltebilirsin.
İşe önce saçlarınla başla, kırıklarını hallet, bakım, maske...
Sonra sivilcelerin için doktora, yaza kadar kurutursun, düzenli tedaviyle.
En önemlisi spor , diyet. Çok kilon da yokmuş
Başlasan zaten sonuç aldıkça moralin yerine gelecek, kendini iyi hissedeceksin.

Canim düğününe ne kadar var ki
Saç uzatma kurleri denersin bakti çok kisaldi
Bence spor diyet ikilisi yaparsan daha etkili çözüm bulursun
Hemen hemen 6 ay var canım. Ben ombre istedim ama dediğim gibi salınık hoş fakar topuz ben ayrı renkler yapamıyorum. Bide benim saçım kestin mi uzamaz asla yani düğünü de geçtim yılların birikimi kırık 1 2 defa aldırmıştım düğün var diye onuda bıraktım aldırmayı

Bence hemen kuafore git bi uclardan kestir saclarini yaza kadar uzar zaten

Yaza kadar daha kaç ay var. Yatarak ne kilo verebilirsin ne de moralini düzeltebilirsin.
İşe önce saçlarınla başla, kırıklarını hallet, bakım, maske...
Sonra sivilcelerin için doktora, yaza kadar kurutursun, düzenli tedaviyle.
En önemlisi spor , diyet. Çok kilon da yokmuş
Başlasan zaten sonuç aldıkça moralin yerine gelecek, kendini iyi hissedeceksin.
Şuan düğün vs çok para da harcamak istemiyorum ama böyle de kafayı yicem :( umarım düzeltirim kendimi çok teşekkür ederim

Şekeri ve unlu gıdaları hayatınızdan çıkarırsanız hem cildiniz güzelleşir hem de kilo verirsiniz.

Bu arada hiç dr kontrolünden geçdiniz mi? Belki hormonel bir sorunda olabilir.
Şeker ki ne şeker şu sıralar sıkıntıdan 2 günde belki 15 20 tane çikolata yedim. Aslında geçmek lazım. Hiç gitmedim ama bunun için aile hekimine mi gitmek gerekiyor

21 yaşındasın bu ne bezmişlik.

Önce doktora git sivilceler için. Muhtemelen bir karaciğer problemin var. Bacak bölgesinde ödem tehlike sinyalleridir. Umarım ihmal etmemiş sebebini öğrenmişsindir. Önce sağlığını düzelt sonra gerisi gelir.

Back
X