• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım

Şuan düğün vs çok para da harcamak istemiyorum ama böyle de kafayı yicem :KK43: umarım düzeltirim kendimi çok teşekkür ederim

Bunlar için çok para harcamana gerek yok ki. Saçlarına evde de bakım yapabilirsin doğal bakım maskeleriyle.
İşten ayrılmışsın zaten hergün yürüyüş yapabilirsin, yürüyüş yapmak bana terapi gibi gelir moralim bozuksa takarım kulaklıklarımı yürürüm, havan dağılır bunalıyorum dediğin için söylüyorum. Spora gitmen şart değil yani kilo vermek için.

Kızlar merhaba.. aman aman bir dert değil belki ama ben içinde bulunduğum durumdan çok bunaldım artık. Tüm gün yatıp ağlıyorum herşeyi kafama öyle takıyorum ki.. 21yaşındayım. Şuana kadar herkes bir güzel kelime söylemiştir bana. Saçların ne güzel ellerin ne güzel fakat ben kendimi şu sıralar iğrenç hissediyorum! Kilo aldım eski halimden eser yok bide iki bacağımda da ödem var. Çalışıyordum işe ara vermem gerekti. Tüm gün yatıyorum. Yaza düğünüm var onun stresi ayrı üzerimde.

Saçlarım uzun kırıklarım var ombre yaptırayım dedim ama düğününde saçımı topuz istiyorum topuzda farklı renk olsun istemiyorum o yüzden ombre yapmak şuan uygun değil bunun başka bir yolu var mı? Bu yaşıma geldim hala sivilcelerle uğraşıyorum. Sırtım dolu gelinliğimi straplez istiyorum ama sivilcelerim iğrenç gözüküyor. Dövmele kapattırsam mı dedim ama bilemedim. Makyajla gelinliğimde kirlenicek. Kendime bakamıyorum hep bi üşengeçlik hiç şöyle kalkayım bakım yapayım kahvemi içeyim yok. Tüm gün yat kalk yat kalk.

Saçları yüzü çok güzel kızlar görüyorum Zayıflar.. tamam bende ağır kilolu değilim. 67 falan ama ödem olduğu için çok kilolu duruyor alt bölgem. Geçen gün nişanlımın yanına iş için bir tanıdğım kız gitmiş söyledi bana kızı bayadır görmüyordum baktım interntten o an yemek yicektim attım tabağı ağladım kendime baktım bide ona neden yapamıyorum? Neden hep yorgunluk var üzerimde? Ha tabi işten çıktım. Elimde kalan para belli makyaj malzemesi mi alıcan kuaföre mi gidicen. Ben kendimden çok sıkıldım. Üşengeçliğimden, bakımsızlığımdan, değişimden korkmamdan.. sizde ne yapmalıyım? Lütfen akıl verin.. :KK43: :KK43:

Biri benden mi bahsetmiş :KK53:

Valla ben de tipkisinin ayniyim
Konuyu takipteyim

Dipnot. Sivilceler için dr a git hemen geçiyor

21 yaşındasın bu ne bezmişlik.

Önce doktora git sivilceler için. Muhtemelen bir karaciğer problemin var. Bacak bölgesinde ödem tehlike sinyalleridir. Umarım ihmal etmemiş sebebini öğrenmişsindir. Önce sağlığını düzelt sonra gerisi gelir.
Doktora gittim gözle görülür şişlik var dedi fakar tahlilerde hiçbir şey çıkmadı :( daha büyük bir hastaneye git dedi. Yani üniversite tarzında. Tabi bende giderim deyip... öyle işte :( karaciğeri bende düşünüyorum ki herkes öyle diyor bu kadar büyük sivilceden sonra

Şeker ki ne şeker şu sıralar sıkıntıdan 2 günde belki 15 20 tane çikolata yedim. Aslında geçmek lazım. Hiç gitmedim ama bunun için aile hekimine mi gitmek gerekiyor
Ooo yenir mi o kadar, sakın. Hemen bırak.

İlk olarak dahiliyeye git bence, ama kapsamlı bir hastane olsun ki tüm testlerin yapılsın.

İlk olarak dahiliyeye git bence, ama kapsamlı bir hastane olsun ki tüm testlerin yapılsın.
Bende öyle düşünüyorum arkadaşa dediğim gibi gittim fakat hiç bir şey çıkmadı

bence şımarıksın. bu havada dışarda kalmak zorunda kalan insanları düşün haline şükret. allah herkezi güzel yaratmiış dua et sağlıklısın

Her tarafımda iz sivilce iz sivilce insan bir süre dışarı çıkamıyor ki düğün, gelinlik kabus. İstediğim gelinliği giyemicem bu gidişle

Hemen hemen 6 ay var canım. Ben ombre istedim ama dediğim gibi salınık hoş fakar topuz ben ayrı renkler yapamıyorum. Bide benim saçım kestin mi uzamaz asla yani düğünü de geçtim yılların birikimi kırık 1 2 defa aldırmıştım düğün var diye onuda bıraktım aldırmayı
Normal sac ayda 1 cm uzar kürlerle bunu 15 günde 1 cm yapabilirsin ama ayda 1 cm bile uzamiyosa başka bise vardır kansızlık olabilir bi test falan yap canim doktora git

Bak dert ettiğin şeyler çözümsüz şeyler değil ne ne dermani gizli sakli dertler gördüm
Bunları dert edip boşuna yıpratma kendino

bence şımarıksın. bu havada dışarda kalmak zorunda kalan insanları düşün haline şükret. allah herkezi güzel yaratmiış dua et sağlıklısın
Yukarıda zaten aman aman dert değil ama bunaldım dedim her insan böyle dert demeyelim de sıkıntılarla uğraşıp canı sıkılabilir. Şımarıkla ne alakası var? Derdim büyük Çok çok güzelim ama saçımı ne renge boyatsam diye bir konu açmadım.

Doktora gittim gözle görülür şişlik var dedi fakar tahlilerde hiçbir şey çıkmadı :KK43: daha büyük bir hastaneye git dedi. Yani üniversite tarzında. Tabi bende giderim deyip... öyle işte :KK43: karaciğeri bende düşünüyorum ki herkes öyle diyor bu kadar büyük sivilceden sonra

Ödem de böbrek rahatsızlığını gösteriyor açıkçası. Bence ihmal etmeden bir dahiliyeciye görün o yönlendirir. Erken teşhis hayat kurtarır.

Normal sac ayda 1 cm uzar kürlerle bunu 15 günde 1 cm yapabilirsin ama ayda 1 cm bile uzamiyosa başka bise vardır kansızlık olabilir bi test falan yap canim doktora git

Bak dert ettiğin şeyler çözümsüz şeyler değil ne ne dermani gizli sakli dertler gördüm
Bunları dert edip boşuna yıpratma kendino
önümüzdeki hafta bana hastane yolları gözüktü.. çok teşekkür ederim umarım düzelir dert ettiğim herşey

Biri saç uzatma kuru mu dedi :)
Bildiginiz denenmis bir tarif varmı lütfen bu konuda çok muzdaribim
Var canim vereyim tabikide.:)
Ben 2 ay kadar yaptım 5 sene önce falan yapmıştım zaten burda bi arkadastan almıştım hala etkisini görüyorum suan bile çok sağlıklı saclarim hem gür hem belimde

1 tutam sinameki
1 bemiks ampul
1 yemeki kasigi badem yağı

1 tutam (yaklaşık 7-8 yaprak gibi) sinamekiyi yarım çay bardağı suda bir kaç taşım ( bir kaç saniye fokurdasın) kaynat yani ılıyınca süzüp içine tatlı badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyip. Saç diplerinize sürün. Ven fis fisli şişe kullandim yaklaşık 3 saat bekletip yikiyosun.:)
Haftada 1 yapman yeterli

Büyük hastanelerde bir film çekecek veriyor 5 ay sonrasına devlet hastanesinde bana verdiler 2 ay sonraya 15 dakikalık işi. Bir şekilde o gün çektirdim filmi. Kim geldiyse yolladılar. Bazen bu yüzden gitmek istemiyorum.

sırttaki sivilceler stresten olur
stresten hastalık hastası olmadan önlem al

kursa git belediyenin evdesin git yemek kurslarına
ya da ne bileyim işin için öğrenmeye git ücretsiz bir sürü kus var
inan ilk ay fark etmiyorsun ama 2.ayda toparlamaya başlıyorsun

21 yaşında bu ne bezmişlik
Tahlillerinde bir sorun çıkmadıysa yeme bozukluğundan
kaynaklanıyordur o sivilceler.
Bol su içmen lazım.
Ödemi de ciddiye al, ihmal etme.
Yazın düğünün var şu an depresyon için
çok yanlış bir zaman :)
Acilen toparlanma vakti :duduk:

sırttaki sivilceler stresten olur
stresten hastalık hastası olmadan önlem al

kursa git belediyenin evdesin git yemek kurslarına
ya da ne bileyim işin için öğrenmeye git ücretsiz bir sürü kus var
inan ilk ay fark etmiyorsun ama 2.ayda toparlamaya başlıyorsun
İnşallah düzelirim yavaş yavaş evet ölüm hastası değilim ama çok insanı içine kapatıyor kendini çirkin hissetmek çook kötü birşey

21 yaşında bu ne bezmişlik
Tahlillerinde bir sorun çıkmadıysa yeme bozukluğundan
kaynaklanıyordur o sivilceler.
Bol su içmen lazım.
Ödemi de ciddiye al, ihmal etme.
Yazın düğünün var şu an depresyon için
çok yanlış bir zaman :)
Acilen toparlanma vakti :duduk:
Evet sanırım tatlı baharatlı dokunuyor bana. Çirkin bir gelin olmam umarım en mutlu günümde.

Back
X