of nereden başlayım bilemiyorum çok bunalıyorum düşündükçe. daha önce eşimden uzaklaştım diye konu açmıştım, şuanda biraz daha iyi sayılırız ama eski duruma göre iyi, yani vasat yine. umarım birşeyler yoluna girecektir. neyse soruna döneyim; şöyleki ne evlilik öncesi aşamalarda ne evlendikten sonra hiçbirşeyden hevesimi alamadım. ev döşerken eşimin amcasını başımıza açtığı borçlar nedeniyle ucuza kaçmak zorunda kaldık, balayı da olmadı bu sebepten, 3 yıldır tatil yüzü de görmedim, eşimin yarattığı psikolojik baskı nedeniyle gelinliğim, nişanlığımda hiç içime sinmedi. tüm bunlar neyse mutlu olsak, bi arada çok eğlensek bunların hepsini unuturum gider ama o da olmayınca... bu arada şuanda parasal olarak biraz daha rahatız yani eşim istese bi tatil ayarlayıp gönlümü alabilir. ama yok işte çok bunalıyorum şuanda aynı şehirde ayrıyız ben bi süreliğine annemlerde kalıcam, sınavlarım var bebişle çalışmam zor olur diyerekten bu bahaneyle anneme geçtim.aslında amacım ondan biraz ayrı kalmak(bu durumdan kimsenin haberi yok eşimin bile). kafamı dinlemek istiyorum. sonucu ne olur bilemiyorum ama, benim için iyi şeyler olmasını hayal ediyorum.
bi de şey bu gelinlik konusuda canımı çok sıkıyo, beğenmiyorum hiç gelinliğimi çünkü kolları çok çirkin. şöyle düşündüm eşimi ikna etmeye çalışıyorum; kendime beyaz sevimli bir elbise dikeceğim, modeli falan belli(hayal ettiğim gelinliğe çok yakın), flört döneminde sürekli buluştuğumuz bir park var orada resimler çektirmek istiyorum, bebişe de bir gelinlik bu seferki düğün albümünde o da olsa çok şeker olur. sonrasında da bi yemek yer eğleniriz. ertesi gün tatil için otel rezerve ettirdim. eşim bu fikri çılgınca ve gereksiz buldu ama ikna olmalı yoksa beni kaybedecek bu sefer. bu yüzden yuva dağılır mı demeyin sebep bu değil zaten, bu sadece bana, fikirlerime ve hayallaerime ne kadar önem verdiğini gösterecek bir ölçü. asıl sebepler çoook başka. seviyorum ayrılmam dedi sözler verdi bakalım ne kadar seviyo görcez. sizce yersiz saçma bi plan mı yaptım, ya yeniden eşimle aşk yaşamak istiyorum