Çok bunaltmıyorum değil mi ?

Ablacım benim de özgüven problemlerim var ama seninki biraz kör göze parmak olmamış mı bilemedim ki, gerçi erkek arkadaşım kendinden hoşlanmıyor sosyal medyadan ama telefonuna dahi bakmam, kim aramış kim mesaj atmış merak etmem ne bileyim gerçekten bu kadar baskı geri tepmesin?
Şuan bişey yok ama Benim içim şişti bu durumdan

Ya normal değil mi hani sonuçta evliyiz neden başka kadınlara bakma gereği duysn ya da neden instagramın da başka bir kadın olsun gereksiz değil mi

tamamda sokakta da goruyor onu nasil engelliyceksin...sen yanlis anlamasin diye dikkat edersin adam ne var bunda derdi ..onlar rahat aldatsa sen beni bogdun der :kusmuk:burdaki bazi kadinlar bogmussun hakettin derler ...sen alttan al bogma erkektir yapar de gec :işsiz:

yapmak isteyen her turlu yapar ..bunlarin temelinde ne kendine guvenin var ne eşine ... valla kendinden emin olursun da baskasindan emin olamazsin hicbir zaman..cidden ikili iliskilerden igrendim aldatma mevzulari yuzunden ..birde dipnot sana sıkarsan yalan soyler arkadasimin sevgilisi yalan siyler sonra istedigini yapardi :olamaz:
Anlarım herhalde yalanını şuan bir prombelm yok olmaması için denetleme halindeyiz

Back
X