- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
Hmsss pekiPeki o zaman bunaltmıyorsun sen haklısın ve doğru yoldasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmsss pekiPeki o zaman bunaltmıyorsun sen haklısın ve doğru yoldasın
Benim eşimde çalıştıği sektörde tanınan biri,sadece linkedinde 5bine yakın takipçisi var,diğerler hesaplarında da baya fazla var.Benim de bunca senelik evliliğimde bir kere aklıma gelmedi kimi takip ediyor diye bakmak...
Ben mi fazla genişim anlamadım ki...
Bu küçük hesaplar bana göre değil sanırım, yapacak adam gözünün önünde bile yapar, tabii bu benim görüşüm.
Aldatırsa kendisi bilir diyen siz aldatılmayı kaldıramam diyen yine siz bu ne yaman çelişkidir :) benimde instagram hesabım var ve her gün onlarca adam istek gönderiyo mesaj isteği atıyo erkek arkadaşımda kıskanıyo ve tabiiki sinir oluyo ama böyle bunaltmıyo kapatcaksın demiyo cevap vermiyorum istekleri reddediyorum aklım yok mu benim? Eşinizin de aklı yoksa, sizi sevmiyosa zaten her şekilde aldatır siz istediğiniz kadar işimi sağlam kazığa bağlıyorum diyin o iş öyle olmaz.bayanlar hatırlatırım kıskançlık güven eksikliği degil sevgi fazlalığıdır ben eşimi seviyorum ve uzak durmasını istiyorum bekarken çok görüm tanımadığı yabancı bayanların eşime yazdığını bir yazmaz 2 yazmaz3. de şeytan dürtüverir ben işimi sağlam kazığa bağlıyorum sizler ne derseniz deyin görüyoruz burda çoğu kadın aldatılıyor aldatılmayı asla kaldıramam
Gülü seven dikenine katlanırBu kocacıklar buna nasıl tahammül ediyor bende bunu anlamıyorum
birisi kocayı diğeri karıyı zar zor bulmuştur mazallah kaybetmesindir veya delidir ne yapsa yeridir dir dir dirBu kocacıklar buna nasıl tahammül ediyor bende bunu anlamıyorum
Madem öyle neden bu konuyu açtınız? Ne kadar uç bi örnek olduğunuzu teyit etmek için mi?Gülü seven dikenine katlanır
25 yaşında insanlarız öyle bir zorlanmamız olmadı vesselambiriyi kocayı diğeri karıyı zar zor bulmuştur mazallah kaybetmesindir veya delidir ne yapsa yeridir dir dir dir
Gibi gibiMadem öyle neden bu konuyu açtınız? Ne kadar uç bi örnek olduğunuzu teyit etmek için mi?
son zamanlarda eşimle sürekli kavga ediyorum instagram Twitter kapalıydı tekrar şifresini bulmuş kullanıyor Şifrelerini istiyorum bütün takipçilerin erkek olmasını istiyorum bayan varsa sildiriyorum arkadaş ta olsa siliyor paylaşımlarına karışıyorum tepki alınca küsüyorum sonra diyorum acaba abartıyorum mu kendi haline mi bıraksam sonuçta bişey yapacak olsa her türlü yapar sahte hesap açar ne bileyim güven sarsacak bir şey de olmadı negatif enerji oluyor aramIzda bu sebeplerden ötürü bimiyorum normal mi abartmı bu davranışlar
Ya normal değil mi hani sonuçta evliyiz neden başka kadınlara bakma gereği duysn ya da neden instagramın da başka bir kadın olsun gereksiz değil mi
Kızlar kocamı kıskanmam korumam suç mu topa tuttunuz beni
Pardon da okumak la hesaptaki kadınlar ne alaka yani iyi o zaman bütün herkesi eklesin ay neden eklesin ne gerek var neden bir başkası eşimi eklesin sosyal medyayı bu kadar abartmayın
bayanlar hatırlatırım kıskançlık güven eksikliği degil sevgi fazlalığıdır ben eşimi seviyorum ve uzak durmasını istiyorum bekarken çok görüm tanımadığı yabancı bayanların eşime yazdığını bir yazmaz 2 yazmaz3. de şeytan dürtüverir ben işimi sağlam kazığa bağlıyorum sizler ne derseniz deyin görüyoruz burda çoğu kadın aldatılıyor aldatılmayı asla kaldıramam
Abartmayın diyorum yani olmasa da olur adamı nefesssiz bırakmışım gibi bir algı yaratıyorsunuz o yüzden yazdım abartmayın diye olmasa da olur herkes sosyal medya kullanmak zorunda değil kullanmayana ceza yok
ay ne tatlı :)Gibi gibi
Destan yazmışsn kardeş :) sağolay ne tatlı :)
Tabikide abarti! Relax ya bu kadar benm ustume gelinse coktan kacardim. Yapck olan zaten yapar. Ben kendi elleerimle acip verdim kocama:) sifresinide unuttum yani girmk istesem bilmem. Ayrica kadinlarda var ister istemez is okul cevresi.son zamanlarda eşimle sürekli kavga ediyorum instagram Twitter kapalıydı tekrar şifresini bulmuş kullanıyor Şifrelerini istiyorum bütün takipçilerin erkek olmasını istiyorum bayan varsa sildiriyorum arkadaş ta olsa siliyor paylaşımlarına karışıyorum tepki alınca küsüyorum sonra diyorum acaba abartıyorum mu kendi haline mi bıraksam sonuçta bişey yapacak olsa her türlü yapar sahte hesap açar ne bileyim güven sarsacak bir şey de olmadı negatif enerji oluyor aramIzda bu sebeplerden ötürü bimiyorum normal mi abartmı bu davranışlar
Yalana tesvik edeceksiniz..son zamanlarda eşimle sürekli kavga ediyorum instagram Twitter kapalıydı tekrar şifresini bulmuş kullanıyor Şifrelerini istiyorum bütün takipçilerin erkek olmasını istiyorum bayan varsa sildiriyorum arkadaş ta olsa siliyor paylaşımlarına karışıyorum tepki alınca küsüyorum sonra diyorum acaba abartıyorum mu kendi haline mi bıraksam sonuçta bişey yapacak olsa her türlü yapar sahte hesap açar ne bileyim güven sarsacak bir şey de olmadı negatif enerji oluyor aramIzda bu sebeplerden ötürü bimiyorum normal mi abartmı bu davranışlar
+1bir de soruyor musunuz?
bütün boğmalarınıza rağmen hala yanınızda duruyorsa sımsıkı sarılın çenenizi kapatın derim:)
cidden eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak sizin ki ve sizin özgüvensizliğinizden kaynaklanıyor .
bişeyde olmadı demişsiniz ondan öyle yorum yaptım.
ne olacak hesapları olsun tabi ki bizimde var ki hiç bakmam kimi beğenmiş kime ne yazmış falan diye.