Çok bunaltmıyorum değil mi ?

Demek ki herkesin bunaltma anlayışı farklı. Öleceğimi bilsem şifrelerini istemem bana ne yani.
Ben de askerdeki sevgilimi arayıp kısa süre sonra işim var dediği için bir daha aramamaya karar verdim çünkü bana onu aramak bunaltmak gibi geliyor mesela.

son zamanlarda eşimle sürekli kavga ediyorum instagram Twitter kapalıydı tekrar şifresini bulmuş kullanıyor Şifrelerini istiyorum bütün takipçilerin erkek olmasını istiyorum bayan varsa sildiriyorum arkadaş ta olsa siliyor paylaşımlarına karışıyorum tepki alınca küsüyorum sonra diyorum acaba abartıyorum mu kendi haline mi bıraksam sonuçta bişey yapacak olsa her türlü yapar sahte hesap açar ne bileyim güven sarsacak bir şey de olmadı negatif enerji oluyor aramIzda bu sebeplerden ötürü bimiyorum normal mi abartmı bu davranışlar
Nefret ediyorumm nöylesi erkek ve kadınlardan özgüveni olmayan insanlardan.. Ne kadar kötüsünüz bir bilseniz. Benim eşimde böyleydi nefret ederdim soğudukta soğudum eni sonu çenesinden kurtulmakkiçin kapattım.
İnşallah size de daha beterini eşiniz yapar anlarsınız böylesi davranış yalnış o sizden öncrde yaşıyordu sizinle doğmadı sonuçta. Tedavi olun bence

Nefret ediyorumm nöylesi erkek ve kadınlardan özgüveni olmayan insanlardan.. Ne kadar kötüsünüz bir bilseniz. Benim eşimde böyleydi nefret ederdim soğudukta soğudum eni sonu çenesinden kurtulmakkiçin kapattım.
İnşallah size de daha beterini eşiniz yapar anlarsınız böylesi davranış yalnış o sizden öncrde yaşıyordu sizinle doğmadı sonuçta. Tedavi olun bence
Yuh yavaş gel eşine olan nefretini bana kusma inşallah daha beteri olur flaan hayırdır sen kimsin ?

Yahu onlarca insan yaptığının ne kadar saçma olduğunu anlatıyor hatta ve hatta bi kadın olarak utandık sizden !

Bi elini başına koy herkes yanlış da bi ben mi doğruyum de!
Oturup burada bize cak cak laf yetiştireceğine eşime karşı nasıl daha anlayışlı olurum diye bir düşün.

Aklınız fikriniz cinsellik ay kocama baktı ay kocama iç geçirdi. Eşin namusuna sahip çıkabilecek biri değil mi hadi yazdı diyelim bi kadın eşin cevap vermediği sürece ne olacak. Gerçekten midem bulandı artık. Ne yaparsan yap konu açıp açıp sorma o zaman

Yahu onlarca insan yaptığının ne kadar saçma olduğunu anlatıyor hatta ve hatta bi kadın olarak utandık sizden !

Oturup burada bize cak cak laf yetiştireceğine eşime karşı nasıl daha anlayışlı olurum diye bir düşün.

Aklınız fikriniz cinsellik ay kocama baktı ay kocama iç geçirdi. Eşin namusuna sahip çıkabilecek biri değil mi hadi yazdı diyelim bi kadın eşin cevap vermediği sürece ne olacak. Gerçekten midem bulandı artık. Ne yaparsan yap konu açıp açıp sorma o zaman
Pardon da sanane derdi snanmı düştü aklımda cinsellik olduğunu nerden çıkardın Derviş’in fikri neyse zikri de odur hesabı ben kimseye benim dediklerim doğru demedim mantıklı yorum yapana mantıklı cevaplar verdim keşke herkes herkese yorum yapmasa

Pardon da sanane derdi snanmı düştü aklımda cinsellik olduğunu nerden çıkardın Derviş’in fikri neyse zikri de odur hesabı ben kimseye benim dediklerim doğru demedim mantıklı yorum yapana mantıklı cevaplar verdim keşke herkes herkese yorum yapmasa

Ve snaa soracak değilim konu açıp açmayacağımı

Ve snaa soracak değilim konu açıp açmayacağımı

Cinsellik ve hastalıklı takıntı derecesinde kıskançlığın arasındaki ilişkiyi psikolojik bağlamda sayfa sayfa anlatamıcam sana aç biraz oku.

Allah eşine yardım etsin takdir ettim adamın dayanma gücüne :işsiz: Az önce eşime anlattım adam geldi teşekkür etti bana oturdu şükrediyor hahahaha

Sen bizlerle uğraşcağına bi dahaki konun ‘eşim evi terk etti’ olmasın diye uğraş bence sen :KK14:

Abartiyorsun. Bi vukuati olur ok ama durup dururken boleysen nornal degil. Bi insanda asiri kiskanclik varsa ya kendine guveni yoktur ya da partnerine

Cinsellik ve hastalıklı takıntı derecesinde kıskançlığın arasındaki ilişkiyi psikolojik bağlamda sayfa sayfa anlatamıcam sana aç biraz oku.

Allah eşine yardım etsin takdir ettim adamın dayanma gücüne :işsiz: Az önce eşime anlattım adam geldi teşekkür etti bana oturdu şükrediyor hahahaha

Sen bizlerle uğraşcağına bi dahaki konun ‘eşim evi terk etti’ olmasın diye uğraş bence sen :KK14:
1-Senle uğraşan yok 2-terk etse ederdi seviyor ki devam ediyor 3-boş konuşmamayı öğrenmelisiniz

Tabi ki çok abartı.. Eğer deseydin ki önceden güvenimi sarstı ha o zaman biraz daha makul karşılanırdı ancak bu durum hiç normal değil.
Ben eşimin sosyal medya hesaplarında ne var bilmiyorum bile. Kendi ilgi alanı ile ilgili şeyleri takip ediyor herkes zaten. Kaldı ki ben bilirim ki ilişkimize zarar gelicek herhangi birşeyi ya da kişiyi zaten takip etmez. Sen de böyle düşünmelisin. Eper bunu yapıcaksa siz diye birşey kalmamıştır ki yapılacak şey belli o vakit

Back
X