• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük ayıp mı ettik?

Valla ben acı kaybımdan sonra değil whatshapa girmek elime telefon bile alamamıştım.(2 Ay boyunca)Sonuçta arkadaşınız biraz fazla abartmış bence tamam zor bir durum ama telefonu ile meşgul olunca bir nebze acısı geçmesede hafiflemiş gibi düşünürdüm bende...

Valla ben acı kaybımdan sonra değil whatshapa girmek elime telefon bile alamamıştım.(2 Ay boyunca)Sonuçta arkadaşınız biraz fazla abartmış bence tamam zor bir durum ama telefonu ile meşgul olunca bir nebze acısı geçmesede hafiflemiş gibi düşünürdüm bende...

Başınız sağolsun....Aynı şeyi düşündüm ben de senin gibiyim çünkü..Onun olduğu grupta konuşrken daha dikkatli davranabilirdik de benim acım varken plan yapıyorsunuz iyi eğlenceler demesi de.
Kendimi yerine koyuyorum ben önemsemezdm de hadi önemsedim diyelim.Tek kelime etmeden gruptan çıkardım ,sorana da anlatırdım.Teşekkür ederim yorumun için benim gibi düşünen çıkınca içim rahatlıyor
:KK53:

Başınız sağolsun....Aynı şeyi düşündüm ben de senin gibiyim çünkü..Onun olduğu grupta konuşrken daha dikkatli davranabilirdik de benim acım varken plan yapıyorsunuz iyi eğlenceler demesi de.
Kendimi yerine koyuyorum ben önemsemezdm de hadi önemsedim diyelim.Tek kelime etmeden gruptan çıkardım ,sorana da anlatırdım.Teşekkür ederim yorumun için benim gibi düşünen çıkınca içim rahatlıyor
:KK53:
Sağolasın canım dostlar sağolsun.İnsan birinci derece yakınını kaybedince nette ne geziyor anlamıyorum zaten hastahanede fotografını çekip şifa dua bekleyen,x kaybettik mezarlıktayız diyen vs vs diye uzaya uzaya gidiyor...Dediğim gibi ben acımla burnumun ucunu görmedim ki bırak millete trip atayım.Kendime geldikten sonra haşladıklarım çok oldu o ayrı konu ve de hayatımdan sonsuza dek sildiklerim :D :D

Diskoya partiye davet etmemissiniz. Toplanalim demissiniz heralde hepiniz Melek Hanim'in acisini paylasip teselli edecektiniz. Benim de 30 yasinda kardesim vefat etti. Ölüm aci ama yasimizi tutup hayata devam ediyoruz. Ben mesela hala O'nun sevdigi yemekleri tatlilari falan yapamam ama yapana da niye benim acima saygi duymuyorsunuz demem. Sizin babaanneniz vefat etmis olsaydi kendisi 40 gün yas mi tutacakti? Gereksiz alinganlik yapmis. Ne olurdu toplansaniz bulussaniz? Biraz kafasi dagilsin kendisini seven destek olan arkadaslari tarafindan teselli edilsin daha iyi olmazmiydi?

Siz ayip etmemissiniz.

Ben kuzenimi kaybettigimde telefonumu elime 1.5 ay almadim. Cekmeceye attim. Kapandi. O an insanin aklina tel gelmez. Arkadasinin durumu benden kotu olmasa gerek. Diyeceksin ki ikisi de olum. Ben 19 yasina daha basali 1 hafta olmus gencecik bir cani topraga verdim. 40 gunde acidan 12 kg verdim. Ruh halim yerlerdeydi. Aglamaktan gozyaslarim kurumustu. Sonucta babaanne yasini almis ve topraga vermisler. E elinden de telini dusurmemis. Boyle dusunmeniz normal.

Arkadasiniz sadece icerlemis. Kirilmayin gucenmeyin. Ara yolu bulursunuz insallah.
Ay kuzenimi düşününce içim cız etti yemin ediyorum ki.
Başınız sağolsun.. Gerçekten çok üzüldüm..

Hayat devam ediyor..neticede siz plan yapabilirsiniz.. O moral durumuna göre katılır ya sa Katılmaz. Bence abartmış

Diskoya partiye davet etmemissiniz. Toplanalim demissiniz heralde hepiniz Melek Hanim'in acisini paylasip teselli edecektiniz. Benim de 30 yasinda kardesim vefat etti. Ölüm aci ama yasimizi tutup hayata devam ediyoruz. Ben mesela hala O'nun sevdigi yemekleri tatlilari falan yapamam ama yapana da niye benim acima saygi duymuyorsunuz demem. Sizin babaanneniz vefat etmis olsaydi kendisi 40 gün yas mi tutacakti? Gereksiz alinganlik yapmis. Ne olurdu toplansaniz bulussaniz? Biraz kafasi dagilsin kendisini seven destek olan arkadaslari tarafindan teselli edilsin daha iyi olmazmiydi?

Aynı şeyleri düşündük bi de eski arkadaş yani Simge dediğim yanına gideceğimiz arkadaş 5 kere falan aradı gelsin diye sonra da suçlu olduk işte davet edince...Başınız sağolsun , mekanı cennet olsun kardeşinin..

Yoooo degil. 90 yasinda dedemi topraga verdim, kuzenimde cektigim acinin onda birini anca cektim. Biri 90 yasinda her seyi yasamis. Biri gencecik bir can. Canimdan ote bildigim.
Bence her olum ayri.

Ayrica benim acim onunkinden cok buyuk demedim yorumumda dikkatli oku istersen.

Soylediklerimin arkasindayim. Siz diyosunuzki eger genc birisi ölurse uzulmek cok dogal, ama yasli ölunce uzulmek pekte abartilmamali. Birisinin ölumune ne kadar uzulucegimiz neye bagliki?
Siz dersiniz yigeninizden dolayi " gencecik yasta öldu hayata doyamadan".
Bi baskasida derki babaannesinden dolayi " annem babam öldugunde bana hem annelik hem babalik yapti babaannem, hayatta tek deger verdgim oydu, simdi yanliz kaldim". Oda size derki hayir benim acim daha buyk cunku siz 19 senedir tanidginiz birini kaybettiniz bense 30 senedir tandigim her gunumu beraber gecirdigim anam babam bildgm biricik babaannemi kaybettim".

Ne tepki verirsiniz buna? Yasamayan bilmez derdiniz buyuk ihtimal.

Bende oyle demek istiyorum: yasamayan bilmez.
Baskalarinin acilarini kucuk gormeyin.

Bende dedigim gibi 2 inci abim bildgim, zamaninda benim yuksek mevkilere gelmeme yardimci olan, benim icin en iyi okul arayisina koyulan. Bana yanlis yaptgimi en guzel dille anlatan. Dogrularin ne oldgunu yapa yapa gosteren. Beni bazen inadina sinir ettiren sonra gulup duran. Bildginiz abimi kaybettim. Su an uzerinden 6 7 sene gecti ve hala su an gozlerim doldu yazarken. Anliyorum sizi, gencecik birisi hayatinin baharinda gitti, simdi abim topragin altindami? Simdi curumustur dimi o nur yuzu? Biliyorum, zor ölumdur dugununde oynuycam hayalleri kurarken birden mezarinda buluyosun kendini.
Ama bu bni asla " babaannesi, dedesi' ölenin acisida neymis diyecek kadar merhametsizlertirmedi.
Saygilar..

Iyi yapmissiniz iyi degil diye dusunmussunuz ama o suan cok hassas alttan alin yardimci olmaya calisin o profil resimlerini vs yenileme de normale donmeye calisiyor ama hala destek bekliyor ben babam oldugunde oyleydim garip bir psikolji hayat duruyor normal davransinlar istiyorsunuz normal davraninca etraftakiler size uzuluyorsunuz beni anlamiyorlar diye gel gitler cok fazla kotu birsey yapmamaniza ragmen desteklerinizi esirgemeyin

Başınız sağolsun , mekanı cennet olsun babanızın.Yanlış anlaşıldık da bakalım.Bi daha mesaj mı atsam diyorum nasılsın diye, sonra yazmasam mı hiç zaten kafası dolu bi de bana sinir olmasın yüzsüz yüzsüz mesaj atmış gibi...

Başınız sağolsun , mekanı cennet olsun babanızın.Yanlış anlaşıldık da bakalım.Bi daha mesaj mı atsam diyorum nasılsın diye, sonra yazmasam mı hiç zaten kafası dolu bi de bana sinir olmasın yüzsüz yüzsüz mesaj atmış gibi...
Bize ifadenizde gayet netti samimiydi bence cok beklemeyin duygularinizi aynen boyle. Soyleyin bilsin bide onu takmasin ve Allah cc razi olsun dualariniz icin

Soylediklerimin arkasindayim. Siz diyosunuzki eger genc birisi ölurse uzulmek cok dogal, ama yasli ölunce uzulmek pekte abartilmamali. Birisinin ölumune ne kadar uzulucegimiz neye bagliki?
Siz dersiniz yigeninizden dolayi " gencecik yasta öldu hayata doyamadan".
Bi baskasida derki babaannesinden dolayi " annem babam öldugunde bana hem annelik hem babalik yapti babaannem, hayatta tek deger verdgim oydu, simdi yanliz kaldim". Oda size derki hayir benim acim daha buyk cunku siz 19 senedir tanidginiz birini kaybettiniz bense 30 senedir tandigim her gunumu beraber gecirdigim anam babam bildgm biricik babaannemi kaybettim".

Ne tepki verirsiniz buna? Yasamayan bilmez derdiniz buyuk ihtimal.

Bende oyle demek istiyorum: yasamayan bilmez.
Baskalarinin acilarini kucuk gormeyin.

Bende dedigim gibi 2 inci abim bildgim, zamaninda benim yuksek mevkilere gelmeme yardimci olan, benim icin en iyi okul arayisina koyulan. Bana yanlis yaptgimi en guzel dille anlatan. Dogrularin ne oldgunu yapa yapa gosteren. Beni bazen inadina sinir ettiren sonra gulup duran. Bildginiz abimi kaybettim. Su an uzerinden 6 7 sene gecti ve hala su an gozlerim doldu yazarken. Anliyorum sizi, gencecik birisi hayatinin baharinda gitti, simdi abim topragin altindami? Simdi curumustur dimi o nur yuzu? Biliyorum, zor ölumdur dugununde oynuycam hayalleri kurarken birden mezarinda buluyosun kendini.
Ama bu bni asla " babaannesi, dedesi' ölenin acisida neymis diyecek kadar merhametsizlertirmedi.
Saygilar..
O kadar saptirmissin ki pesss diyorum baska birsey demiyorum.

Her kisinin acisi farkli diyorum. Evlat ana baba kuzen teyze hala anne gibi.

Ben annemi kaybettim. Onun acisi kimseye benzemez. Evet dedigim gibi. Anneme binlerce uzuldum ama misal dedeme o kadar degil. Kisiye ve yaşa gore degisir bende. Sizde ne oldugu da umrumda degil.

Kimsenin acisina da neymis demedim. Nasil okuyorsun nasil anliyorsun anlamadim.

Artik cvp yazma. Bu konu yeteri kadar uzadi. Nokta.

Hazir toplanmisken once bi bassagligina gitseydiniz arkadasiniza, ondan sonra plan yapsaydiniz daha hos olurdu bence

Bende olsam kirilirdim. Boyle seyler onemlidir bence

Maalesef çok olmasa da gülücük falan koyduk ya çok da konuşmadık aslında yazdm ilk konu başında ama :KK43:

Valla kazık kadar 4 koca insanız basiretimiz bağlandı demek ki...

[
QUOTE="unfortunate_angel, post: 43502547, member: 172225"]Çok ayıp olmuş.
Her ne olursa olsun vefat eden bir insan ve arkadaşınızın canı ciğeri.
Hem cenazeye hem cenaze sahibine saygı duymak lazım.

Onu düşündük kızlar da ilçenin köyünde yol çok kötü usta şöfor olmayan kullanamıyor o yolda.O arkadaşın arabası var o bile gidemiyor gelip alıyorlar.Aramızda da o kadar usta şöfor yoktu.Yaşadığı şehre gelsin baş sağlığına gidicez zaten.Bi de davet ettik diye de kırıldı, kötü niyetimiz de yoktu ama olcağı varmış demek ki napalım.Sağolun yorumlar için...[/QUOTE]
bulusmayi iptal edip gitmenizi oneririm..

Back
X