ilk gün sevgilimn yannda kaldım snra arkadasımmın yanına geçtim
7 ay boyunca kız arkadaşınla kalıyorsun yaniii... :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk gün sevgilimn yannda kaldım snra arkadasımmın yanına geçtim
4 yıldr birlikte oldgumuzu biliyo ailesi fakat bu durumdan haberi yok biz bu ay ailesne söyliycez ailemle görüşmeleri için o şekl düşündük
eşya yorumu yapan anneye takıldım ben hala ordayım
Tayin ha deyince çıkmaz. Onu mu bekliyorsunuz 7 aydır?
erkek arkadaşına cidden güveniyo musun?
erkek arkadasım adliyede çalışıyo dayısı hakim o tayin işini halledicek onu bekliyrz memuriyeti onaylansn diye
Aynen mantıklı bir açıklama gelmedi konu sahibinden. Buna açıklık geldiği taktirde yorum yapmak daha sağlıklı olacaktır. Buna cevap vemektende kaçıyor anladığım kadarıyla.
elbette o konuda bi şüphem yok yani ben ailemden dertliyim
kızlar orda annem diye belirttgm yannda oldgum kız arkadasım orda konuyu paylaşamadgm için o şekl yazmak zorunda kaldm
kızlar orda annem diye belirttgm yannda oldgum kız arkadasım orda konuyu paylaşamadgm için o şekl yazmak zorunda kaldm
burda girdi sınava ve kazandı o yuzden benm için geldi dedim
Hala aday memur yani
İyi de sen Elazıg'dan İstanbul'a benim için tayin istedi geldi demedin mi?
Nasıl iş bu?
Adaylık kalkmadan tayin istenemez. Daha önce nasıl geldi.
Gariplik devam ediyor...
elbette o konuda bi şüphem yok yani ben ailemden dertliyim
Hmmm anladım. Bu cevapla herşey yerine oturdu. Ailenle konuşmayı hiç denemedinmi diye sormuştum. Belliki denememişsin. En azından telefonlada olsa konuşmayı denesen birşey kaybetmezsin diye düşünüyorum
kızlar ya ben anlatamıyorm ya siz anlamıyosunuz kayıp olarak görünüyorm tabiki ama reşit oldugum için emniyet fazla ilgilenmiyoo
Peki 7 ay boyunca ailenle bir uzlaşma yada görüşme çabası olmadı mı aranızda..??
Bu 7 aylık süreçten bahsetsen birazcıkk, ona göre yorum yapıp yardım etmeye çalışsakk ??