Çok büyük bi sorunum var paylasmak istedim

ortaya çıktı çünkü ne saf yaa kendi kendini ele verdi hayel dünyası daha ilerisine yetmedi:34: heryerde başka şeyler paylaşmış can sıkıntısı herhalde:51:

ayyy sıkıldım valla bi daha kimsenin konusuna yorum yapmicam diyorum dayanamıyorum üzülüyorum yapıyorum.. yeter yahu! her gün bir fake konu!!!.. tek derdi olan biz miyiz anlamadım.. milletin işi gücü kalmamış, eğlencesine sahte konu açıyor..:19::95::19::95::95:

kayınvalidesiyle eşya almaya gitmişte olabilir elazığa gider artık buralarda barınamaz:66::9:
Açar yeni bir hesap devam eder hayal aleminde yaşamaya. Bukadar rezil olduktan sonra birdaha o hesapla giripte yazacağını hiiiiiiiç zannetmiyorum.

kayınvalidesiyle eşya almaya gitmişte olabilir elazığa gider artık buralarda barınamaz:66::9:

benim eşimde elazığlı sölücem kocişime ordada bi sölesin akrabalara bakınsınlar zeyna kızı pudingden başka nabıyomuş ayyyyyyyyyyyyy beni kopardı b kızz:66::66:

Son düzenleme:
pardon ama bende hiç birşey anlamadım,

erkek arkadaşın elazığ dan geldi istanbul a yerleşti,

sen erkek arkadaşına kaçtın ama kaçamadın arkadaşının evinde kalıyorsun
7 aydın ailen sevgilini arıyorda demiyor mu bacım nerde gelip seni niye almıyorlar ?

madem korkuyorsun erkek arkadaşında yazın düğün diyor, düğünü geç gidip nikah kıyın sonrada ara sevdim sizden korktum ama biz nikahlandık ben başınızı eğecek birşey yapmadım de.he kabul ederler seni yada etmezler o ayrı ama nikahlandıktan sonra yumuşarlar en azından uğraşmazlar.karmaşık bir iş.ama ne olursa olsun ben kaçmaya karşıyım .madem babanları ezip geçtin.git nikahlan sonrada nikahlı kocam bizi rahat bırakın de hayatına bak.
Konunun fake olduğunu yoğun uğraşlarımız sonucu ortaya çıkardık ve konu sahibi kaçtı :52::52:

benim eşimde elazığlı sölücem kocişime ordada bi sölesin akrabalara bakınsınlar zeyna kızı pudingden başka nabıyomuş ayyyyyyyyyyyyy beni kopardı b kızz:66::66:

herkezi kendi gibi cahil sanıyorr millete malzeme oldu bak patrona kızmıştım sinir stres falan kalmadı ohh:9:

herkezi kendi gibi cahil sanıyorr millete malzeme oldu bak patrona kızmıştım sinir stres falan kalmadı ohh:9:

Aynen bende dünden beri yarime kızgındım bozuktum stres falan kalmadı ooooh :9:
Böyleleri oldukça bize daha çooook gülme malzemesi çıkar

aynen bende dünden beri yarime kızgındım bozuktum stres falan kalmadı ooooh :9:
Böyleleri oldukça bize daha çooook gülme malzemesi çıkar

dayanamayıp kaçtı acaba şimdi nereye kaçtıı iyi malzeme çıkıyordu:9:

Back
X