Çok büyük bi sorunum var paylasmak istedim

canım aılen nıey ıstemıyo severek oldugu ıcın mı ya da ıclerıne yatmayan bı sey mı var

Ondan sonra kızıyorlar ne didikliyorsunuz diye.
Neden eleştiriyorsunuz konu sahibini diye.

Eleştirmesek, didiklemesek kimbilir ne kadar daha kendi senaryolarını yazmaya devam edecekti.
Belki bu konu doğrudur, diğerleri hayal ürünüdür ya da tam tersidir bilemiyorum ama kimi insanların gerçekten çok boş zamanı var galiba.

Yalnız şunu unutmasınlar ki bizim zamanımız da düşüncelerimiz de dertlerimiz de değerli.
Geyik yapmak istesek onun ayrı bölümü var zaten.
Burada insanların duygularıyla oynamaya kimsenin hakkı yok.

Yazık....

:47::47::47::47::47:

Son düzenleme:
Bir aile bukadar tutucu iken nasil kacma cesareti buluyorsunuz, bide 7 aydir erkek arkadasin yanindayim diyorsun:26:

Niye kactinizki? madem evlenecektiniz keske erkek arkadasin gelip isteseydi seni:31: Yani ne taraftan bakarsan hata... Aileniz tepkili olmakta hakli...Tabi olumle tehdit etmeleri cok kotu olmus, yanlis olmus:20: simdi anlamadigim birsey daha var. siz 7 aydir erkek arkadasinin yanindasiniz degil mi?? aileniz eve donmenize, erkek arkadasin yaninda kalmaniza kizmiyorda evlenirseniz arkadasini oldurecez mi diyo?? Ben mi yanlis anladim? Biraz karisik bir hikaye. En dogrusu ailenin yanina donmen olacak. Ozur dileyeceksin. Erkek arkadasinda ailesiyle seni istemeye gelecek. Ins ailende seni verir ve cok mutlu olursunuz. Ailenin rizasi olmadan evlenme derim.Sonra basini taslara vurma.Allah yardimcin olsun.

Hmmm konunun fake oldugunu simdi okudum:52: Arkadaslar konunun fake oldugunu nerden anliyoruz??

Hmmm konunun fake oldugunu simdi okudum:52: Arkadaslar konunun fake oldugunu nerden anliyoruz??
Buram buram kokuyor canım öyle anlıyorsun :9::9::9:
Bu konunun fake olduğunu nasılmı anladık. Şöyle ki. Konu sahibinin geçmiş mesajlarına baktım ve tutarsız birkaç mesajını gördükten sonra o mesajları buraya koydum. Ortalık karıştı. Tutarsız cevaplardan sonrada konunun fake olduğuna kanaat getirdik. Bukadaaar :9:

Yaaa o neysede .. şu pudinkli kurabiyenin tarifi nerdeki.canım çekti şimdi pazar pazar :44::44::56:

Back
X