- 1 Aralık 2011
- 208
- 3
- 68
- 33
- Konu Sahibi vampirdisli
Arkadaşlar bundan 2 buçuk yıl önce birine aşık oldum ilk defa aşık olmuştum ilk defa o duyguyu tatmıştım.. o üniversiteyi yeni bitirmşti ben ise lise son sınıfta üniversteye hazırlanıyordum.. ilk başlar korkumdan kabul etmiyordum ama ne yapıp edip onun sevgilisi olmamı sağladı.. çok yakışıklıydı bu yüzden korkuyordm.. bibrmizi çok seviyorduk çok seviyeli bir ilişmz vardı ailelermz biliyordu ikimznde.. 1 yıllımız dolduktan sonra beni aldatığını gördüm..
ayrıldık hayatımda ilk defa böyle acı çekip bi erkek yüzünden aylarca ağladım.. çok yalvardı barışmadım.. ayrılmamızın ardından 1 buçuk sene geçti.. ben ondan intikam almak istiyorum çünkü hala kimseyi sevemiyorum o içimdeki şeyin yok olması lazım hayattan tat alamıyorum çok kötü bir durum o gününü gün ediyor herkesle.. onu sadece pişman ettirmek istiyorum.. çirkin bi kızda değilm ama fazla 7 kilom var ve boyadan yanmış saçlarım.. bide kılık kıyafete.. o istanbulda yaşıyor bende tunclinin bir ilçesnde ünverste okuyorum.. yazın istanbula gidip onun karşısna çıkmayı planlıyorum.. nasl intikam alcam bilmiyorum bana yardım edin düşüncelernze ihtiyacım var..