Çok büyük bir derdim var..:(

vampirdisli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
208
3
68
33
Arkadaşlar bundan 2 buçuk yıl önce birine aşık oldum ilk defa aşık olmuştum ilk defa o duyguyu tatmıştım.. o üniversiteyi yeni bitirmşti ben ise lise son sınıfta üniversteye hazırlanıyordum.. ilk başlar korkumdan kabul etmiyordum ama ne yapıp edip onun sevgilisi olmamı sağladı.. çok yakışıklıydı bu yüzden korkuyordm.. bibrmizi çok seviyorduk çok seviyeli bir ilişmz vardı ailelermz biliyordu ikimznde.. 1 yıllımız dolduktan sonra beni aldatığını gördüm..:( ayrıldık hayatımda ilk defa böyle acı çekip bi erkek yüzünden aylarca ağladım.. çok yalvardı barışmadım.. ayrılmamızın ardından 1 buçuk sene geçti.. ben ondan intikam almak istiyorum çünkü hala kimseyi sevemiyorum o içimdeki şeyin yok olması lazım hayattan tat alamıyorum çok kötü bir durum o gününü gün ediyor herkesle.. onu sadece pişman ettirmek istiyorum.. çirkin bi kızda değilm ama fazla 7 kilom var ve boyadan yanmış saçlarım.. bide kılık kıyafete.. o istanbulda yaşıyor bende tunclinin bir ilçesnde ünverste okuyorum.. yazın istanbula gidip onun karşısna çıkmayı planlıyorum.. nasl intikam alcam bilmiyorum bana yardım edin düşüncelernze ihtiyacım var..:(

tatlım yaza kadar 7 degıl 10 kılo bıle verırsın rejım yaparken eskı erkek arkadasına yapacagın nıspetı dusunmek rejımıne sadık kalmanı saglayacak emın ol bız kadınlar yeterkı ısteyelım saclarının uclarını aldır bıraz bakım yap lorealın yenı durulanan sac bakım kremını tavsıye ederım ılk yıkamada bıle cok etkılı gıtmene yakında gıder kuafore sorarsın tenıne uygun sana gıdecek degısık bır renge boyatırsın bırazda para bırıktırır gıdene kadar arada bırbırıne guzel kombın yapacagın kıyafetler alırsın yaza kadar dolar dolabın sonra fıstık gıbı cıkarsın karsısına dert etme YETER KI KARARLI OL VE İSTE :) :kkk:

tatlım yaza kadar 7 degıl 10 kılo bıle verırsın rejım yaparken eskı erkek arkadasına yapacagın nıspetı dusunmek rejımıne sadık kalmanı saglayacak emın ol bız kadınlar yeterkı ısteyelım saclarının uclarını aldır bıraz bakım yap lorealın yenı durulanan sac bakım kremını tavsıye ederım ılk yıkamada bıle cok etkılı gıtmene yakında gıder kuafore sorarsın tenıne uygun sana gıdecek degısık bır renge boyatırsın bırazda para bırıktırır gıdene kadar arada bırbırıne guzel kombın yapacagın kıyafetler alırsın yaza kadar dolar dolabın sonra fıstık gıbı cıkarsın karsısına dert etme YETER KI KARARLI OL VE İSTE :) :kkk:

saçlarım karameldi yandı die siyah yaptım tekrar inşallah düzelir yaa..:(

ve arkdşlar kilo vermeme sebebimde metobolizmam durmuş resmen 2 öğün yemek yiyorm ve az yiyorum ama gitgide şişiyorum zayıflayamıyorum..:(

Ayrılmanızın ardından koskoca 1.5sene geçmiş arkadaşım...:30:
1.5Sene sonra karşısına çıkarak ne elde edeceksin ki?
Ona ceza vereceğini mi sanıyorsun.:44:
Bence yanılıyorsun .Bu ona değil sadece sana ceza olur.:26:
Yüzünü görünce içinde korlaşmış hisler yeniden alevlenir.
Unutmak daha da güçleşir.:26:
Bence bırak hiç uğraşma.Sen yoluna bak.:13:
Senin ahını almış ya o da er geç yaşar aynını.
E ne demişler gün olur devran döner :ssz:

ve arkdşlar kilo vermeme sebebimde metobolizmam durmuş resmen 2 öğün yemek yiyorm ve az yiyorum ama gitgide şişiyorum zayıflayamıyorum..:(

Canım sık ama az yemelisin.:56:
Ben de dün başladım diyete.6kilo fazlam var :30:
Metabolizmayı hızlandırmak için sabah aç karnına bir bardak ılık sirkeli su iç.
İşe yaradığını göreceksin bak :13:

Ayrılmanızın ardından koskoca 1.5sene geçmiş arkadaşım...:30:
1.5Sene sonra karşısına çıkarak ne elde edeceksin ki?
Ona ceza vereceğini mi sanıyorsun.:44:
Bence yanılıyorsun .Bu ona değil sadece sana ceza olur.:26:
Yüzünü görünce içinde korlaşmış hisler yeniden alevlenir.
Unutmak daha da güçleşir.:26:
Bence bırak hiç uğraşma.Sen yoluna bak.:13:
Senin ahını almış ya o da er geç yaşar aynını.
E ne demişler gün olur devran döner :ssz:

canım bütün arkadaşlarmız ortak sürekli beni birilerine sorup onu seviyorum diyormuşş.. ben onun bnm gibi acı çekmesini istiyorum..

ne gerek var harcadığın zaman yazık sen yıne kılonu ver daha sağlıklı olmak için bakımlı ol ama kendın için geçmişi unut bence

ne gerek var harcadığın zaman yazık sen yıne kılonu ver daha sağlıklı olmak için bakımlı ol ama kendın için geçmişi unut bence

deniyorum olmuyor..:( çok denedm başka biriyle bile çıktım ama olmadı içimdeki şeyi atamıyorm bu intikamı almam lzm kendm olablmem için anlamayablrsnzz ama yapmazsam mutlu olamam..

canım bütün arkadaşlarmız ortak sürekli beni birilerine sorup onu seviyorum diyormuşş.. ben onun bnm gibi acı çekmesini istiyorum..

Pehh seviyormuşmuş :ssz:

Birader seviyordun da neden aldattın diye sorarlar adama...

Bana tuhaf geliyor böyle intikam işleri felan :ssz:

Vaktim çok değerlidir benim.Böyle beni aldatan insanlardan öç almak istemeyeceğim kadar değerli...

Beni anlamıyorsunuzz..:(

Anlamamak değil de anlam verememek...
İlişki biteli 1.5sene olmuş.
Bu süre zarfında onun hayatına kimbilir kaç kişi girdi çıktı ki çapkın birinden bahsediyoruz.
Sen bu adamı hala seviyorsun ki unutamamışın baksana..
E karşısına çıktın diyelim hani ortak arkadaşlarınıza seni sevdiğini söylüyormş ya seni görünce de söyler seni sevdiğini.
Seni yumuşatabilir.Dolayısıyla sen de affedebilirsin.
Zamanında seni aldatmış biri gene meyillidir aldatmaya.
İkinci bir şok yaşadığınla kalırsın sen de..
Onun için bence intikam işinden sen gel vazgeç.

bence kendi hayatina bak derim,1.5 yil olmus bos ver,hem sonunda ne olacak,sana geri mi donecek? zaten seni aldatmis onun icin 1 gr bile vermem degmez,sen onu umursamamaya bak yeni arkadasliklar edin,karsina daha neleeerrr cikacak goriceksin.

Anlamamak değil de anlam verememek...
İlişki biteli 1.5sene olmuş.
Bu süre zarfında onun hayatına kimbilir kaç kişi girdi çıktı ki çapkın birinden bahsediyoruz.
Sen bu adamı hala seviyorsun ki unutamamışın baksana..
E karşısına çıktın diyelim hani ortak arkadaşlarınıza seni sevdiğini söylüyormş ya seni görünce de söyler seni sevdiğini.
Seni yumuşatabilir.Dolayısıyla sen de affedebilirsin.
Zamanında seni aldatmış biri gene meyillidir aldatmaya.
İkinci bir şok yaşadığınla kalırsın sen de..
Onun için bence intikam işinden sen gel vazgeç.

Banada defalrca seni seviyorum dedi ama yumuşamadım ve ona geri dönmedm..

bence kendi hayatina bak derim,1.5 yil olmus bos ver,hem sonunda ne olacak,sana geri mi donecek? zaten seni aldatmis onun icin 1 gr bile vermem degmez,sen onu umursamamaya bak yeni arkadasliklar edin,karsina daha neleeerrr cikacak goriceksin.

Bana geri dönmesi için değil.. kızlarında onun canını acıtabildiğinii göstermek istiyorum.. bana zaten çok kez geri döndü ben istemedm sadece acı çeksn pişman olsun istiyorum..

Çok buyuk bir derdim var dediğin bu mu cnm yaaaa.Rabbim başka dert vermesinnn. bende böyle derdim ama Allahh nelerle karşılaştırıyor insanııı.. Şükür et her zaman beterinden korusun.. En önemli dert sağlıkkkk.. Rabbim dermansız dert vermesin....

Çok buyuk bir derdim var dediğin bu mu cnm yaaaa.Rabbim başka dert vermesinnn. bende böyle derdim ama Allahh nelerle karşılaştırıyor insanııı.. Şükür et her zaman beterinden korusun.. En önemli dert sağlıkkkk.. Rabbim dermansız dert vermesin....

amin canım amin..:)

Hic kilo fazlam yok cok sukur ama gunde 6 ogun kadar yiyorum az az hic kilo sorunu cekmedim,metabolizma meselesi..metabolizmani hizlandirmak icin yontemler deneyebilirsin yesil cay,sabah ilik su,yaban mersini,kuru kayisi..sac konusundada market urunu yerine kuaforunden urun almani oneririm,yoksa eger bi sac maskesi,sac serumu,onarici krem edin duzenli kullanmaya basla eger tekrar karamele donmek istersen siyahtan daha cok yipranacak cunku saclarin..kiyafet olayida insanin icinden gelir kilo verdikce daha rahatlar istediklerini giymeye baslarsin..intikami bosver,eger seni hala dusunuyorsa seni gordugu her kosulda zaten ici acir..evet ici acisin ama onun ugruna oyunlara girme..mutlu ve huzurlu olursan ilerde dogru insanla cok guzel bi iliskin oldugunda hayirlisiyla inan bana ici cook fazla acir.bu yuzden sen hayatina bak mutlu ol ki seni mutlu gordugunde pisman olsun seni nasil aldatti,kaybetti diye.barismak istememissin zatende bencede bidaha barisma onunla cunku aldatmak tek seferde kalmaz genelde

Arkadaşlar bundan 2 buçuk yıl önce birine aşık oldum ilk defa aşık olmuştum ilk defa o duyguyu tatmıştım.. o üniversiteyi yeni bitirmşti ben ise lise son sınıfta üniversteye hazırlanıyordum.. ilk başlar korkumdan kabul etmiyordum ama ne yapıp edip onun sevgilisi olmamı sağladı.. çok yakışıklıydı bu yüzden korkuyordm.. bibrmizi çok seviyorduk çok seviyeli bir ilişmz vardı ailelermz biliyordu ikimznde.. 1 yıllımız dolduktan sonra beni aldatığını gördüm..:( ayrıldık hayatımda ilk defa böyle acı çekip bi erkek yüzünden aylarca ağladım.. çok yalvardı barışmadım.. ayrılmamızın ardından 1 buçuk sene geçti.. ben ondan intikam almak istiyorum çünkü hala kimseyi sevemiyorum o içimdeki şeyin yok olması lazım hayattan tat alamıyorum çok kötü bir durum o gününü gün ediyor herkesle.. onu sadece pişman ettirmek istiyorum.. çirkin bi kızda değilm ama fazla 7 kilom var ve boyadan yanmış saçlarım.. bide kılık kıyafete.. o istanbulda yaşıyor bende tunclinin bir ilçesnde ünverste okuyorum.. yazın istanbula gidip onun karşısna çıkmayı planlıyorum.. nasl intikam alcam bilmiyorum bana yardım edin düşüncelernze ihtiyacım var..:(

İntikam diye birşey yoktur. Çok fazla dizi izliyorsunuz. İlla intikam alıcam diyorsanız onu Allah'a havale edip yolunuza bakın.

Back
X