cok buyuk bir derdim var :(((

takvim86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
415
42
118
İstanbul
Kizlar benim hikayem cok uzun tup bebekle hamile kaldim.Ama hic sevinemedim gebeligin 13.haftasinda sternal kleft(iman tahtasinin olmamasi)tanisi konuldu ve tahliyr onerildi.hamileyken bu ameliyatlari yapan doktoru buldum ve bunun icin bebek aldirilmaz ben bu bebegi yasatirim dedi.Bu konusmadan sonra tahliyeden vazgectim bebegi dogurdum bebegim bir suru anomali ilr dogdu agiz ici kitle gogus kafesi yok kalbi delik ultarasonda gozukmeyen bir suru sey.dogar dogmaz ameliyata alindi gogus kafesinden ve agzindan tam 5 kez ameliyat oldu 4 aydir yogun bakimda her yeri delik desik oldu yawrumun solunum duzelmiyor solunum cihazi aldirdi hastane bize bu sekilde eve gidicekmisiz iyilestiremediler yawrumu nasil yaparim nasil bakarim pskilojik olarak zaten coktum hergun agliyorym nasil dua etmeliyim bilmiyorum hayata nasil bakmaliyim vicdan azabida cekiyorum aldirsamiydim diye siz olsaydiniz ne yapardiniz

Canım bence aldırmadıgın iyi olmuş hayati tehlike olmadıktan sonra aldırmak cinayet bence sen çok dua etmelisin bizde ancak sana dua ederek yardımcı olabiliriz sen herşeye gücü yetene sığın elbet o açık bi kapı bırakır yaşadıkların kolay değil Allah çok sabır versin sana ama varlıkla imtahan olmak daha zor değil mi benimde 5 yıldır çocuğum olmuyor ama senin durumun daha zor Rabbim yardımcın olsun Şifalar versin bebegini sağlıcakla sana bağışlasın inş...

Derdi veren Allah dermanınıda verir muhakkak . Aldırmamakla en doğru kararı vermişsiniz bence . Allah şifa versin yavrunuza , sizin de yardımcınız olsun .

Rabbim acil şifa versin,sağlığına kavuştursun.Artık aldırmadım diye üzülme,o sana Allahın verdiği bir emanet artık.Eminim kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Bundan sonra uygulanacak tedavi ne olacakmış doktor ne diyor?

canıııııııımmm... çok büyük bir acıyla imtihan oluyorsun, metanetini gücünü kaybetme, sen bu imtihanın en büyük aşamasını bebeğini dünyaya getirerek başarıyla geçmişsin.. inşAllah bebeğin de senin kadar başarılı olur ve sağlığına kavuşur..

eve geldiğinde telaş yapma, bakabilirsin.. neyi nasıl yapman gerektiğini anlatıcaklar sana.. dikkatle dinle.. güçlü ol.. senin gücün bebeğine güç verir.. hep konuş onunla bu hem sana hem ona iyi gelir.. güzel müzikler ninniler dinlet.. eşinden yardım iste.. beraberce atlatın bu zor günleri ..

her şer de bir hayır vardır.. bir meleğin olduğu için şükret, sen istedin Allah verdi, şükret ve dualarında hep bebeğin için en iyi olanı iste..çünkü iyi!nin ne olduğunu yalnızca Allah bilir..

bebeğini çok öpüyorum..

Kizlar cok tesekkur ederim desteginiz icin bundan sonraki asama bbap cihazi ile eve gidicez psikolojik olarak çoktum bebegi olmayan arkadaslarim sakin uzulmeyin gul_can sakin uzulmeyin bende 6 yil parcaladim kendimi nedensizce sebepsizce istedim Allah verdi cok sukur kiyamadim onun canina ama simdi onu gordugum hergunnaci cekiyorum kahroluyorum bana dua edin kizlar benim isim cok zor

Allah sabır versin şifa versin

Kıyamam..çok çok geçmiş olsun..güçlü olmalısın,kuzunun sana ihtiyacı var..dik durup,sevginle kuzunu iyi ediceksin..sevginin gücüne her zaman inanmışımdır..

Allah yardımcın olsun, inşallah bebeğin iyileşir. Victor Hugo'nun bir sözü var. "kadınlar zayıftır anneler güçlüdür" inşallah bebeğinle güzel günler sizi bekliyordur

ALLAH şifa versın bebegınızı size bagışlasın tez zamanda ıyıleştırsın ınş

sen yardım et Allah'ım kul daralmazsa hızır yetişmez canım seni çok iyi anlıyorum yeni bir anne olarak gücünü kaybetme ve yavruna sımsıkı sarıl oda daha güçlü tuttacaktır hayata Allah'ın izniyle hakkınızda herşeyin ahyırlısı olması için dualrımı gönderiyorum inş yavrun biran önce sağlığına kavuşur hayırlı bir evlat olur ve çok mutlu olursunuz kendini bırakma bunun bir sınav olduğunu unutma derdini veren şifasınıda verecvektir inş..Allah'a emat olun..

o güzel bebege can veren Rabbim hayırlı uzun ömürlerde veriri inşallah çok doğru bir karar vermişsiniz aldırmamakla Allah yar ve yardımcınız olsun şu mübarek cuma gününde dualarınız kabul olsun. siz dik durursanız hersey yoluna girer Allah'ın izniyle.

Aldirsaydiniz daha buyuk vicdan azabi cekerdiniz. Rabbim bir can emanet etmis size ve siz suan o emanete enguzel sekilde bakiyorsunuz. Sonunu Rabbim bilir belki cok guzrl olacak sifayi umidi sabri musibeti veren Allah. Benim de evladiniz gibi degil ama engelli bir kardesim vardi. Anlayabiliyorum sizinolur birakmayin kendinizi

Allah selamet versin inşAllah arkadaşım. ferahlığa çıkarsın. çok ağır bir imtihan. çocuğunun acı çektiğini düşünmek çok üzücü olsa gerek. Rabbim ona acı çektirmiyordur da bizim gördüklerimiz,bize imtihan işte. Allah hakkınızda hayırlısını versin

rabbim bebeğinize acil şifalar vesin sizlerde güçlü ve sabırlı olmayı nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…