cok buyuk bir derdim var :(((

Allah şifa versin Rabbim kimbilir size ve bebeğinize ne güzel günler gösterecektir hiç ümidiniz kaybetmeyin Rabbim yar ve yardımcınız olsun

canım sıkma canını. kalbi ve ağzı iyileştiyse güzel. solunumuda belki ileride düzelir. allah'tan umut kesilmez. dualarım seninle canım.

Mrb seninle bu yolculuğun Başlarında karşılaştık test Gününü Hatırlıyorum inş güzel günler sizin olur sağlık ve mutlulukla Bebeğin nasıl inş iyidir

Canımsın,Allah sana çok sabır versin.Çok üzüldügüm için kısa ve öz yazacagım benim eşimin ikiz teki tamamen engelli onu çok seviyoruz evde bebek gibi bakıyoruz ona Eşimle ben 30 sene yaşadı elbette bazen zorlandıgımız yetişemedigimiz zamanlar oldu 3 sene önce öldü eşim çok seviyordu keşke yaşasaydıda hep böyle kalsaydı dedi Allah'ın hikmetinden sual olmaz herkes kendi kaderini kısmetini yaşıyor benim iki oglum var acaba dedim hep dua ve korku var çok şükür saglıklılar.sana namazımda dua edicem bebegin yaşasın ve saglıgına kavuşsun diye sanada dayanma gücü versin diye arkadaşım Allah seninde bebegininde hakkına hayırlısını versin

Allah yar ve yardımcınız olsun, dermansız dert vermesin kimseye inşallah. Mutlaka çok zor günler geçiriyorsunuz, evlat imtihanların en zoru olsa gerek. Ama siz ilk imtihanı bebeği aldırmama kararınız ile geçmişsiniz bile. Şimdi lütfen acaba aldırsa mıydım düşüncesini silin kafanızdan. İnşallah tedavi bir an önce hayırlısı ile biter, bebeğinizle güzel bir ömür geçirirsiniz. Örnekleri çok etrafta, yaşamaz denilen, sakat kalır, özürlü kalır denilen bebekler bile sapasağlam iyileşiyorlar. Şimdi durumunuz ne bilmiyorum, siteye girme şansınız oluyorsa lütfen yazın. Rabbim acil şifalar versin tüm şifa bekleyen bebeklere....

Allah yar ve yardımcın olsun canım.bebeğine sağlık sıhhat versin.acil şifalar versin...nasıl hayırlıysa o olsun.ki böyle olduğundanda eminiz.sanada sabırlar versin...

Canımm Rabim biran önce şifasını verir inşallah. Bebeğini aldırmamakla iyi etmişssiniz daha kötüleri var şükredin ve sabredin bol bol dua edin

Çooook üzüldüm Allah şifa versin meleğine şimdi nasıl durumu nedir bilgi verir misin dualarımızdasın

aldırmamakla çok iyi yapmışsınız . sağlıklı bebeği sevinçle kabul ediyoruz da sağlıksız olunca yok ben bunu istemiyorum olmaz. senin sınavın da böyleymiş. allahım herşeyin en iyisini bilir. sağlıklı doyan evlatlarımızın sağlıklı yaşamaya garantisi var mı. bana da dediler hamileyken bebeğin özürlü diye profösörlerin muayenesinden geçtim hep ama asla aldırma düşüncesiyle değil eğer özürlüyse doğuma kadar kendimi ona alıştırmak için. şimdi bebeğim 8 aylık ve çoook sağlıklı çok şükür. allahtan sabır dile. benim de yiğenim özürlüydü çok iyi anlıyorum seni allah şifa ve sabır versin...

Arkadaşım bu da senin imtihanınmış. Ben de seninkine benzer sıkıntılar yaşadım, bebeğim rahatsızdı, dr bana da tahliye önerdi, bebeğim 5 aylıktı, kıyamadım. Sonrasında da gebeliğimin 6. Ayında karnımda öldü. Rabbim "sizi evlatlarınızla imtihan ederiz, sabredenleri müjdele" demiyor mu? Sen de sabredip mükafatını alırsın inşallah. Peygamber efendimizin sıkıntılıı anlarında ettiği bir dua var, ben hep onu okumuştum. Çok rahatlatmıştı beni. Ya hayyu ya kayyum birahmetike estagisu.... Ben de senin ve bebeğin için dua edeceğim canım. ALLAH yavrunu da seni de selamete çıkarsın inşallah

Yürekli kardeşim. .
Bebegini dünyaya getirdiğin için sana sefaatci olacağını düşünüyorum Rabbimin de izniyle..imtihanın çok çetin ama sonu güzel olacak buna eminim.
Rabbim en doğrusunu en güzelini bilir. Duayı ve tevekkulu bırakma derim.
Öpüyorum seni....

Bebek şimdi nasıl. allahım bol şifa versin. imtahanın çok zor bitanem ama allah sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş. ona yaslanıp dua edelim. allah hepimizin yavrusunu bağışlasın

Rabbim şifasini tez zaman da verir sen güçlü ol ki o da güçlü olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…